Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Terassilasit mittatilauksena

Terassilasituksella rakennat helposti lisää puolilämmintä tilaa parvekkeelle tai terassille. Toimitamme terassilasit kaikkiin tarpeisiin remontti- ja uudiskohteisiin. 

Valikoimissamme on kehyksetön ja kehyksellinen terassilasitus. Pystymme valmistamaan myös erittäin suuria terassilaseja, esimerkiksi kehyksettömässä terassilasituksessa yksi ovi voi olla jopa 180cm leveä ja 330cm korkea.

Terassilasit ovat 1-kerroksista lasia ja kaikki metalliosat ovat korroosiovapaata alumiinia. Terassilasitukset ovat pitkään käytössä olleita ja laadukkaita järjestelmiä, joka kestävät vaihtelevat vuodenajat ja keliolosuhteet.

terassilasit

Laaja valikoima ja takuu​

Valikoimissamme on pystypuitteellisia ja puitteettoimia, eli karmittomia terassin lasituksia. Elementit voivat olla liikkuvia tai kiinteitä.

Kaikki terassilasit valmistetaan omien mittojen mukaan omalla tehtaallamme Porvoossa. Ovien mekanismeille annamme viiden vuoden takuun.

Pyydä tarjous sähköpostilla​ myynti@lasitehdas.com

Kehyksetön terassilasitus

Kehyksetön, eli puitteeton lasitus sopii erityisesti moderniin taloon ja sinne, missä maisemaa ei haluta pilata ylimääräisillä profiileilla. Järjestelmä on alakantoinen, eli pyörät ovat lattiassa ja tämä mahdollistaa asennuksen yläpuolisesta rakenteesta riippumatta.

Kehyksetön lasitus on mahdollisuus tehdä erittäin isoillakin elementeillä, yhden oven leveys voi olla jopa 180cm!

Tämä lasitus sopii myös sisätiloihin, esimerkiksi toimistoihin.

terassilasit

Toimitus koko Suomeen​

Tarjoamme myös terassilasien asennusta PK-seudulla, Seinäjoella ja Vaasassa kumppaniemme kautta. Lasituksia toimitetaan minne tahansa ja niiden asennuksen voi hoitaa myös itse. Ovet toimitetaan valmiiksi kasattuina elementteinä.​

Lasituksissa käytetään koosta riippuen 6-12mm karkaistua lasia. Autamme aina suunnittelussa ja oikean lasityypin valinnassa jokaiseen kohteeseen. Lasina voi käyttää myös sävytettyä lasia, kuten savunharmaat tai ruskeaa pronssin väriä. Kysy lisää eri vaihtoehdoista. Lasituksen kehykset voidaan myös maalata eri tilauksesta millä tahansa RAL Classic värikartan sävyllä.


Pystypuitteettoman lasituksen ominaisuuksia

Järjestelmä on alakantoinen, eli paino tulee lattialle ja katto voi olla kevytrakenteinen. Tämä tekee järjestelmästä turvallisen, kun mitään ei roiku katosta.

Kiskojärjestelmä on selkeä ja varmatoimininen. Lattiaan tuleva kisko on vain 17mm korkea ja oven alaprofiili 64mm korkea. Kattoon tuleva kisko on 65mm korkea. Lasin paksuus on 8-12mm tarpeesta riippuen.

Ovet liukuvat haluttaessa jokainen omalla kiskollaan ja ne on helppo työntää sivuun yhdeksi nipuksi. Ovet kiinnittyvät toisiinsa avautuessa ja suljettaessa, koko seinä liikkuu siis kerralla ja avaus sekä sulkeminen kestää vain sekunteja.

Peruskisko on 3-ratainen, eli kolme ovea saadaan liukumaan jokainen omalla kiskollaan. Haluttaessa kiskojen määrää voidaan kasvattaa yksi kisko kerrallaan miten paljon tahansa.

Järjestelmä on siistin ja viimeistelty, sitä voi käyttää myös sisätiloissa, esimerkiksi toimistoissa. Järjestelmä on CE merkitty ja valmistettu Euroopassa.

Kaikki kiskot ja profiilit ovat korroosiovapaata alumiinia ja ne voidaan maalata haluttuun RAL Classic värikartan sävyyn. Pyörästöt ovat erittäin korkealaatuisia premium pyörästöjä ja ne kestävät jopa 150 kilon painoisen oven

Kehyksettömän lasituksen ovet voivat olla myös todella suuria, korkeus jopa 330cm ja yhden oven leveys jopa 180cm.

Yhden oven maksimipaino on 150 kiloa.

Ovia voidaan sijoittaa kiskoille monella tapaa, tässä esimerkkejä


Puitteellisen lasituksen ominaisuuksia

Puitteellinen terassilasitus sulkeutuu tiiviisti ja suojaavat terassia niin tuulelta, kuin myös siitepölyltä.

Ovissa on harjatiivisteet, jotka vähentävät melua, eivätkä lasit kolise.

Ovet voivat olla jopa yli 3 metriä korkeita, ovissa käytetään on 6mm paksuja karkaistuja laseja.

Pyydä tarjous teraassin lasituksista, lähetä sähköpostilla kuva terrassista ja edes arviomittoja ja toiveita, niin pyrimme laskemaan tarjouksen mahdollisimman nopeasti. Tarjouspyynnöt myynti@lasitehdas.com

Suomen Lasitehdas käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »

Kehyksetön terassilasitus kiskojen mitat

 

Kehyksellinen terassilasitus kiskojen mitat

 

Lataa kehyksettömän terassilasituksen ohje tästä

Lataa kehyksellisen terassilasituksen ohje tästä

Tarjoamme myös terassilasien asennusta PK-seudulla, Seinäjoella ja Vaasassa kumppaniemme kautta. Lasituksia toimitetaan minne tahansa ja niiden asennuksen voi hoitaa myös itse. Ovet toimitetaan valmiiksi kasattuina elementteinä.

Mittausohje ovet

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat tuotteesta riippuen jopa vain millejä. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon lasit asennetaan.

Voit piirtää mitattavan aukon vaikka paperille, ja merkitä siihen mitat.

1. Leveys yläreunassa
2. Leveys alareunassa
3. Korkeus oikeassa reunassa
4. Korkeus keskellä
5. Korkeus oikeassa reunassa

Ilmoita aina pienimmät aukon mitat. Jos suurimman ja pienemmän mitan välillä on yli 5mm eroa, niin ilmoita silloin kaikki mitat. Tällöin olisi hyvä myös vatupassilla tarkistaa kumpi puoli (vasen vai oikea seinä / katto vai lattia) on vino.

Muista ottaa mitat aina pinnoista, joihin lasit/ovet/seinä tulevat kiinni. Mittojen mukana kannattaa aina laittaa valokuva aukosta/tilasta josta mitat ovat.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme terassilaseista

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »