Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Puolikaaripeili on trendikkäin peili 2023

puolikaaripeili lattialla, lattiapeili holvikaaren muotoinen, sisustuspeili

Peileillä sisustaminen on meidän iloksemme koko ajan suositumpaa. Peilien avulla saat luotua tilasta avaramman tai tehostettua valaistusta haluamallasi tavalla. Peilit ovat myös erinomainen keino luomaan vaikutelmaa lisäikkunasta tai -ovesta.

Peili on oikeastaan sisustuselementti, jolla voit tuoda kotiisi täysin uusia ulottuvuuksia ja kuvakulmia. Parasta peileillä sisustamisessa on se, että niiden asentaminen ei vaadi suuria tai kalliita remontteja. Uusi sisustusilme on siis saavutettavissa pienellä vaivalla.

Tässä astuu kuvaan tämän hetken yksi suosituimpia hittituotteita: puolikaaripeili. Iso holvikaaren muotoinen peili asennetaan usein lattialle nojaamaan seinää vasten. Huomioi kuitenkin, että kookas peili on kiinnitettävä yläosastaan koukulla seinään. Toteutus on joka tapauksessa yksinkertainen, mutta lopputulos näyttää erittäin tyylikkäältä. Tutustu tästä tarkemmin puolikaari peiliin.

Puolikaari-peiliä voit hyödyntää luovasti lähes kaikissa kotisi tiloissa. Peilejä luonnollisesti tarvitaan paljon makuuhuoneissa ja pukeutumistiloissa. Kaikilta ei välttämättä löydy riittävän suuria kokovartalopeilejä kotoaan ja siihen puolikaari-peili on täydellinen ratkaisu. Kaaripeilimme ovat vakiomittaisena suurimmillaan 900x1900mm (90x190cm) kokoisia, eli ne soveltuvat erinomaisesti koko asukokonaisuuden tarkistamiseen. Tietysti me Lasitehtaalla voimme valmistaa peilit myös sinun omien mittojesi mukaan. Kun olet kiinnostunut mittatilauspeileistä, laske hinta ja tilaa puolikaari peili laskurilla tai ota yhteyttä meihin sähköpostitse myynti@lasitehdas.com.

Peili on ensisijaisesti siis toiminnallinen esine, mutta mielestämme jokainen olohuone tai ruokailuhuone ansaitsisi myös sisustuspeilien tuomaa lisäavaruutta. Holvikaaren muotoisen peilin yläosan kaunis kaari tuo tilaan todella mukavaa pehmeyttä. Puolikaaripeilin luoma tyylikäs tunnelma onkin todella erilainen verrattuna vaikkapa suorakaiteen muotoiseen perinteisempään peiliin.

Kotien lisäksi myös erilaisissa yrityksissä ja toimistoissa on alettu käyttämään entistä ahkerammin peilejä yleisissä tiloissa. Yritystilat ovat tunnetusti eräänlainen käyntikortti, jolla halutaan vakuuttaa jokainen yrityksen tiloissa vieraileva asiakas tai yhteistyökumppani. Tyylikäs puolikaaripeili ei vaadi suuria remontteja, vaan uutta ilmettä on helposti saatavilla yritystiloihin nopean asennuksen ansiosta. Yleisissä tiloissa päädytään monesti ratkaisuun, jossa holvikaaren muotoisia peilejä asennetaan 3-4 kappaletta vierekkäin, jolloin saadaan todella vaikuttava kokonaisuus. Jos yksi suurikokoinen kaaripeili tuo upeasti tilantuntua, niin kolmen tai neljän peilin vaikutus on moninkertainen.

Puolikaari peili, monta peiliä vierekkäin, peiliseinä
Puolikaaripeilejä voi asentaa useamman vierekkäin ja näin syntyy näyttävä kokonaisuus

Jotta saat luotua täydellisen tunnelman kotiisi tai toimistoosi puolikaaripeileillä, niin asennus on syytä aina hoitaa huolellisesti. Koska kyse on suurikokoisista peileistä, pitää muistaa, että kaatumisriski on myös korkea. Niinpä peili on kiinnitettävä seinään poikkeuksetta jokaisessa tapauksessa. Suurimman vakiomittaisen (900×1900 mm) kaaripeilimme mukana toimitetaan ainutlaatuiset jalat, joilla peili voidaan asentaa lattialle seinään nojaamaan. Peilin saa säädettyä jalkojen avulla irti lattiasta muutaman millin, joka on suositeltavaa paremman kestävyyden vuoksi. Peilin yläosa on silti kiinnitettävä seinään koukuilla. Pienemmät kaaripeilimme voit ripustaa seinälle peilin takana olevilla ripustuskoukuilla tai jopa liimaamalla.

Jos haluat leikitellä kaaripeilillä ja tuoda tilaan vieläkin ainutlaatuisemman tunnelman, voit tilata oman peilisi myös taustavalaistuna valopeilinä. Tutustu tarkemmin Kaari-peilin valaistusvaihtoehtoihin.

Olemme ilahtuneina seuranneet suomalaisten kotien sisustuksen kehittymistä viime vuosina. Peilien yleistyminen kotien jokaisissa tiloissa on tietysti myös meidän tavoitteenamme Lasitehtaalla. Kaaripeileihin on helppo ihastua vain kuvia katselemalla. Niiden luoman tunnelman pystyy aistimaan nimittäin valokuvien avulla täydellisesti. Niinpä suosittelemmekin sinua vierailemaan Instagram-tilillämme, josta sinäkin saat varmasti uutta inspiraatiota kotisi sisustamiseen. Löydä kaaripeili-inspiraatio Lasitehtaan Instagramista.

Mikäli kaipaat lisätietoja tuotteistamme tai apua suunnitteluun, ole rohkeasti yhteydessä myynti@lasitehdas.com. Autamme sinua erittäin mielellämme sisustamaan kotisi uudella ilmeellä peilien avulla.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »