Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Tyylikäs suihkuseinä tai suihkunurkka mittatilauksena

Valmistamme lasiset suihkuseinät ja suihkukopit tarkasti mittatilauksena. Tutustu valikoimaamme ja hintoihin. Kaikki hinnat mittojen mukaan tehdyille maille. Jokainen suihkuseinä on uniikki ja sinun kylpyhuonettasi varten suunniteltu. Käytämme kiinnityksissä kapeita listoja ja siroja heloja, jolloin lopputulos on moderni ja viimeistelty. Suihkuseinät saat myös asenettuna kumppaniemme kautta Uudellamaalla sekä Seinäjoki-Vaasa alueella.

Myyntimme auttaa ja neuvoo mielellään suihkuseinän valinnassa, ota yhteyttä sähköpostitse myynti@lasitehdas.com tai katso yhteystietomme täältä.

Saunan lasitus, lasiset suihkuseinät.

Suihkuseinä turvalasista

Kaikki lasit valmistetaan turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä 8mm karkaistusta tai 4+4mm laminoidusta turvalasista ja käyttämämme helat ovat laadukkaita ja kestäviä. Kaikilla heloilla on viiden vuoden takuu.

Suihkuseinä tai -nurkka toimitetaan asennusvalmiina pakettina. Toimitus sisältää lasit ja tarvittavat kiinnikkeet ja/tai kiinnityslistat sekä vakioruuvit. Asennukseen tarvitaan perustyökalujen lisäksi silikonia/liimaa ja kiinnityslistojen kiinnitykseen seinämateriaalille soveltuvia ruuveja. Myös imukupit ovat hyödylliset asennuksessa.

Suikuseinän kiinnikkeet löytyvät useimmiten kirkkaan kromin, harjatun matan ja mustan värisinä. Useimmat myös kultaisina. Katso kaikki värimallit ja tarkemmat kuvat heloista täältä. Lasiväreinä kirkas, optiwhite superkirkas, savunharmaa, pronssi, satiini ja optiwhite satiini sekä moderni raitalasi.

Suihkuseinät liukuovilla – Liukuva suihkuseinä tuo luksusta

Teemme laadukkaat liukuovet myös kylpyhuoneeseen mittatilauksena. Ovissa ei ole kynnyksiä ja rakenne on modernin minimalistinen. Järjestelmä on erittäin laadukas ja oikea valinta kun halutaan hyvätasoinen ja mittojen mukaan tehty suihkulasitus. Liukuva suihkuseinä tuo tilaan tiettyä luksusta, koska suihkuseinä liukuovilla saattaa olla monille tuttu esimerkiksi hotelleista.

Suihkuseinä tai muu lasitus voidaan asentaa seinien väliin. Suihkunurkkaan saa esimerkiksi kiinteät lasit sivuille ja kaksi ovea.

Suihkuseinä.

Kiinteä suihkuseinä

Lasitehdas tarjoaa itse valmistamiaan tyylikkäitä ja kestäviä kiinteitä suihkuseiniä. Uniikit suihkuseinämme ovat kotimaisen käsityön taidonnäyte, valmistettu huolella omalla tehtaallamme. Kyseessä on tyylikäs ja toimiva ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kiinteä suihkuseinä on erinomainen valinta erityisesti silloin, kun tilaa on riittävästi, eikä kylpyhuoneessa ole tarvetta kääntyville ratkaisuille.

Kylpyhuoneen suihkuseinä tarjoaa visuaalisuutta ja toiminnallisuutta

Lasitehtaan suihkuseinät yhdistävät tyylikkyyden ja toimivuuden. Ne on suunniteltu tuomaan kylpyhuoneeseen modernia ilmettä, samalla tarjoten optimaalista suojaa veden roiskeilta. Meidän suihkuseinämme ovat helppohoitoisia ja niiden kirkas lasi luo avaruuden tuntua, tehden kylpyhuoneestasi visuaalisesti tilavamman tuntuisen. Voit myös halutessasi valita persoonallisemman värin suihkuseinään. Katso värivaihtoehdot sivun alaosasta. Jokainen seinä on räätälöitävissä vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi vaikkapa vetimien avulla, minkä ansiosta ne sopivat kaikenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin.

Kapea suihkuseinä on huippuvalinta pieneen tilaan

Lasitehtaan kapea suihkuseinä on erinomainen ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Sen elegantti ja minimalistinen design tekee siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti viehättävän lisän pieniin kylpyhuoneisiin. Suihkuseinämme on tilattavissa vakioleveydellä 500-1000 mm, jolloin tilan säästäminen onnistuu pienemmässäkin kylpyhuoneessa. Helppohoitoinen ja kestävä rakenne takaa, että se säilyttää kauneutensa ja toimivuutensa vuosien ajan. Tämä suihkuseinä on ideaalinen valinta, kun haluat yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden pieneen tilaan.

