SAUNAN LASISEINÄ

Lasitehtaan saunan lasiseinä on kehitetty rakentajille ja tee-se-itse-sisustajille. Saunanlasit on helppo tilata ja asentaa ohjeidemme mukaan. Lasit toimitetaan aina millintarkasti mittatilaustyönä. Kaikki lasit ovat valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä karkaistusta turvalasista. 

 

Omat asentajamme myös asentavat saunan lasit Uudenmaan alueella.
 

Lasiseinällä teet avaran ja modernin ilmeen saunaosastoosi. Toimitus sisältää tarvittavat asennustarvikkeet (saranat, listat ja vetimen), joilla kiinnität ikkunat ja ovet helposti itse. Meiltä saat aina myös ohjeet ja neuvot lasien asentamiseen. Lasiseinämme sopivat niin uusiin, kuin remontoitaviinkin kohteisiin.

 

Katso saunan lasien asennusohje tästä.

Laske tarjous omaan saunaasi alla olevalla laskurilla. Voit tilata lasit heti helposti kun olet tehnyt mieleisesi valinnat. Teemme laseista aina mittakuvan ja vahvistamme tilauksen. Toimitamme tuotteet suoraan tehtaalta ilman turhia välikäsiä ja tavoitteemme on olla asiakkaillemme aina edullisin vaihtoehto. 

Katso isommat kuvat saunan oven vetimistä

 

Myyntimme auttaa ja neuvoo mielellään myynti@lasitehdas.com tai puhelin 09 3152 3040

SAUNAN LASIT RAHTIVAPAASTI HANGOSTA OULUUN. OULUSTA YLÖSPÄIN RAHTI 50€.

LASKURIN KÄYTTÖOHJE

Anna laskuriin aina aukkojen täydet mitat, niin saat oikean hinnan saunan lasiseinälle. Kun tilaat lasituksen, niin piirrämme mittakuvan, jossa asennusvarat on vähennetty. Mittakuvan hyväksyttyäsi valmistamme lasit. Aukkojen mitat kannattaa mitata useasta kohtaa -> Korkeus vasemmalta, keskeltä ja oikealta. Leveys alhaalta, keskeltä ja ylhäältä. Ilmoita aina pienin mitta. Jos korkeus, tai -leveysmitassa on eroa yli 5mm, niin ota yhteys myyntiimme ja suunnittelemme oikean mitoituksen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin ja mahdollisiin virheisiin laskurin antamissa hinnoissa.

SAUNAN OVEN VETIMET

 
Nuppivedin.png

Nuppivedin

Suosituin malli, siro ja hyvin käteen sopiva malli. Kromi ja harjattu RST

KUVIA TOIMITTAMISTAMME LASISEINISTÄ

 

MUSTAT SARANAT JA HELAT

Saunan laseihin on saatavilla myös mustat saranat, vedin ja kiinnityslistat. Valitse laskurista mustat saranat ja musta vedin, niin myös listat toimitetaan tyylikkään mustan värisenä. Huomaathan, että tolppajalkoja ei ole saatavana mustana.

TEKNISTÄ TIETOA

 • Mitoitus: Kaikki lasit tehdään millintarkasti mittatilauksena, myös vinot seinät ovat mahdollisia.

 • Vakiovärit: Kirkas, harmaa, pronssi, superkirkas optiwhite ja tumman harmaa, joka on lähes musta. Kysy myös erikoistilauksesta lähes mikä väri tahansa.

 • Helojen väri: Kiiltävä tai harjattu matta, myös kiinnityslistat saman väriset kuin valittu saranan väri. Osa vetimistä myös samoissa väreissä kiiltävä, harjattu matta. Katso tarkemmat esittelyt.

 • Materiaali: Karkaistu 8mm turvalasi

 • CE-merkintä: Kyllä

 • Takuu: 5 vuotta materiaalivirheille

 • Saranat: Avautuvat molempiin suuntiin, automaattisesti keskittävät. Seinään kiinnitettävän saranan laipan leveys 50mm, korkeus 90mm

 • Kiinnityslistojen ulkomitat: Korkeus 20mm, leveys 12mm, kromi lista 13mm leveys ja korkeus 19mm.

 • Toimitusaika: 3-5 viikkoa tilauksesta

 • Toimitussisältö: Lasit, saranat, valittu vedin ja kiinnityslistat. Asennukseen tarvitaan lisäksi ruuveja listojen kiinnitykseen sekä silikonia saumaukseen/liimaukseen

  Karkaistuja laseja ei pysty muokkaamaan jälkikäteen. Varmista oikea mitoitus ja mittaa aukot aina useammasta kohtaa. 

Saunan lasien mukana toimitetaan helojen väriset ja korkealaatuiset alumiinilistat. Kromi heloilla kromattu alumiinilista ja mattakromilla mattakromin värinen.

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com