Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasikaiteet

Meiltä löydät kestävät ja tyylikkäät lasikaiteet moneen makuun ja käyttökohteeseen. Valikoimaamme kuuluvat niin tolpattomat lasikaiteet kuin tolpallliset ja slimline-mallit. Saat meiltä myös lasit ja helat omiin tolppiisi, pistekiinnityskaiteet sekä käsijohteet.

Kaiteemme täyttävät uudet määräykset ja meidän kautta saat myös kaikki laskelmat kaiteiden hyväksyntää ja lujuuden varmistamista varten.

Katso lasikaidemallit

Kestäviä ja tyylikkäitä lasikaiteita

Lasitehdas on yksi Suomen suurimmista lasikaiteiden valmistajista. Suosituin mallimme on profiilikiinnityksellä toteutettu tolpaton lasikaide. Alumiinitolpallinen slim-kaiteemme on todennäköisesti markkinoiden edullisin lasikaideratkaisu.​ Tutustu kaiteisiin ja pyydä tarkka tarjous. Kaikkiin kaiteisiin saat asennuksen kumppanimme kautta.

Laske alustava hinta yllä olevan botin avulla, pyydä tarjous lomakkeella tai lähetä sähköpostia myynti@lasitehdas.com

Lasikaidevalikoima

Tolpaton lasikaide

Suosituin mallimme, asennus lattian päälle tai rakenteen kylkeen. Ei pystytolppia, yhtenäistä lasia joka ei peitä maisemaa. Alkaen: 330€ /metri

Alumiinitolpallinen lasikaide

Alumiinirakenteinen tolpallinen kaide, joka on helppo ja nopea asentaa. Maalataan aina halutulla sävyllä. Alkaen: 380€ /metri

Slimline alumiinitolpallinen lasikaide

Ehkä markkinoiden edullisin lasikaide? Ilmava Slimline lasikaide ilman käsijohdetta, moderni ja kevyt malli Alkaen: 240€ /metri

Lasikaide RST tolpilla ja käsijohteella

Lasikaide rosterisilla tolpilla ja käsijohteella. Tukeva ja linjakas kaidemalli Alkaen: 300€ /metri

Lasikaide RST tolpilla

Moderni kaide rosterisilla tolpilla, kevyt ja ilmava malli, joka ei peitä maisemaa. Alkaen: 260€ /metri

Lasit ja helat omiin tolppiisi

Rakenna itse tolpat tai vaihda lasit olemassa oleviin kaiteisiin. Alkaen hinta sisältää lasit ja kiinnikkeet. ​Alkaen: 175€ /metri

Pistekiinnitys kaide

Pistekiinnitys sopii erityisesti betoni- ja puuportaisiin. Myös suorat kaiteet sisällä ja ulkona. Alkaen hinta suorille kaiteille 390€ /metri

Käsijohteet

Käsijohteet portaisiin ja seiniin. Myös LED valaistut käsijohteet. Alkaen: 80€ /metri

Tolpaton lasikaide

Tolpaton lasikaide on tyylikäs valinta kohteeseen kuin kohteeseen. Profiilit ovat erittäin turvallisia ja korkealaatuisia, ja suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota korkeaan viimeistelyn tasoon sekä yksityiskohtiin. Meidän kauttamme löydät laadukkaat ratkaisut niin omakotitaloihin kuin julkisiin kohteisiin. Profiiliasennus sopii sekä sisälle että ulos.

Olemme OnLevelin eli maailman johtavan lasikaideprofiilien valmistajan edustaja Suomessa. Tuotteet suunnitellaan Saksassa ja valmistetaan Euroopassa. Tuotteilla on CE-merkintä ja niille on suoritettu kaikki tarvittavat testaukset ja luokitukset. Kaikkiaan valikoima pitää sisällään jopa 2000 erilaista tuotetta. Suosituimmat mallit suoraan omasta Porvoon varastosta kaikki ja loput tilaamme nopeasti Tanskan tai Saksan varastolta.

  • Kaiteen lasit saadaan täsmälleen samaan linjaan nopealla asennuksella, sillä lasin suoruutta on mahdollista säätää
  • Profiileissa on valetut päätypalat
  • Terassi- ja parvekelasituksissa on otettu huomioon vedenpoisto
  • Profiileja saatavana eri väreissä polttomaalattuna RAL Classic -värikartan sävyillä tai anodisoituna
  • Kiinnitysreiät ovat mittatarkat, tehtaalla poratut
  • Monipuoliset lisävarusteet eri kiinnitystarpeisiin
  • Laadunvarmistus ja testaus varmistavat turvallisen kaiteen vaativampiinkin kohteisiin
  • Kaiteet myös julkisiin kohteisiin ryntäyskuormille 3.0kN ja jopa lasipaksuuksill 15+15mm
  • Profiilit eivät pääse naarmuuntumaan kuljetuksen ja asennuksen aikana, sillä ne pakataan yksittäin pahviin ja muovikalvoon

Lue lisää tolpattomasta lasikaiteesta »

Alumiinitolpallinen lasikaide

Tukevarunkoinen, alumiinitolpallinen lasikaide soveltuu etenkin terassille tai parvekkeelle. Runko pulverimaalataan asiakkaan toivomalla RAL Classic -värikartan sävyllä. Kaiteen mitat voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Alumiinitolpat ovat noin metrin päässä toisistaan. Myös kaiteen alle voidaan jättää toivottu rako, kunhan se täyttää rakennusmääräykset.

Lasit voidaan asentaa kaiteen sisä- tai ulkopuolelle tolppia ja ne muodostavat yhtenäisen lasipinnan. Kaide voidaan asentaa rakenteen kylkeen tai lattian päälle.

Lue lisää alumiinitolpallisesta lasikaiteesta »

Slimline alumiinitolpallinen lasikaide

Slimline on alumiinitolpallinen lasikaide, joka on edullinen mutta näyttävä. Kaide on 1,1 metrin korkuinen, joten se tarjoaa hyvän suojan ja toimii myös tuulensuojana. Tolpat ovat tyylikästä anodisoitua alumiinia ja ne ovat noin 1,5 metrin päässä toisistaan. Lasi on 5+5 mm paksua laminoitua turvalasia ja sitä on saatavana sekä kirkkaana, että myös muissa väreissä. Toimitus sisältää kaikki osat jokaiseen tolppaan ja tolpat toimitetaan yksittäispakattuina. Tarvitset vain kiinnityspultit tolppien kiinnitykseen lattiaan. Kaikkiin kaiteisiin saat asennuksen kumppanimme kautta.

Lue lisää slimline alumiinitolpallisesta lasikaiteesta »

Lasit ja helat omiin tolppiin

Meiltä sat myös lasit olemassa oleviin tolppiin, olivat ne mitä materiaalia tahansa. Asennus on nopeaa ja helppoa. Tolppien välinen etäisyys vaikuttaa siihen, minkä paksuinen lasi kannattaa valita. 4+4 mm laminoitu lasi soveltuu maksimissaan metrin levyiseen tilaan, kun taas 5+5 laminoitu lasi soveltuu käytettäväksi korkeintaan 1,4 metrin levyisessä tilassa. Jos lasi kiinnitetään lisäksi ylä- ja alalaidasta, voidaan käyttää myös leveämpiä laseja. Jos tolppien välinen etäisyys on suurempi, väliin voidaan asentaa lisätolppia. Meiltä saat lasit ja helat tyylikkään kaiteen toteuttamiseen. Kysy lisää!

Lue lisää laseista ja heloista omiin tolppiisi »

Lasikaide pistekiinnityksellä

Pistekiinnitys soveltuu etenkin portaisiin ja suoriin kaiteisiin. Tolpaton kaide on tyylikäs ja eleetön. Kiinnitys vaatii yleensä betonivalun, mutta asennus onnistuu useimmiten myös puuportaisiin ja muihin kiinteisiin materiaaleihin. Tarjoamme laajan valikoiman eri kokoisia kiinnikkeitä, vakiomitta on 45 mm. Kiinnikkeen väri on harjattu rosteri tai musta.

Lue lisää pistekiinnnitys lasikaiteesta »

Käsijohteet ja valaistut käsijohteet

Meiltä saat tyylikkäät käsijohteet, myös LED-valaistuina versioina. Valmistamme käsijohteita myös vanhoihin portaikkoihin. Uudisrakennuksissa käsijohteet täytyy asentaa molemmille puolille portaikkoa, yleensä toinen lasin päälle ja toinen seinään. Kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän tuotteistamme.

Lue lisää käsijohteista »

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme lasikaiteista

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »