Etsimme useita lasialan ammattilaisia nopeasti kasvavaan Lasitehtaaseen. Meillä olisi tarve löytää pienen lasiliikkeen verran uusia tekijöitä. Esimerkiksi seuraavat ammattilaiset tarvittaisiin heti:

-Lasiasennusten työnjohtaja

-Lasiasentajia työsuhteeseen tai alihankkija...

Lasin karkaisussa lasin kovuus kasvaa jopa 5-6 kertaiseksi, mutta lasin pintakovuus ei tästä kuitenkaan kasva. Eli karkaistu lasi naarmuuntuu yhtä helpolla tai helpomminkin kuin tavallinenkin lasi.

Karkaisuprosessissa lasin muodostuu pintajännite ja ilmeisesti siitä joh...

Lasitehdas.com on toimittanut Mikkelin asuntomessukohteisiin noin kymmenen saunan lasitusta, neljät portaiden kaiteet ja lähes 100 metriä lasikaiteita sekä paljon suihkuseiniä ja muita lasituksia. 

Pääkohteemme messuilla on Villa Saimaanhelmi (kohde nro 8) sekä Talo Vah...

Lasitehdas.com toimii virallisena jälleenmyyjänä Neoklaasin laadukkaille lyijylasitöille Suomessa. Neoklaasin tekijöillä on vuosikymmenien kokemus vaativista ja näyttävistä lyijylasitöistä niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. 

Lyijylasityöt ovat jälleen nousemassa suosi...

Rakennatko tai remontoitko taloa ja kirjoitat siitä blogia? Tarvitsetko lasikaiteita, saunan lasiseinän, keittiön välitilan lasin tai jotain muuta lasista?

 

Teemme mielellämme yhteistyötä blogien kanssa, ota yhteyttä niin jutellaan lisää! myynti@lasitehdas.com, 040 1924...

Mistä eristyslasien eli lämpölasien mitat saa selville? Helpoin ja varmin tapa on, jos vanhan lasin välilistaan on kirjoitettu mitat. Niissä on kerrottu lasin ja välilistojen paksuus. Joskus myös koko lasin mitat (pinta-ala).

 

 

Oheisen mallikuvan lopussa oleva teks...

Please reload

Pyydä tarjous laseista omien mittojesi mukaan. Lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com tai soita 040 192 4001.

 

Lasit edullisesti suoraan tehtaalta parhaaseen hintaan!