LASIKAITEET

Lasitehdas on yksi Suomen suurimmista lasikaiteiden valmistajista. Suosituin mallimme on profiilikiinnityksellä toteutettu tolpaton lasikaide, mutta teemme paljon myös lasikaiteita pistekiinnityksellä sekä alumiini, että RST-tolpilla. Lue niistä lisää täältä.

 

Olemme maailman johtavan lasikaideprofiilien valmistajan, OnLevelin edustaja Suomessa. Profiilit ovat erittäin korkealaatuisia ja suunnittelussa on kiinnitetty turvallisuuden lisäksi erityistä huomiota yksityiskohtiin ja korkeaan viimeistelyn tasoon. Tuotteita on yli 2000 erilaista ja suosituimmat tuotteet löytyvät heti omasta varastostamme ja koko valikoima nopeasti Saksan varastosta. Kaikki tuotteet on suunniteltu Saksassa, valmistettu Euroopan alueella ja niillä on luonnollisesti CE-merkintä ja kaikki tarvittavat testaukset ja luokitukset. Sopivat järjestelmät löytyvät niin omakotitaloihin, kuin vaativiin julkisiin kohteisiinkin.

Lataa esitteemme ja lue alta lisää järjestelmästämme.

Voit myös lähettää sähköpostia myynti@lasitehdas.com

tai soittaa 040 192 4001

 

 

 

JÄRJESTELMÄMME TÄRKEIMMÄT EDUT

  • Lasin suoruutta pystyy säätämään, jolloin lasit ovat täsmälleen samassa linjassa ja asennusaika nopeutuu jopa 30 prosenttia

  • Profiilien sisä- ja ulkokulmiin saatavana kiinteät, valetut kulmapalat. Lopputulos on huomattavasti siistimpi, kuin jiiriin sahatuissa profiileissa

  • Profiilien päätypalat ovat valettuja, ei pelkkiä peltipaloja

  • Vedenpoisto on huomioitu terassi- ja parvekeasennuksissa

  • Laaja värivalikoima profiileissa, vakiona tyylikäs RST-pinnoite tai polttomaalattuna millä tahansa RAL Classic -värikartan sävyllä

  • Profiilien reiät työstetty tehtaalla mittatarkasti. Profiilit on pakattu yksittäin pahviin kuljetuksen ajaksi ja päällystetty lisäksi muovikalvolla, jolloin asennuksen aikana profiilit eivät pääse naarmuuntumaan.

  • Laaja lisävarusteiden valikoima erilaisiin kiinnitystarpeisiin

  • Kattava testaus ja laadunvarmistus takaavat turvallisen kaiteen vaativissakin kohteissa

PROFIILIEN MITTAKUVAT

Pohjasta tason päälle kiinnitettävä profiili TL-6010

Kyljestä rakenteen kylkeen kiinnitettävä profiili TL-6011

LASIKAITEIDEN HINNAT

 

Hintaan vaikuttavat lasin väri ja muodot, pituus, valittu käsijohde ja muutamat muut seikat. Budjettihintana tolpattomalle lasikaiteelle tason päälle voi pitää 270-300€ /metri. Profiilin on lisäksi saatavana paljon lisävarusteita, jotka parantavat toiminnallisuutta ja ulkonäköä.

VEDENPOISTO

Profiilin alle asennettava korokepala, jolla saa noin 18mm rakoa profiilin alle, josta vesi virtaa vapaasti parvekkelta tai terassilta pois.

Sivukiinnitteisessä profiilissa on sisäänrakennettuna vedenpoisto parvekkeelta tai terassilta

KIINTEÄ KULMAPALA

PROFIILIN PÄÄTYPALAT

LASIKAITEIDEN ASENNUS

 

Lasikaiteiden asennus onnistuu helposti ohjeidemme avulla tai voit tilata meiltä lasikaiteet asennettuna. Tärkeintä on kiinnittää profiili alustaansa riittävän tukevasti. Betonissa voidaan käyttää esimerkiksi kiila-ankkureita ja puurakenteessa kansiruuveja.  Lataa asennusohjeet:

 

Tason päälle pohjasta kiinnitettävä profiili TL-6010

Rakenteen kylkeen kiinnitettävä profiili TL-6011

Asennusohje 

FLEX-FIT -LASIN SUORUUDEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄ

Flex-Fit on uniikki ja innovatiivinen järjestelmä, jolla lasin suoruutta pystyy säätämään profiilin sisällä jopa kymmeniä millejä. Tämä nopeuttaa asennusta ja sillä varmistetaan aina täydellinen lopputulos, lasit ovat millilleen suorassa vaikka alusta olisi epätasainen profiilin suoraan asentamiselle. 

Flex-Fit säästää asennusaikaa jopa 30 %. 

Flex-fit säädettävä lasinasennus profiiliin

TESTATTUA LAATUA

KATSO VIDEO LASIKAITEEN KESTÄVYYDESTÄ

Kehitämme profiiliemme laatua ja testausta jatkuvasti. Korkea laatu on varmistettu myös useiden eri ulkopuolisten tahojen ja tutkimuslaitoisten kanssa. Tässä tärkeimmät sertifikaatit ja tarvittaessa toimitamme lisää dokumentteja ja testituloksia.

LASIKAITEIDEN SUUNNITTELU

 

Suunnittelijoita varten kaikista tuotteistamme löytyvät dwg-kuvat sekä BIM-tiedostot

Kysy lisää ja pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com