Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Miten sisustuspeili ja peilauspeili eroavat toisistaan?

Kaaripeilit, puolikaaripelit kylpyhuone villa kruunu

Peilin merkitys ja käyttötarkoitukset ovat muuttuneet viime vuosina paljon. Peili ei ole välttämättä enää vain peilausta varten, vaikka se edelleen hankitaankin usein tuota päätarkoitusta varten. Sisustuspeili on kuitenkin termi, joka on yleistynyt myös suomalaisten kodeissa. Silloin kyse on paljon muustakin kuin pelkästä peilipinnasta. Suomen pimeät sääolot aiheuttavat sen, että kaipaamme koteihimme lisää valoa. Illuusio suuremmasta ja avarammasta tilasta on myös monessa sisustuksessa tervetullutta. Niinpä peilejä löytyy yhä useammasta kodista ja eri tiloista.

Sisustuspeili on tärkeä osa sisustusta

Sisustuspeilillä on erityisesti tarkoitus tuoda uutta tyyliä sisustukseen. Peilipinta toimii tehokkaana sisustuselementtinä, jolloin mihin tahansa tilaan saadaan tuotua lisää valon ja tilan tuntua.

Sisustuspeilin ominaisuuksia:

  • Muotoilu: Sisustuspeilit ovat usein erikoismuotoisia ja niissä on taidokkaita yksityiskohtia. Esimerkiksi kaarevat peilit ovat suosittuja, ja ne voivat toimia taulun tai muun sisustuselementin tavoin. Ne voivat olla abstrakteja, vintage-tyylisiä tai moderneja, ja niiden kehykset voivat olla koristeellisia tai minimalistisia.
  • Käyttötarkoitus: Sisustuspeilien ensisijainen tarkoitus on tuoda lisäilmettä kodin sisustukseen, luoda visuaalista kiinnostavuutta ja heijastaa valoa, mikä voi tehdä tilasta avaramman tuntuisen. Ne eivät ole ensisijaisesti tarkoitettu peilaamiseen.
  • Sijoittelu: Ne sopivat mihin tahansa huoneeseen, ja ne voidaan sijoittaa strategisesti korostamaan tiettyä aluetta tai luomaan haluttu tunnelma. Sisustuspeilit voivat olla oleellinen osa suurempaakin seinää, niitä voidaan käyttää keskipisteenä tai ne voivat toimia hienovaraisena lisänä huoneen sisustukseen.

Peilauspeili toimii käytännöllisenä ja toiminnallisena tuotteena

Peilauspeilin päätarkoitus on siis peilaaminen. Sitä käytetään pukeutumisen ja ehostautumisen yhteydessä. Toki sisustuspeiliäkin on mahdollista hyödyntää myös peilauspeilinä. Peilien mahdollisuudet ovat rajattomat.

Peilauspeilin ominaisuuksia:

  • Muotoilu: Peilauspeilien muotoilu on usein yksinkertainen ja toiminnallinen. Niiden kehykset ovat tyypillisesti neutraaleja, ja muoto on suorakulmainen tai pyöreä, jotta peilaaminen olisi mahdollisimman helppoa.
  • Käyttötarkoitus: Nämä peilit on suunniteltu peilaamiseen eli asukokonaisuuden tai kampauksen tarkistamiseen.
  • Sijoittelu: Peilauspeilit sijoitetaan usein eteiseen, pukeutumistilaan tai kylpyhuoneeseen, missä niitä tarvitaan päivittäisiin rutiineihin. Eteisessä ne auttavat tarkistamaan oman tyylin ennen ulos lähtemistä, ja kylpyhuoneessa ne ovat välttämättömiä meikkaamiseen ja muuhun ehostautumiseen.

Sisustuspeili ja peilauspeili Lasitehtaalta

Löydät suositut peilit joka tilaan ja käyttötarkoitukseen Peilikaupasta. Valmistamme kaikki peilit käsityönä omalla tehtaallamme Porvoossa. Niinpä jokainen peili on huolella valmistettu juuri sinulle suomalaisella ammattiylpeydellä.

Olemme panostaneet erityisesti siihen, että peilin tilaaminen on verkkokaupasta mahdollisimman helppoa. Valikoimamme on laaja ja laadukas. Lisäksi tuotteista on saatavilla monia eri vakiokokoja. Kun tilaat peilin vakiokoossa, säästät selvää rahaa.

Kun selaat verkkokauppamme valikoimaa, huomaat nopeasti, että vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Yksi suosituimpia tuotteitamme on Aitta-peili mustalla slimline kehyksellä. Tämä tuote sopii myös erinomaisesti tähän artikkelin aiheeseen. Kyseessä on nimittäin arvostettu sisustuspeili, mutta yhtä lailla tämä sopii myös peilauspeiliksi. Jos tilaat Aitta-peilin esimerkiksi maksimivakiokoossa 1300 x 2200 mm, se on täydellinen kokovartalopeili.

Monet peilimme ovat saatavilla myös taustavalaistuina, jolloin ne tuovat sisustukseen ihan uudenlaista tunnelmaa. Voit tutustua aiheeseen lukemalla artikkelimme: Valopeili tuo uutta tunnelmaa sisustukseen.

Mikäli et kuitenkaan löydä monipuolisesta valikoimastamme kotiisi sopivaa peiliä, voimme valmistaa tuotteitamme myös mittatilaustyönä sinun toiveidesi mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »