Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Peili tammikehyksellä

Lasitehtaan suositut kehyspeilit ovat saaneet rinnalleen paljon toivotun uuden mallin, ison peilin tammisella kehyksellä. Kehys on käsityönä valmistettu, täyspuinen aito tammikehys. Vakiona kehys on käsittelemätön ja kaunis luonnollisen tammen värinen. Kehyksen voi halutessaan itse käsitellä esim. vahalla tai voit tilata meiltä valmiiksi Osmo Colorin Puuvahalla käsitellyn kehyksen. Vaha on hengittävä, myrkytön ja hyvin kulutusta kestävä.

Peilin voit tilata helposti mittatilauksella juuri haluamallasi koolla laskuristamme. Tammikehystä on myös vakiomitoilla verkkokaupassamme, vakiomitat ovat aina vähän edullisempia. Verkkokaupan koot ja hinnat:
800x1350mm, 320€
1000x1700mm, 390€
1100x2100mm, 580€
1300x2300mm, 690€

Tammikehyksisisen peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi asentaa seinälle pystyasentoon tai lattialle seinää vasten nojaamaan. Jos asennat peilin lattialle, niin kiinnitä se koukuilla aina myös seinään, jotta peili ei pääse kaatumaan.

Valikoimissamme on myös tammikehyksiset liukuovet, lue lisää täältä.

Peilin kehykset

Kehys on aitoa tammea, käsityönä valmistettu ja jokainen peili on oma yksilönsä. Tammi on aito luonnon materiaali ja siinä näkyvät puun luonnolliset värivaihtelut.

Kehyksen voi käsitellä itse esimerkiksi puuvahalla tai öljyllä. Suojaa silloin peili huolella ennen käsittelyä. Voit tilata kehyksen myös valmiiksi haluaamaasi sävyyn käsiteltynä. Käytämme Osmo Colorin Puuvahaa, joka on myrkytöntä ja erityisen hyvin kulutusta kestävää. Lisätietoa Puuvahasta Osmo Colorin sivuilta. Huomaathan että tarkka väri vaihtelee aina puun luontaisen värin mukaan.

Toimitusaika ilman käsittelyä mittatilauspeilille on noin 2-3 viikkoa ja käsittelyn kanssa noin viikon pidempi.

Jos tilaat peilin kotiinkuljetuksella, niin toimitus sisältää kuljetuksen autotien päähän/pihaan. Ei kerroksiin kantoa. Tutustu toimitus- ja takuuehtoihin ennen tilausta.

Tammikehyksen värivaihtoehdot

tammikehyksisen peilin värivaihtoehdot

Tilaa vakiomittainen peili helposti laskurilla.

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas. Peilin takana on turvakalvo, joka pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peilin palaset paremmin yhdessä ja sirpaleet eivät aiheuta niin suurta vaaraa.

Peilin takana on kiinnityskoukut (2 kpl). Kiinnitä peili aina vain näistä koukuista, se ei kestä kiinnitystä kehyksen reunasta. Huomioi tilausvaiheessa että ilmoitat oikeinpäin korkeuden ja leveyden, jotta koukut tulevat oikeaan asentoon.

Kehyksen syvyys seinästä ulospäin on 20mm ja se on 20mm leveä. Kehys on aitoa tammea ja täyspuuta.

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukulla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu.

Lataa asennusohje tästä.

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »