Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasiliukuovet mittatilaustyönä sisään ja kylpyhuoneisiin

Valmistamme laadukkaat lasiliukuovet mittatilauksena kaiken kokoisiin oviaukkoihin kotiin ja toimistoihin sekä suihkuihin. Ovet voidaan kiinnittää seinään tai kattoon, ja lisäksi voimme tehdä myös kiinteitä laseja oven viereen. Ratkaisut voidaan toteuttaa myös pariovina. Lattiaan ei tässä järjestelmässä tule ollenkaan kiskoa, ainoastaan pieni ohjuri, joka estää oven heilumisen. Vakiotoimituksessa on mukana yksi ohjuri, joka useimmiten riittää. Järjestelmämme toimii hyvin myös toimistokäytössä. Ovet eivät ole kuitenkaan ääntä eristäviä.​

Katso ovimallit ja tilaa sähköpostilla tilaukset@lasitehdas.com tai kysy lisätietoja myynti@lasitehdas.com. Kerro tilauksessa tuotteen mitat, väri, mahdolliset lisätiedot sekä toimitusosoite ja puhelinnumero.

lasiliukuovet

Suihkunurkkaus ja muut kostean tilan ratkaisut

Valmistamme laadukkaat liukuovet myös kosteisiin tiloihin mittatilauksena. Myös kosteissa tiloissa liukuovi oviaukkoon on toimiva ratkaisu. Kiskot ja pyörästöt ovat korkealuokkaisia ja kaikki kiinnitykset minimalistisia. Ei kynnystä, eikä tiivisteitä jos et halua. Tämä tuote on oikea valinta, kun halutaan korkealuokkainen lopputulos.

Liukuovi voidaan asentaa kahden seinän väliin. Kisko kiinnittyy seiniin, eli yläpuolella jää tyhjää tilaa. Maksimikorkeus 2400mm, yleensä suihkussa toimii 2000-2200mm korkeat lasit hyvin. Oven kohdalla ei ole kynnystä, tämä on lisävaruste.

Tai suihkunurkassa on kaksi kiinteää lasia ja kaksi ovea, kulku sisään on nurkasta (kuvan malli). Ovien väliin voi halutessaan laittaa magneettitiivisteen, mutta se ei ole välttämätön. Kiskot kiinnittyvät seiniin, lasituksen yläpuolelle jää siis tyhjää tilaa. Maksimi nurkan koko 1000x1000mm. Maksimikorkeus 2400mm, yleensä suihkussa toimii 2000-2200mm korkeat lasit hyvin. Oven kohdalla ei ole kynnystä, tämä on lisävaruste.

Lasiliukuovet sisätiloissa

Lasiliukuovi on laadukas ja tyylikäs valinta sisäoveksi. Se sopii niin saneeraus- kuin uudisrakennuskäyttöönkin. Lasiliukuovilla voi rakentaa jopa kokonaisen väliseinän lasista. Kiinteää lasia voi olla oven molemmin puolin ja ovia voi olla yksi tai useampi, myös eri kohdissa seinää. Sisäkäyttöön tulevissa ovissa on aina hidastimet mukana.

Lasiliukuovi voidaan asentaa myös seinän sisään, ns pocket door mallisena. Asennusvaiheessa seinän pitää olla auki, jotta oven hidastimet ja stopparit saa säädettyä oikeaan kohtaan samalla kun lasi asennetaan paikalleen. Seinän sisään tulee rakentaa vain runko, johon oven kiskon saa kiinnitettyä. Normaalikokoisen oven paino on noin 35-40 kiloa. Kiskon leveys on 62mm ja korkeus 57mm. Kisko kannattaa seinän sisään kiinnittää ns. kattoasenteisena, eli kisko ruuvataan kiinni alhaalta ylöspäin.

Tilanjakaja liukuovi on supertyylikäs ratkaisu

Muunna tilasi tyylikkäästi ja tehokkaasti meidän tilanjakaja liukuovillamme. Nämä modernit ja elegantit liukuovet tarjoavat täydellisen ratkaisun tilojen erottamiseen, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai kaupallinen tila. Lasitehtaan tilanjakaja liukuovemme eivät ainoastaan lisää tilan joustavuutta ja toiminnallisuutta, vaan ne myös lisäävät sisustuksesi estetiikkaa ja arvoa. Ne on suunniteltu säästämään tilaa, tarjoamaan yksityisyyttä ja parantamaan tilan valon ja äänen hallintaa. Valitse laajasta valikoimastamme eri tyylejä, materiaaleja ja värejä, jotka sopivat saumattomasti tilasi ilmeeseen. Liukuovemme ovat helppoja asentaa ja ne tarjoavat kestävän, tyylikkään ratkaisun tilankäyttösi optimointiin.