Kääntyvä suihkuseinä optimoi tilan

Kääntyvä suihkuseinä on kylpyhuoneen sisustuksen ykkösvalinta, joka yhdistää käytännöllisyyden ja esteettisyyden ainutlaatuisella tavalla. Se ei ole pelkästään tilanjakaja, hyödyllinen tuote, joka tuo tilaan valoa, avaruutta ja modernia ilmettä. Kääntyvä suihkuseinä voidaan rakentaa esimerkiksi kahdesta osasta, jolloin saadaan luotua tilava suihkunurkkaus, mutta käännettyä suihkuseinät sivuun peseytymisen jälkeen. Kääntyvä suihkuseinä voidaan yhdistää myös kiinteiden suihkuseinien kanssa.

Musta suihkuseinä tuo joka kylpyhuoneeseen kontrastia

Olipa kylpyhuoneesi sävymaailma minkälainen tahansa, musta suihkuseinä tuo sinne taatusti kontrastia ja upeaa ilmettä. Tässä vaihtoehdossa suihkuseinän helat, kuten vetimet tai magneettitiivisteet ovat mustia, mutta lasin sävyn suhteen voit käyttää luovuuttasi. Kirkas lasi on klassinen vaihtoehto, mutta mustaan suihkuseinään sopii mainiosti myös vaikkapa savunharmaa lasi.

Taittuva suihkuseinä sopii erinomaisesti pienempään kylpyhuoneeseen

Taittuva suihkuseinä toteutetaan kahdella avautuvalla ovella, jotka taittuvat keskeltä. Ovet saadaan taitettua kätevästi nipuksi seinän viereen. Tämä tarkoittaa sitä, että kylpyhuoneen neliöt voidaan optimoida tehokkaasti. Peseytymiseen käytetään päivittäin suhteellisen lyhyt aika, jolloin suihkunurkan tilaa voidaan hyödyntää muina aikoina taittuvan suihkuseinän ansiosta. Taittuva suihkuovi on hyödyllinen, jos suihkutilan vieressä on kalusteita.

Lasinen suihkuseinä tarjoaa luksusta kylpyhuoneeseen

Lasinen suihkuseinä on ylellinen valinta jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tällä tuotteella saat loihdittua kotiisi hotellimaista tunnelmaa. Lasi on ylellinen materiaali, joka erityisesti pienemmissä kylpyhuoneissa huippuvalinta. Lasinen suihkuseinä säilyttää nimittäin avaruuden pienissäkin neliöissä ja päästää valon kulkemaan tilassa vapaasti.

Miten onnistuu suihkuseinän asennus?

Suihkuseinän asennus onnistuu helposti itse ja voit myös hyödyntää asennuspalveluamme. Toimitamme tuotteidemme mukana selkeät asennusohjeet, joihin voit myös tutustua sivuillamme jo ennen suihkuseinän tilaamista. Onnistuneen asennuksen takaa huolellisesti tehty mittaus. Tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, sillä asennusvarat ovat yleensä vain millejä. Tarkista tuotteen kohdalta mittausohjeet ja ilmoita tilatessa meille aina tarkat mitat ilman vähennyksiä. Me mitoitamme lasit niin, että suihkuseinän asennus onnistuu varmasti.

1-osaiset suihkuseinät

Suihkuseinä 1

Kiinteä suihkuseinä, kiinnitys profiililla seinään ja lattiaan.

Suihkuseinä 1 raitalasilla

Kiinteä suihkuseinä raitalasilla, kiinnitys profiililla seinään ja lattiaan.

Suihkuseinä 2

Kiinteä suihkuseinä, kiinnitys profiililla seinään ja kiinnikkeellä lattiaan, lasin alla rako.

Suihkuseinä 3

Kääntyvä suihkuseinä pitkällä saranalla.

Suihkuseinä 4

Kääntyvä ja keskeltä taittuva suihkuseinä. Taittuu seinää vasten.

Suihkuseinä 5

Kiinteä lasi ja ovi. Kiinnitys seinään kiinnikkeillä tai u-profiililla.

Suihkuseinä 6 – Kaari

Puolikaaren muotoinen suihkuseinä, kääntyvä malli

Suihkunurkat

Suihkunurkka 1

Suihkunurkka kahdella avautuvalla ovella, lasien välissä magneettitiviste

Suihkunurkka 2

Suihkunurkka kahdella avautuvalla ovella, lasien välissä magneettitiviste

Suihkunurkka 3

Suihkunurkka kahdella avautuvalla ovella jotka taittuvat keskeltä. Lasien välissä magneettitiviste.

Suihkunurkka 4

Suihkunurkka kahdella avautuvalla ovella jotka taittuvat keskeltä. Lasien välissä magneettitiviste.

Suihkunurkka 5

Suihkunurkka kiinteällä seinälla ja avautuvalla ovella joka taittuu keskeltä. Lasien välissä magneettitiviste.

