Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Saunan lasiseinä tuo modernin ilmeen saunaosastollesi

Lasitehtaan saunan lasiseinät on kehitetty rakentajille ja tee-se-itse-sisustajille. Saunan lasiovet on helppo tilata ja asentaa ohjeidemme mukaan. Saunan lasiseinän asennus on yllättävän helppoa. Lasit toimitetaan aina millintarkasti mittatilaustyönä. Kaikki lasit ovat valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä 8mm karkaistusta turvalasista. Voit tilata saunan laseihin myös asennuksen kumppaniemme kautta.

saunan lasitus

Saunan lasiseinät sopivat uusiin ja remontoitaviin kohteisiin

Lasiseinällä teet avaran ja modernin ilmeen saunaosastoosi. Toimitus sisältää tarvittavat asennustarvikkeet (saranat, listat ja vetimen), joilla kiinnität ikkunat ja ovet helposti itse. Tarvitset lisäksi vain seinämateriaalien mukaiset kiinnitysruuvit ja silikonia/liimamassaa. Meiltä saatavana myös ohjeet ja neuvot lasien asentamiseen. Lasiseinämme sopivat niin uusiin, kuin remontoitaviinkin kohteisiin.

Laske tarjous omaan saunaasi alla olevalla laskurilla. Voit tilata lasit heti helposti kun olet tehnyt mieleisesi valinnat. Teemme laseista aina mittakuvan ja vahvistamme tilauksen sen jälkeen. Toimitamme tuotteet suoraan tehtaalta ilman turhia välikäsiä ja tavoitteemme on olla asiakkaillemme aina paras ja kustannustehokkain vaihtoehto. Meiltä saat myös lasiset suihkuseinät.

Saunan lasiovet viimeistelevät kotikylpyläsi

Kylpyhuoneilta ja saunoilta haetaan arjen luksusta. Saunan lasiovet viimeistelevät kotikylpyläsi. Laadukas lasiseinä vakuuttaa ulkonäöllään, mutta myös toimivuudellaan. Kun valitset kotiisi Lasitehtaan lasiovet saunaasi, voit olla varma, että kyseessä on toimiva ja luotettava ratkaisu. Laadukkaat saranat ja helat takaavat sen, että saunasi lasiovet toimivat niin, kuin kotikylpylän tuotteelta vaaditaan – täydellisesti.

Saunan lasiseinät mittatilauksena Lasitehtaalta

Joka sauna, kylpyhuone ja koti on uniikki. Kun asioit Lasitehtaalla, voit luottaa siihen, että valmistamme juuri sinun kotikylpylääsi sopivan kokonaisuuden. Saunan lasiseinät ovat tarkkaa mittatilaustyötä, joten luotettava kotimainen yritys, kuten Lasitehdas, on sinulle turvallinen valinta. Kun sinulla on tarkat mitat tiedossa, pystyt myös laskemaan tarkan hinnalla hintalaskurillamme. Tarkemmat mittausohjeet löydät alta kohdasta “Mittausohjeet”.

Mitä saunan lasiovet maksavat – laske saunan lasien hinta helposti

Mitä saunan lasiseinät maksavat? Se lienee kaikkia kiinnostava asia. Olemme tehneet tämän(kin) asian helpoksi. Anna laskuriin aina aukkojen täydet mitat, niin saat oikean hinnan saunan lasiseinälle. Kun tilaat lasituksen, niin piirrämme mittakuvan, jossa asennusvarat on vähennetty. Mittakuvan hyväksyttyäsi valmistamme lasit. Aukkojen mitat kannattaa mitata useasta kohtaa -> Korkeus vasemmalta, keskeltä ja oikealta. Leveys alhaalta, keskeltä ja ylhäältä. Ilmoita aina pienin mitta. Jos korkeus, tai -leveysmitassa on eroa yli 5mm, niin ota yhteys myyntiimme ja suunnittelemme oikean mitoituksen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin ja mahdollisiin virheisiin laskurin antamissa hinnoissa.

Saunan lasiseinän asennus

Lataa tästä selkeät ohjeet, joiden avulla saunan lasiseinän asennus onnistuu helposti. Kumppanimme tekevät myös saunan lasiseinien asennuksia Uudenmaan ja Seinäjoen alueilla. Ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, jos lasiseinän asennus askarruttaa etukäteen. Mietitään yhdessä paras ratkaisu, jolla sinulle saadaan täydellinen lasiseinä saunaan.

Valitse lasiseinä saunaan, jos haluat luksusta

Uusissa kodeissa valitaan koko ajan useimmin lasiseinä saunaan, sillä se tuo koko saunaosastolle aivan omanlaista luksusta. Näissä tiloissa on lähes aina kompaktit neliöt ja siksi lasi toimii materiaalina kylpyhuoneessa ja saunassa erinomaisesti. Lisäksi saunoista rakennetaan nykyään todellisia taideteoksia, joten lasiseinän mahdollistama näkymä avaa saunan upeuden myös kylpyhuoneen puolelle. Lisäksi saunasta näkyvä puumateriaali pehmentää myös kylpyhuoneen yleisilmettä.

Saunan lasiovi on design-tuote

Saunan lasiovi on usein tuote, joka viimeistelee koko kylpyhuoneen yleisilmeen. Kun valitaan lasiovi saunaan, pitää perehtyä yksityiskohtiin ja varmistua siitä, että kokonaisuus on täydellinen. Saunan lasioven vetimet, saranat ja muut helat antavat luovalle sisustajalle mahdollisuuden leikitellä yksityiskohdille. Esimerkiksi mustat saranat tai tyylikkäät nuppivetimet viimeistelevät kylpyhuoneesi ja saunasi sisustuksen.