Selvitä liukuoven hinta nopeasti

Kun liukuovet ovat hankintalistalla, niiden hinta kiinnostaa tietysti aina. Liukuovien hinta vaihtelee suuresti kokonaisuudesta riippuen. Lasin neliömäärä tai profiilien materiaalit ja värit vaikuttavat hinnoitteluun. Kaikkein helpoiten ja nopeimmin saat hinnan omalle liukuovelle, kun otat rohkeasti yhteyttä myynti@lasitehdas.com. Kerro mahdollisimman tarkasti mitat ja toiveesi liukuovikokonaisuudesta ja me kerromme sinulle hinnan.

Jokainen koti on erilainen, liukuovi mittatilaus -työnä varmistaa hyvän lopputuloksen

Me valmistamme laadukkaat liukuovet mittatilauksena omalla tehtaallamme Porvoossa. Tällä varmistetaan aina täydellinen lopputulos juuri sinun kotiisi. Kun liukuovi asennetaan oviaukkoon, tarkat mitat ovat avainasemassa. Liukuoven toimivuus vaatii tarkan mittauksen sekä laadukkaan toteutuksen. Vain silloin liukuovi on liukuovi eli sulavasti ja pehmeästi liukuva ovi.

Lasiliukuovimallit

Liukuovi 1 – seinäkiinnitys

Seinän päälle kiinnitettävä liukuoven kisko

Liukuovi 2 – kattokiinnitys

Kattoon kiinnitettävä liukuoven kisko

Liukuovi 3 ovi + kiinteä lasi

Kattoon kiinnitettävä liukuoven kisko. Yksi ovi ja yksi kiinteä lasi.

Liukuovi 4 – pariovi + kiinteät lasi

Kattoon kiinnitettävä liukuoven kisko. Kaksi ovea ja kaksi kiinteää lasia.

Liukuovi suihkuun 1

Liukuovi ja kiinteä lasi suihkuun. Kisko kiinnittyy päistä seiniin, Voidaan siis asentaa matalammalle kuin katto.

Liukuovi suihkuun 2

Suihkunurkka, kaksi kiinteää lasia ja kaksi ovea. Asennetaan 2000-2200 korkeaksi, kisko kiinnittyy seiniin.

Lasien värimallit

Suihkun liukuovet

Kiinteä lasi ja liukuovi on 12mm etäisyydellä toisistaan, rako on riittävän pieni, jotta vesi useimmiten pysyy sisäpuolella. Väliin on lisävarusteena saatavana myös tiiviste.

Yhden hidastimen voi asentaa oveen jos sen leveys on min 400mm. Jos hidastimet haluaa molempiin suuntiin, niin liukuoven minimileveys on 600mm. Yleensä hidastin kannattaa laittaa ainakin sulkeutumissuuntaan.

Kiskon leveys ja korkeus on 50mm.

Liukuoven vedin on vakiona kuppivedin, joka ei osu kiinteään lasiin. Oviin voidaan asentaa myös nuppi- ja pystyvetimiä, mutta nämä rajoittavat oven avautumista (vedin törmää useimmiten kiinteään lasiin).

Liukuovet voidaan asentaa kahden seinän väliin:

 • Kisko kiinnittyy seiniin, eli yläpuolella jää tyhjää tilaa
 • Maksimikorkeus 2400mm, yleensä suihkussa toimii 2000-2200mm korkeat lasit hyvin
 • Oven kohdalla ei ole kynnystä, tämä on lisävaruste

suihkumalli

Suihkunurkassa on kaksi kiinteää lasia ja kaksi ovea, kulku sisään on nurkasta:

 • Ovien väliin voi halutessaan laittaa magneettitiivisteen, mutta se ei ole välttämätön
 • Kiskot kiinnittyvät seiniin, lasituksen yläpuolelle jää siis tyhjää tilaa
 • Maksimi nurkan koko 1000x1000mm
 • Maksimikorkeus 2400mm, yleensä suihkussa toimii 2000-2200mm korkeat lasit hyvin
 • Liukuoven kohdalla ei ole kynnystä, tämä on lisävaruste.

suihkumalli

Sisäkäyttöön

Yksittäinen liukuovi

 • seinään kiinnitettävän liukuoven ja seinän väliin jää noin 18mm väliä
 • huomioi pistorasiat ja vastaavat
 • kiskon korkeus on 57mm ja leveys 62mm
 • seinään kiinnitettävän kiskon yläpuolella pitäisi olla vähintään 40mm tilaa kattoon
 • oven minimileveys yhdellä hidastimella 510mm ja kahdella 700mm

Liukuovet + kiinteä lasiseinä

 • liukuoven ja lasin väliin jää noin 24mm leveä rako
 • kiskon korkeus on 63mm ja leveys 72mm
 • liukuoven minimileveys on 600mm, jotta hidastimet toimivat
 • vedin on vakiona kuppivedin, joka ei osu kiinteään lasiin
 • liukuoviin voidaan asentaa myös nuppi- ja pystyvetimiä, mutta nämä rajoittavat oven avautumista (vedin törmää kiinteään lasiin)

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme peililiukuovista

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »