Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Valopeili tuo uutta tunnelmaa sisustukseen

Majakka peili taustavalolla. Valopeili sisustuksessa. Lattiapeili

Me kaikki innokkaat sisustajat tiedämme, kuinka mukavaa on tuoda uutta ilmettä kotiin aina säännöllisin väliajoin. Moniin sisutuspäivityksiin uppoaa kuitenkin valtavasti rahaa tai niiden toteutus vaatii ammattilaisen tarjoamaa laajaa asennuspalvelua. Tämä luonnollisesti nostaa kokonaishintaa entisestään.

Oletko pohtinut, kuinka helposti voisit tuoda uutta tunnelmaa kotisi sisustukseen peilien avulla? Tarkemmin ottaen valopeilien avulla. Taustavalaistu valopeili on monelle tuttu tuote esimerkiksi wc-tiloista tai makuuhuoneista. Ne ovat tunnetusti erinomaisia tuomaan lisätunnelmaa näihin tiloihin.  

Me Lasitehtaalla haluamme tuoda uusia ideoita suomalaisiin koteihin. Niinpä suosittelemme valopeilin näkemistä uusin silmin. Taustavalaistu peili sopii nimittäin täydellisesti lähes kaikkiin kodin tiloihin. Kuvittele, kuinka upeaa ilmettä ja lisätilan tuntua valopeili tuo vaikkapa ruokailutilaan tai olohuoneeseen. Valolla varustettu peili on todellinen katseenvangitsija oleskelutilassa, ja riittävän suuri valopeili tosiaan suurentaa tilaa täysin uudella tavalla. Se on melkein kuin lisäikkuna. Tilantuntua sekä avaruutta ei tunnetusti koskaan ole liikaa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen laajat vaihtoehdot kaikenlaisten pelien hankintaan, ja valopeilit ovatkin tämän hetken yksi suosituimpia tuotteitamme. Tutustu tarkemmin valopeilivalikoimaamme.

Laajan valikoimamme lisäksi olemme pyrkineet siihen, että tilaaminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Tilaa tästä vakiomittaiset taustavalaistut peilit. Valopeilin saat tilattua myös omien mittojen mukaan. Tilaa tästä valopeili mittatilauksena

Käytä siis mielikuvitustasi ja hae inspiraatiota kodissa olevista muista muotokielistä sekä värimaailmasta. Valopeilien avulla on mahdollista leikitellä ja koko ajan suositumpaa onkin hyödyntää esimerkiksi kaarevia muotoja myös taustavalaistuissa peleissä. Inspiroidu eri muotoisista peleistä Instagram-tilimme kuvista.

Kun päätät tilata valopeilin Lasitehtaalta, voit olla varma, että saat rahoillesi vastinetta. Valmistamme kaikki peilimme omassa tehtaassamme Porvoossa kotimaisella asiantuntevalla otteella. Käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealuokkaisia laadukkaita komponentteja. Suomen Lasitehtaan valopeili on siis varmasti pitkäikäinen ja kestävä valinta juuri sinunkin kotiisi.

Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan valita juuri kotisi sisustukseen sopiva valopeili. Suosituin mallimme on edelleen pyöreä valopeili. Muita vakiomallejamme ovat ovaali, pyöreäkulmainen ja neliskulmainen taustavalaistu peili. Kannattaa siis pohtia, minkälainen muoto sopii parhaiten juuri siihen paikkaan, johon valopeiliä suunnittelet. Muista myös, että joustavana toimittajana voimme toteuttaa taustavalaistuksen myös kehykselliseen peiliin. Halutessasi voit herättää sisäisen tuotesuunnittelijasi henkiin ja suunnitella valopeilille juuri haluamasi muodon ja mitat. Silloin meidän tehtäväksemme jää valmistaa sinulle täysin uniikki taustavalaistu peili.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan valopeilimme ovat selkeitä ja toimivia. Taustavalaistuissa peileissä on alumiinirunko, jonka sisään mukana toimitettava muuntaja mahtuu. Rungon paksuus on 25mm, jolloin valmis peilipinta on noin 29mm seinästä mitattuna. Siistein lopputulos saadaan toteutettua silloin, kun sähköt tulevat seinästä suoraan peilin takaa. Lisävarusteeksi suosittelemme erikseen saatavilla olevaan himmennintä, jolloin saat säädettyä tunnelman valon avulla aina sopivaksi. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus erityisesti oleskelutiloissa. Peilin taustavalaistus on toteutettu premium-luokan Led-valonauhalla. Led-nauhoja on saatavilla sekä neutraalin (4000K) että lämpimän värisinä.

Nyt on siis korkea aika tuoda lisää valoa elämään ja uutta ilmettä kotiin taustavalaistun peilin avulla. Valopeili tuo kotiisi samaan aikaan pirteyttä sekä tyylikästä tunnelmaa. Inspiroidu aiheesta lisää nettisivuillamme sekä Instagram-tililtämme, josta löydät upeita kuvia toteuttamistamme kohteista.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »