Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Mustaruutuiset liukuovet ja seinät – nyt myös omalla värillä

Mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Lasitehdas on tuonut ja kehittänyt mustaruutuovet ensimmäisenä Suomessa ja meidän oma mallisto on noussut lyhyessä ajassa sisustajien ja suunnittelijoiden suosikiksi. Sekä liukuovet että saranaovet tehdään Suomessa ja Suomessa valmistetusta alumiinista. Mallisto on meidän oma ja suunniteltu juuri sisustuovikäyttöön. Meidän tuotteita ei ole rakenneltu peiliovista tai suihkuseinistä, vaan kyse on korkealuokkaisesta sisustustuotteesta.

Liukuovissa sekä ruudukko että sivujen pystyt ovat saman levyiset (20mm) jolloin ovet ovat ilmavat ja tasapainoisen näköiset. Tämä symmetria on täysin uniikki omainaisuus vain meidän ovissa.

Saranovissa ei ole näkyviä muovisia listoja tai magneetteja tai muita ylimääräisiä osia. Kaikki on integroituna järjestelmän sisään ja suunnitteltu laadukkaaseen sisustuskäyttöön.

Katso ovimallit tai kysy lisää tai pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com

ruudukkoseinä

Seinät ja ovet mittojen mukaan

Valmistamme seinät ja ovet aina mittojen mukaan. Suosituin malli on liukuovilla toteutettu seinä. Mallistomme uusin tulokas on saranaovellinen seinä, josta on saatavana myös isompia kokonaisuuksia, joissa on kiinteää seinää ja ovi/ovia. Rakennamme seinät puolivalmiiksi elementeiksi omassa tuotannossamme Porvoossa ja seinien ja ovien asennus on nopeaa.​

Asennamme tuotteita tällä hetkellä PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja Seinäjoki-Vaasa alueella.​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

Seinien ja ovien hintatietoja löydät alta, vertaa ja valitse sopiva malli ja lähetä tarjous. Teemme juuri sinun kotiisi sopivan toteutuksen.

Materiaaleista

Kaikki seinämme on saatavana myös omalla värillä. Metalliosien värin voi valita vapaasti RAL Classic värikartasta. Uutuus vakiovärinä myös kultamessinki!​ Seinien rakenteet on tehty aina alumiinista.

Liukuovet ovat saatavana myös raitalasilla! Lasi on toiselta puolella sileä ja toiselta muotoiltu/raidoitettu.

raitalasi

Lasiseinien vakiomalleja

1-osainen seinä/ovi

Yksi elementti, sopii normaalin oviaukon eteen tai kiinteäksi tilanjakajaksi.

2-osainen seinä

Kaksi elementtiä, toinen voi olla kiinteä tai molemmat liukuvat. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2000mm leveä.

3-osainen seinä

Kolme elementtiä, toimii parhaiten jos ovi keskellä ja sivussa kiinteät osat. Myös kaikki voivat avautua. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1800-3000mm leveä.

4-osainen seinä

Neljä elementtiä, asennetaan useimmiten niin, että sivuilla on kiinteät osat ja keskellä kaksi avautuvaa ovea jotka liukuvat sivujen päälle. Myös muut yhdistelmät ovat mahdollisia.

Saranaovi

Yksi ovi saranalla, ei karmeja ja ovet avautuvat 90° molempiin suuntiin.Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 600-1000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm

Pariovi saranoilla

Pariovi saranaoilla, ei karmeja ja ovet avautuvat 90° molempiin suuntiin. Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 1000-2000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm.

Saranaovi karmeilla

Yksi ovi karmilla, ovi avautuu 180° seinää vasten. Erinomainen ja laadukas ovi myös remonttikohteisiin. Sopii parhaiten 600-1000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 3000mm

Pariovi karmeilla

Pariovi karmeilla, ovet avautuvat 180° seinää vasten. Erinomainen ja laadukas ovi myös remonttikohteisiin. Sopii parhaiten 1000-1800mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 3000mm

Ruutuovi kiinteillä sivulaseilla

Yksi ovi saranoituna ja kiinteillä sivulaseilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2300mm leveä.

Ruutuovi kiinteillä sivulaseilla ja ylälasilla

Yksi ovi saranoituna ja kiinteillä sivulaseilla sekä ylälasilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2300mm leveä.

Pariovi kiinteillä sivulaseilla

Pariovi saranoilla ja kiinteillä sivulaseilla ja kiiinteällä ylälasilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1200-2500mm leveä.

Pariovi kiinteillä sivulaseilla ja ylälasilla

Pariovi saranoilla ja kiinteillä sivulaseilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1200-2500mm leveä.

LISÄTIETOA MUSTARUUTUOVIEN HANKINTAAN

ruudukkoseinät

mustaruudukko-ovet

Pariovet-pitkä-sarana-ruuduilla

raitalasi

Asennus

Asennamme tuotteita tällä hetkellä PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja Seinäjoki-Vaasa alueella.​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme ruudukkoseinistä

Suomen Lasitehdas Oy © 2023
Pyydä tarjous »