Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Upeat ja laadukkaat tuotteet sisustamiseen

Tee tyylikäs päivitys huippusuositulla ruudukkoseinällä tai jättipeilillä. Upeat ja laadukkaat tuotteet sisustamiseen ja rakentamiseen Lasitehtaalta. Sisustuselementtinä lasi on keveä, helppohoitoinen ja klassisen tyylikäs vuodesta toiseen. Lasi tuo raikkautta ja näyttävyyttä kaikenlaisten tilojen ilmeeseen, ja lisäksi sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Mustakehys-liukuoviseinä-harmalla-lasilla

Slim Line -sarja

Slim Line on tuotesarja, joissa lasien kiinnitykset ja muotokieli on kehitetty mahdollisimman kapeaksi ja minimalistiseksi. Tuotteet sopivat moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota pieniin yksityiskohtiin ja viimeistelyn korkeaan tasoon.

Pariovet-pitkä-sarana-ruuduilla

Mustat ruudukkoseinät

Mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Lasitehtaan oma mallisto on noussut lyhyessä ajassa sisustajien suosikiksi. Sekä liukuovet että saranaovet tehdään Suomessa ja Suomessa valmistetusta alumiinista. Mallisto on meidän oma ja suunniteltu juuri tätä käyttötarkoitusta varten. Liukuovissa sekä ruudukko että sivujen pystyt ovat saman levyiset (20mm) ja ovet ovat ilmavat ja tasapainoisen näköiset. Tämä symmetria on täysin uniikki omainaisuus vain meidän tuotteessa.

muotopeili

Peilit mittojen mukaan

Valmistamme peilejä millintarkasti mittatilaustyönä suoraan seinään kiinnitettäväksi kehyksillä ja ilman. Meiltä niin pienet kuin isot peilit. Myös kaikki erikoistyöt onnistuvat, kuten reiät ja laminoidut turvapeilit.

Teemme peileihin myös tyylikkäät ja viimeistellyt alumiinikehykset tai toimitamme sopivat kiinnityslistat. Peilin voi myös liimata seinään.

​Voimme valmistaa myös  lähes minkä tahansa erikoismuotoisen peilin oman suunnitelmasi mukaan.

lasipöytä

Pöytälasit

Pöydän ehostamiseksi tai suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka nostaa pöydän arvoa ja pidentää käyttöikää merkittävästi. Voit myös tehdä persoonallisen pöydän rakentamalla jalat itse ja tilaamalla sopivan lasikannen jaloille. 

Pöytälasina käytetään yleensä 6mm paksua lasia. Ruokapöydällä ja lapsiperheiden käytössä suosittelemme karkaistun lasin käyttöä. Karkaisematon lasi soveltuu kevyempään käyttöön, sivupöydille ja vastaaville. Pöytälasin reunat ovat aina kiiltoreunahiotut ja turvalliset käytössä.

mustakehyksinen-peili

Mustakehyksinen peili

Alexa Dagmarin tunnetuksi tekemä ja Lasitehtaan valmistama mustakehyksinen Slim line-suosikkipeili on nyt saatavilla. Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukulla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu.

​Alkuperäinen Alexa Dagmarin peili on kooltaan 1300mm leveä ja 2200mm korkea (130x220cm). Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan.

Lasihuonekalu

Lasihuonekalut

Lasista voidaan tehdä uniikkeja ja näyttäviä lasihuonekaluja. Liimaamme lasit näkymättömällä ja erittäin kestävällä UV-liimalla. Teemme myös erilaiset lasivitriinit myymälöissä ja muissa julkisissa tiloissa.

Lasihylly

Lasihyllyt

Lasihyllyt sopivat kaikkeen sisustukseen, ne ovat moderneja ja näyttäviä. Hyllyjä voi käyttää niin kuivissa, kuin kosteissakin tiloissa. Hyllyihin on saatavana myös LED valaistus.

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »