MUSTAT OVET JA SEINÄT

- RUUDUILLA TAI ILMAN

Mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Lasitehtaan oma mallisto on noussut lyhyessä ajassa sisustajien suosikiksi. 

Valmistamme seinät ja ovet aina mittojen mukaan. Suosituin malli on liukuovilla toteutettu seinä, myös suihkuseinät ja saranaovelliset seinät onnistuvat.

Seinien rakenteet on tehty useimmiten alumiinista ja tarvittaessa käytetään muitakin materiaaleja. Asennamme tuotteet PK-seudulla ja mahdollisuuksien mukaan muuallakin Suomesssa.

Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous

myynti@lasitehdas.com

Alla olevalla laskurilla voit laskea hinnan liukuoviseinälle ja laskurin alapuolella on kuvia ja esimerkkihintjoa muista totetuksista. Vahvistamme tilaukset erikseen, isokokoisissa toteutuksissa rahtihinta saattaa muuttua.

LASISEINÄLASKURI

RUUDUKKOSEINIEN JA LIUKUOVIEN TOTEUTUKSIA JA HINTOJA

Seinät, liukuovet ja kaikki tämän sivun tuotteet voidaan toimittaa kaikilla RAL Classin -värikartan sävyillä. Eli ainakin kaikki perusvärit löytyvät ja seinistä voi tehdä esimerkiksi valkoisiakin. 

Seinät ja ovet tehdään aina mittojen mukaan yksittäiskappaleina. Suurimpaan osaan ei ole olemassa valmista järjestelmää, vaan tuotteet tehdään tilan ja tarpeen mukaan hyödyntäen omaa tuotekehitystäme ruudukkoseinien tuotannossa.  Pyydä tarjous omasta suunnitelmastasi helposti lähettämällä mittoja ja mahdollisia kuvia/ideoita sähköpostitse myynti@lasitehdas.com

@LASITEHDAS