Saunan lasitus luotettavalta kotimaiselta toimijalta – valitse Lasitehdas

Laajan valikoimamme ansiosta voimme luvata, että löydät meiltä varmasti sopivan saunan lasituksen. Kun katselet sivuiltamme tai Instagram-tililtämme toteutettuja kohteita, huomaat, että olemme toimittaneet lasituksia kaiken kokoisiin ja sävyisiin saunoihin. Kaikille niistä on yhteistä, että saunan lasitus on kuin kruunu, jonka ansiosta saunan ja kylpyhuoneen sisustus nousee uudelle tasolle. Autamme sinua mielellämme sopivan kokonaisuuden suunnittelussa.

Täydellinen saunan lasiseinä  – varmista oikea mitoitus

Saunan lasiseinä koetaan siis todelliseksi arjen luksustuotteeksi. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että lasiseinä saadaan asennettua ongelmitta. Onnistuneen asennuksen suhteen avainasemassa on huolellinen ja oikea mittaus. Tässä tarvitaan huolellisuutta ja tarkkuutta, mutta kyse on kuitenkin helposta toimenpiteestä. Kun mitat otetaan tarkasti, me huolehdimme siitä, että valmistamme tehtaallemme juuri kotiisi sopivan oikean kokoisen saunan lasiseinän.

Lasien värimallit

Saunan oven vetimet

sauna-nuppivedin

sauna-ohut-nuppivedin

sauna-pystyvedinvedin

sauna-design-vedin

sauna-nuppivedin-musta

Saranat ja helat

saranasarana

saunalista

Tekniset tiedot

  • Mitoitus: Kaikki lasit tehdään millintarkasti mittatilauksena, myös vinot seinät ovat mahdollisia.
  • Vakiovärit: Kirkas, harmaa, pronssi, superkirkas optiwhite ja tumman harmaa, joka on lähes musta.
  • Helojen väri: Kiiltävä, harjattu matta tai musta, myös kiinnityslistat saman väriset kuin valittu saranan väri. Osa vetimistä myös samoissa väreissä kiiltävä, harjattu matta ja musta. Katso tarkemmat esittelyt.
  • Materiaali: Karkaistu 8mm turvalasi
  • CE-merkintä: Kyllä
  • Takuu: 5 vuotta materiaalivirheille
  • Saranat: Avautuvat molempiin suuntiin, automaattisesti keskittävät. Seinään kiinnitettävän saranan laipan leveys 50mm, korkeus 90mm
  • Kiinnityslistojen ulkomitat: Korkeus 20mm, leveys 12mm, kromi lista leveys 13mm leveys ja korkeus 19mm.
  • Toimitusaika: 3-5 viikkoa tilauksesta
  • Katso kaikki värimallit ja tarkemmat kuvat heloista täältä.

Toimitussisältö: Lasit, saranat, valittu vedin ja kiinnityslistat. Asennukseen tarvitaan lisäksi ruuveja listojen kiinnitykseen sekä silikonia saumaukseen/liimaukseen. Nämä eivät sisälly toimitukseen.

Karkaistuja laseja ei pysty muokkaamaan jälkikäteen. Varmista oikea mitoitus ja mittaa aukot aina useammasta kohtaa.

Mittausohje sauna ja suihkutilat

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme laseihin sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat yleensä vain millejä. Erityisesti T-muotoisessa saunassa jossa ovi on kahden seinän välissä mittatarkkuus on tärkeää. Muista mitata leveys useasta kohdasta.

Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat aina myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon lasit asennetaan.

Voit piirtää mitattavan aukon vaikka paperille, ja merkitä siihen mitat.

Saunan mittausohje

1. Leveys yläreunassa
2. Leveys alareunassa
3. Korkeus oikeassa reunassa
4. Korkeus keskellä
5. Korkeus oikeassa reunassa
6. Jos kiinteitä seiniä, niin niiden leveys ja korkeus

Suihkuseinien mittausohje
Jos lasitus tulee seinästä seinään ja lattiasta kattoon, niin mittaa kuten yllä saunan mittausohjeessa. Suihkuseinät ja nurkat mittaa tällä ohjeella:

1. Tarkista onko lattiassa kaatoja, mihin suuntaan kaataa ja kuinka paljon. Tässä kannattaa käyttää apuna vatupassia tai laseria
2. Jos lasi ei ylety kattoon saakka, niin suunnittele mihin haluat lasin yläreunan, ilmoita tämä mitta.
3. Mieti kuinka leveän suihkuseinään haluat tai jos kysymys on suihkunurkasta, niin ilmoita lasien ulkosivujen mitta.
4. Jos suihkuseinissä on kääntyviä osia, niin mieti miten seinät mahtuvat kääntymään ja onko lattiassa kaatoja, jotka vaikuttavat ovien liikkumiseen.

Ilmoita aina pienimmät aukon mitat. Jos suurimman ja pienemmän mitan välillä on yli 3mm eroa, niin ilmoita silloin kaikki mitat. Tällöin olisi hyvä myös vatupassilla tarkistaa kumpi puoli (vasen vai oikea seinä / katto vai lattia) on vino.

Muista ottaa mitat aina pinnoista, joihin lasit/ovet/seinä tulevat kiinni. Mittojen mukana kannattaa aina laittaa valokuva aukosta/tilasta josta mitat ovat.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme saunan lasiseinistä

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »