Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Mustaruutuiset liukuovet ja seinät – nyt myös omalla värillä

Mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Lasitehtaan oma mallisto on noussut lyhyessä ajassa sisustajien suosikiksi. Sekä liukuovet että saranaovet tehdään Suomessa ja Suomessa valmistetusta alumiinista. Mallisto on meidän oma ja suunniteltu juuri tätä käyttötarkoitusta varten. Liukuovissa sekä ruudukko että sivujen pystyt ovat saman levyiset (20mm) ja ovet ovat ilmavat ja tasapainoisen näköiset. Tämä symmetria on täysin uniikki omainaisuus vain meidän tuotteessa.

Katso ovimallit tai kysy lisää tai pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com

ruudukkoseinä

Seinät ja ovet mittojen mukaan

Valmistamme seinät ja ovet aina mittojen mukaan. Suosituin malli on liukuovilla toteutettu seinä, uutena myös saranaovilla tehtävät seinät ja pariovet. Rakennamme seinät puolivalmiiksi elementeiksi omassa tuotannossamme Porvoossa ja seinien ja ovien asennus on nopeaa.​

Asennamme tuotteita tällä hetkellä PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja Seinäjoki-Vaasa alueella.​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

Seinien ja ovien hinnat löydät alta, vertaa ja valitse sopiva malli.

raitalasi

Materiaaleista

Kaikki seinämme on saatavana myös omalla värillä. Metalliosien värin voi valita vapaasti RAL Classic värikartasta. Uutuusvärinä myös kultamessinki!​ Seinien rakenteet on tehty aina alumiinista.

Uutuus! Liukuovet ovat saatavana myös raitalasilla! Lasi on toiselta puolella sileä ja toiselta muotoiltu.

Ovimallit

1-osainen seinä/ovi

Yksi elementti, sopii normaalin oviaukon eteen tai kiinteäksi tilanjakajaksi.

2-osainen seinä

Kaksi elementtiä, toinen voi olla kiinteä tai molemmat liukuvat. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2000mm leveä.

3-osainen seinä

Kolme elementtiä, toimii parhaiten jos ovi keskellä ja sivussa kiinteät osat. Myös kaikki voivat avautua. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1800-3000mm leveä.

4-osainen seinä

Neljä elementtiä, asennetaan useimmiten niin, että sivuilla on kiinteät osat ja keskellä kaksi avautuvaa ovea jotka liukuvat sivujen päälle. Myös muut yhdistelmät ovat mahdollisia.

Saranaovi

Yksi ovi saranalla. Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 600-1000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm

Pariovi saranoilla

Pariovi saranaoilla. Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 1000-2000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm.

LISÄTIETOA MUSTARUUTUOVIEN HANKINTAAN

ruudukkoseinät

mustaruudukko-ovet

Pariovet-pitkä-sarana-ruuduilla

raitalasi

Asennus

Asennamme tuotteita tällä hetkellä PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja Seinäjoki-Vaasa alueella.​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme ruudukkoseinistä

Suomen Lasitehdas Oy © 2021
Pyydä tarjous »