LASILIUKUOVET MITTATILAUSTYÖNÄ

Valmistamme laadukkaita lasiliukuovia mittatilaustyönä kaiken kokoisiin oviaukkoihin kotiin ja toimistoihin. Liukuovet voidaan kiinnittää seinään tai kattoon ja oven lisäksi voimme tehdä myös kiinteitä laseja oven viereen ja ovet voidaan toteuttaa myös pariovina. Lattiaan ei tässä järjestelmässä tule ollenkaan kiskoa, ainoastaan pieni ohjuri, joka estää oven heilumisen. Vakiotoimituksessa on mukana yksi ohjuri, joka useimmiten riittää.

Järjestelmämme toimii hyvin myös toimistokäytössä ja oviin on saatavana erilaisia lukituksia. Ovet eivät ole ääntä eristäviä.

Pyydä tarjous!

Monipuoliset värivaihtoehdot

Lasiliukuovien vakioväreinä ovat kirkas, superkirkas, satiini, harmaa satiini, savunharmaa ja pronssi. Tilauksesta onnistuu lähes mikä väri tahansa. Lasina käytämme aina vähintään 8mm karkaistua turvalasia.

Kylpyhuoneissa suosituin väri on satiini, se päästää lasioven läpi valoa, mutta antaa silti tehokkaan näkösuojan.

Liukuovien mekanismi on laadukas, saksalaisen Bohlen valmistama ja se on varustettu hiljentimillä ja stoppareilla. Ovet liukuvat kiskolla pehmeästi ja lähes äänettömästi.

 

Liukuovien hinta

Liukovien hinnat vaihtelevat oven koon ja lasin värin mukaan, esimerkiksi kirkkaalla lasilla normaaliin 80-90cm leveään oveen noin 550€ + rahtikulut. Valikoimissa myös edullisempia mekanismeja ilman hidastimia.

 

Toimitus sisältää kaikki tarvittavat osat ja asennus onnistuu helposti ohjeita seuraamalla. Kirjalliset ohjeet voit ladata täältä ja sivun alalaidassa on myös asennusvideo.

Pyydä tarjous!

Kysy lisää ja pyydä tarjous myynnistämme myynti@lasitehdas.com tai 09 3152 3040

 

LASILIUKUOVI SEINÄN SISÄÄN

Lasiliukuovi voidaan asentaa myös seinän sisään, ns pocket door mallisena. Asennusvaiheessa seinän pitää olla auki, jotta oven hidastimet ja stopparit saa säädettyä oikeaan kohtaan samalla kun lasi asennetaan paikalleen. Seinän sisään tulee rakentaa vain runko, johon oven kiskon saa kiinnitettyä. Normaalikokoisen oven paino on noin 35-40 kiloa. Kiskon leveys on 62mm ja korkeus 57mm. Kisko kannattaa seinän sisään kiinnittää ns. kattoasenteisena, eli kisko ruuvataan kiinni alhaalta ylöspäin.

LASILIUKUOVIEN ASENNUSVIDEO

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com