Suihkunurkka 6

Suihkunurkka jossa toinen ovi 1-osainen ja toinen taittuu keskeltä 180° kiinteän seinän viereen. Lasien välissä magneettitiviste.

Suihkunurkka 7

Suihkunurkka jossa ovi ja kiinteä seinä. Lasien välissä magneettitiviste.

Suihkunurkka 8

Suihkunurkka jossa ovi keskellä ja kiinteät seinät 45° kulmassa sivuilla

Suihkunurkka 9 – puolikaari

Kääntyvä suihkunurkka, puolikaaren muotoinen, raitalasilla tai tavallisella lasilla, useita värejä.

Suihkuseinät liukuovella

Liukuovi suihkuun 1

Liukuovi ja kiinteä lasi suihkuun. Kisko kiinnittyy päistä seiniin, Voidaan siis asentaa matalammalle kuin katto.

Liukuovi suihkuun 2

Suihkunurkka, kaksi kiinteää lasia ja kaksi ovea. Asennetaan 2000-2200 korkeaksi, kisko kiinnittyy seiniin.

Suihkuseinät ja -nurkat mustilla heloilla

Musta suihku 1

Kiinteä suihkuseinä, kiinnitys profiililla seinään ja lattiaan. Musta lista lattiassa ja seinässä tai musta kehys koko lasin ympäri.

Musta suihku 1 raitalasilla

Kiinteä suihkuseinä, kiinnitys profiililla seinään ja lattiaan. Musta lista lattiassa ja seinässä tai musta kehys koko lasin ympäri.

Musta suihku 2

Suihkunurkka avautuvalla ovella ja kiinteällä seinällä. Lasien välissä magneettitiviste. Ovi voi olla kummalla sivulla tahansa.

Musta suihku 3

Suihkunurkka kiinteällä seinälla ja avautuvalla ovella joka taittuu keskeltä. Lasien välissä magneettitiviste. Ovi taittuu nipuksi seinän viereen.

Musta suihku 4

Suihkunurkka kahdella kiinteällä seinälla ja kapealla avautuvalla ovella. Lasien välissä magneettitiviste.

Musta suihku 5

Kääntyvä suihkuseinä tai suihkunukka pitkällä saranalla. Suihkunurkassa aina musta magneettitiiviste mukana toimituksessa ovien väliin.

Musta suihku 6

Kääntyvä suihkuseinä tai suihkunukka saranoilla. Suihkunurkassa aina musta magneettitiiviste mukana toimituksessa ovien väliin.

Musta suihku 7

Suihkunurkka kahdella avautuvalla ovella jotka taittuvat keskeltä. Lasien välissä magneettitiviste. Ovet taittuvat nipuksi seinän viereen.

Musta suihku 8

Suihkunurkka kahdella avautuvalla ovella jotka taittuvat keskeltä. Lasien välissä magneettitiviste. Ovet taittuvat nipuksi seinän viereen.

Musta suihku 9

Suihkunurkka jossa ovi 45° kulmassa sivuseinin nähden. Sivuseinien kiinnitys kiinnikkeillä tai u-listoilla

Musta suihku 10 – Kaari raitalasilla

Kääntyvä suihkuseinä, puolikaaren muotoinen raitalasilla.

Musta suihku 11 – puolikaari

Kääntyvä suihkunurkka, puolikaaren muotoinen, raitalasilla tai tavallisella lasilla, useita värejä.

Lasien värimallit

Vetimet

sauna-nuppivedin

sauna-ohut-nuppivedin

sauna-nuppivedin-musta

sauna-pystyvedin

vedin

Saranat ja kiinnikkeet

sarana

sarana

sarana

sarana

saunalista

kiinnike

Yleistä tietoa suihkuseinistä

  • Mitoitus: Kaikki lasiset suihkuseinät tehdään millintarkasti mittatilauksena, myö￶s vinot seinät ovat mahdollisia (lisähinta).
  • Vakiovärit: Kirkas,  raitalasi, harmaa, pronssi, superkirkas optiwhite, satiini ja optiwhite satiini.
  • Helojen värit: Kiiltävä kromi, harjattu RST matta, musta ja jossain tapauksissa kiiltoanodisoitu
  • Materiaali: Karkaistu 8mm turvalasi
  • CE-merkintä: Laseilla ja osilla
  • Suihkuseinän takuu: 2 vuotta
  • Toimitusaika: 3-5 viikkoa tilauksesta
  • Katso kaikki värimallit ja tarkemmat kuvat heloista täällä.

Toimitussisältö￶: Lasit, kiinnityslistat/lasikiinnikkeet, mahdolliset saranat ja tukitangot. Suihkuseinän asennukseen tarvitaan lisäksi ruuveja listojen kiinnitykseen sekä silikonia saumaukseen/liimaukseen.

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme suihkuseinistä

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »