Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Tilanjakajat, lasiseinät ja mustaruutuiset liukuovet – nyt myös raitalasilla

Mustilla, valkoisilla tai kullanvärisillä metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Lasitehdas on tuonut ja kehittänyt ruutuovet ensimmäisenä Suomessa ja meidän oma mallisto on sisustajien ja suunnittelijoiden suosikki. Sekä liukuovet että saranaovet tehdään omalla tehtaallamme Porvoossa ja kaikki osat ovat Suomessa valmistettua alumiinia. Kotimaisuusaste on siis korkea. Mallisto on meidän oma ja suunniteltu juuri sisustusovikäyttöön. Meidän tuotteita ei ole rakenneltu peiliovista tai suihkuseinistä, vaan kyse on korkealuokkaisesta sisustustuotteesta.

Ovet ja seinät on saatavana myös omaan väriin maalattuna (RAL Classic värikartta), lasivaihtoehtoja on monia ja voimme tehdä erikoisen muotoisia, kaareviakin ruudukoita.

Liukuovissa sekä ruudukko että sivujen pystyt ovat saman levyiset (20mm) jolloin ovet ovat ilmavat ja tasapainoisen näköiset. Tämä symmetria on täysin uniikki omainaisuus vain meidän ovissa.

Saranovissa ei ole näkyviä muovisia listoja tai magneetteja tai muita ylimääräisiä osia. Kaikki on integroituna järjestelmän sisään ja suunnitteltu laadukkaaseen sisustuskäyttöön.

Kaikki ruudukkoseinät on saatavana myös trendikkäillä raitalaseilla. Katso kuvat sivun alalaidasta.

Katso ovimallit tai kysy lisää tai pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com

ruudukkoseinä

Seinät ja ovet mittojen mukaan

Valmistamme seinät ja ovet aina mittojen mukaan. Suosituin malli on liukuovilla toteutettu seinä. Mallistomme uusin tulokas on saranaovellinen seinä, josta on saatavana myös isompia kokonaisuuksia, joissa on kiinteää seinää ja ovi/ovia. Rakennamme seinät puolivalmiiksi elementeiksi omassa tuotannossamme Porvoossa ja seinien ja ovien asennus on nopeaa.​

Lasitehtaan mustaruutuiset tuotteet saat asennettuna kumppaneidemme kautta PK-seudulla ja Seinäjoki-Vaasa alueella. Kysy myös muista alueista!​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

Seinien ja ovien hintatietoja löydät alta, vertaa ja valitse sopiva malli ja lähetä tarjous. Teemme juuri sinun kotiisi sopivan toteutuksen.

Materiaaleista

Kaikki seinämme on saatavana myös omalla värillä. Metalliosien värin voi valita vapaasti RAL Classic värikartasta. Vakiovärinä myös kultamessinki!​ Seinien rakenteet on tehty alumiinista.

Alumiinin lisäksi oviin on saatavana myös täystamminen vaihtoehto. Lue lisää täältä.

Kaikki ruudukko-ovet ja -seinät ovat saatavana myös raitalasilla! Raidallinen lasi on trendikäs valinta, joka antaa näkösuojaa, mutta päästää valon läpi. Raitalasia voi hyödyntää myös suihkuseinissä ja muissa sisustustuotteissa.

raitalasi

Lasiseinien vakiomalleja

1-osainen seinä/ovi

Yksi elementti, sopii normaalin oviaukon eteen tai kiinteäksi tilanjakajaksi.

2-osainen seinä

Kaksi elementtiä, toinen voi olla kiinteä tai molemmat liukuvat. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2000mm leveä.

3-osainen seinä

Kolme elementtiä, toimii parhaiten jos ovi keskellä ja sivussa kiinteät osat. Myös kaikki voivat avautua. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1800-3000mm leveä.

4-osainen seinä

Neljä elementtiä, asennetaan useimmiten niin, että sivuilla on kiinteät osat ja keskellä kaksi avautuvaa ovea jotka liukuvat sivujen päälle. Myös muut yhdistelmät ovat mahdollisia.

Tilanjakoseinä tammikehyksillä

Kolme elementtiä, toimii parhaiten jos ovi keskellä ja sivussa kiinteät osat. Myös kaikki voivat avautua. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1800-3000mm leveä.

Saranaovi

Yksi ovi saranalla, ei karmeja ja ovet avautuvat 90° molempiin suuntiin.Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 600-1000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm

Pariovi saranoilla

Pariovi saranaoilla, ei karmeja ja ovet avautuvat 90° molempiin suuntiin. Pitkä vedin kuten kuvassa tai pyöreä nuppivedin. Sopii parhaiten 1000-2000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 2500mm.

Saranaovi karmeilla

Yksi ovi karmilla, ovi avautuu 180° seinää vasten. Erinomainen ja laadukas ovi myös remonttikohteisiin. Sopii parhaiten 600-1000mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 3000mm

Pariovi karmeilla

Pariovi karmeilla, ovet avautuvat 180° seinää vasten. Erinomainen ja laadukas ovi myös remonttikohteisiin. Sopii parhaiten 1000-1800mm leveisiin aukkoihin. Maksimikorkeus jopa 3000mm

Ruutuovi kiinteillä sivulaseilla

Yksi ovi saranoituna ja kiinteillä sivulaseilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2300mm leveä.

Ruutuovi kiinteillä sivulaseilla ja ylälasilla

Yksi ovi saranoituna ja kiinteillä sivulaseilla sekä ylälasilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1000-2300mm leveä.

Pariovi kiinteillä sivulaseilla

Pariovi saranoilla ja kiinteillä sivulaseilla ja kiiinteällä ylälasilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1200-2500mm leveä.

Pariovi kiinteillä sivulaseilla ja ylälasilla

Pariovi saranoilla ja kiinteillä sivulaseilla. Sopii parhaiten aukkoon jonka leveys on 1200-2500mm leveä.

LISÄTIETOA MUSTARUUTUOVIEN HANKINTAAN

Asennus

Tuotteet voit tilata kumppaniemme kautta asennettua PK-seudulla ja Seinäjoki-Vaasa alueella, kysy myös muita alueita!​ Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

Raitalasia voi käyttää jo lähes kaikissa sisustuslasituotteissa

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme ruudukkoseinistä

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »