Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Saunan lasiseinillä moderni ilme saunaosastollesi

Lasitehtaan saunan lasiseinä on kehitetty rakentajille ja tee-se-itse-sisustajille. Saunanlasit on helppo tilata ja asentaa ohjeidemme mukaan. Lasit toimitetaan aina millintarkasti mittatilaustyönä. Kaikki lasit ovat valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä 8mm karkaistusta turvalasista. Omat asentajamme myös asentavat saunan lasit Uudenmaan ja Seinäjoen alueella.

saunan lasitus

Lasiseinät sopivat uusiin ja remontoitaviin kohteisiin

Lasiseinällä teet avaran ja modernin ilmeen saunaosastoosi. Toimitus sisältää tarvittavat asennustarvikkeet (saranat, listat ja vetimen), joilla kiinnität ikkunat ja ovet helposti itse. Meiltä saatavana myös ohjeet ja neuvot lasien asentamiseen. Lasiseinämme sopivat niin uusiin, kuin remontoitaviinkin kohteisiin.

Laske tarjous omaan saunaasi alla olevalla laskurilla. Voit tilata lasit heti helposti kun olet tehnyt mieleisesi valinnat. Teemme laseista aina mittakuvan ja vahvistamme tilauksen sen jälkeen. Toimitamme tuotteet suoraan tehtaalta ilman turhia välikäsiä ja tavoitteemme on olla asiakkaillemme aina paras ja kustannustehokkain vaihtoehto. Meiltä saat myös lasiset suihkuseinät.

Laske saunan lasien hinta

Anna laskuriin aina aukkojen täydet mitat, niin saat oikean hinnan saunan lasiseinälle. Kun tilaat lasituksen, niin piirrämme mittakuvan, jossa asennusvarat on vähennetty. Mittakuvan hyväksyttyäsi valmistamme lasit. Aukkojen mitat kannattaa mitata useasta kohtaa -> Korkeus vasemmalta, keskeltä ja oikealta. Leveys alhaalta, keskeltä ja ylhäältä. Ilmoita aina pienin mitta. Jos korkeus, tai -leveysmitassa on eroa yli 5mm, niin ota yhteys myyntiimme ja suunnittelemme oikean mitoituksen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin ja mahdollisiin virheisiin laskurin antamissa hinnoissa.

Lasien värimallit

Saunan oven vetimet

sauna-nuppivedin

sauna-ohut-nuppivedin

sauna-pystyvedinvedin

sauna-design-vedin

sauna-nuppivedin-musta

Saranat ja helat

saranasarana

saunalista

Tekniset tiedot

  • Mitoitus: Kaikki lasit tehdään millintarkasti mittatilauksena, myös vinot seinät ovat mahdollisia.
  • Vakiovärit: Kirkas, harmaa, pronssi, superkirkas optiwhite ja tumman harmaa, joka on lähes musta.
  • Helojen väri: Kiiltävä, harjattu matta tai musta, myös kiinnityslistat saman väriset kuin valittu saranan väri. Osa vetimistä myös samoissa väreissä kiiltävä, harjattu matta ja musta. Katso tarkemmat esittelyt.
  • Materiaali: Karkaistu 8mm turvalasi
  • CE-merkintä: Kyllä
  • Takuu: 5 vuotta materiaalivirheille
  • Saranat: Avautuvat molempiin suuntiin, automaattisesti keskittävät. Seinään kiinnitettävän saranan laipan leveys 50mm, korkeus 90mm
  • Kiinnityslistojen ulkomitat: Korkeus 20mm, leveys 12mm, kromi lista leveys 13mm leveys ja korkeus 19mm.
  • Toimitusaika: 3-5 viikkoa tilauksesta
  • Katso kaikki värimallit ja tarkemmat kuvat heloista täältä.

Toimitussisältö: Lasit, saranat, valittu vedin ja kiinnityslistat. Asennukseen tarvitaan lisäksi ruuveja listojen kiinnitykseen sekä silikonia saumaukseen/liimaukseen. Nämä eivät sisälly toimitukseen.

Karkaistuja laseja ei pysty muokkaamaan jälkikäteen. Varmista oikea mitoitus ja mittaa aukot aina useammasta kohtaa.

Mittausohje sauna ja suihkutilat

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme laseihin sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat yleensä vain millejä. Erityisesti T-muotoisessa saunassa jossa ovi on kahden seinän välissä mittatarkkuus on tärkeää. Muista mitata leveys useasta kohdasta.

Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat aina myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon lasit asennetaan.

Voit piirtää mitattavan aukon vaikka paperille, ja merkitä siihen mitat.

Saunan mittausohje

1. Leveys yläreunassa
2. Leveys alareunassa
3. Korkeus oikeassa reunassa
4. Korkeus keskellä
5. Korkeus oikeassa reunassa
6. Jos kiinteitä seiniä, niin niiden leveys ja korkeus

Suihkuseinien mittausohje
Jos lasitus tulee seinästä seinään ja lattiasta kattoon, niin mittaa kuten yllä saunan mittausohjeessa. Suihkuseinät ja nurkat mittaa tällä ohjeella:

1. Tarkista onko lattiassa kaatoja, mihin suuntaan kaataa ja kuinka paljon. Tässä kannattaa käyttää apuna vatupassia tai laseria
2. Jos lasi ei ylety kattoon saakka, niin suunnittele mihin haluat lasin yläreunan, ilmoita tämä mitta.
3. Mieti kuinka leveän suihkuseinään haluat tai jos kysymys on suihkunurkasta, niin ilmoita lasien ulkosivujen mitta.
4. Jos suihkuseinissä on kääntyviä osia, niin mieti miten seinät mahtuvat kääntymään ja onko lattiassa kaatoja, jotka vaikuttavat ovien liikkumiseen.

Ilmoita aina pienimmät aukon mitat. Jos suurimman ja pienemmän mitan välillä on yli 3mm eroa, niin ilmoita silloin kaikki mitat. Tällöin olisi hyvä myös vatupassilla tarkistaa kumpi puoli (vasen vai oikea seinä / katto vai lattia) on vino.

Muista ottaa mitat aina pinnoista, joihin lasit/ovet/seinä tulevat kiinni. Mittojen mukana kannattaa aina laittaa valokuva aukosta/tilasta josta mitat ovat.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme saunan lasiseinistä

Suomen Lasitehdas Oy © 2023
Pyydä tarjous »