TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen                        
Kaikki tilaukset tulee tehdä kirjallisesti verkkosivujen kautta tai osoitteeseen myynti@lasitehdas.com tai tarjouksen antaneelle myyjälle sähköpostitse. Puhelimitse emme ota vastaan tilauksia tai lasien mittoja. Kirjallinen tilaus on molempien osapuolien etu. Toimittaja vahvistaa kaikki tilaukset sähköpostilla.                                                 

 

Tuotteiden toimitus                        

Toimittaja vastaa kuljetuksissa mahdollisesti tapahtuneista rikkoutumisista silloin, kun rahdin hinta veloitetaan asiakkaalta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan toimitetut tuotteet niiden saapuessa ja merkitsemään mahdolliset vaurioitumiset rahtikirjaan. Mikäli tuotteessa ilmenee vaurioita, joita ei toimituksen yhteydessä ole pystytty havaitsemaan, niin asiakkaalla on viisi päivää aikaa reklamoida virheistä toimittajaa kirjallisesti osoitteeseen myynti@lasitehdas.com. Kuljetusvaurioiden reklamaatioaika päättyy tämän jälkeen. Tuotteiden toimitusaika on 3-5 viikkoa, mikäli muusta ei olla sovittu. Tuotteiden rahtiin kuuluu toimitus pihaan autotien päähän, mahdollisesta sisäänkannosta tulee sopia erikseen. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.     

 

Lasien standardit ja takuuehdot

Tuotteilla on 2 vuoden takuu ja asennustakuu 1 vuotta. Takuu kattaa valmistusvirheet ja tuotteen virheet, poislukien normaalin kulumisen ja lasin rikkoutumisen. Takuu ei ole voimassa mikäli rakenteet joihin lasit on kiinnitetty ovat liikkuneet tai elävät esimerkiksi lämpötilan vaikutuksesta. Huomaa että peilit eivät kestä kosteutta. Takuu ei korvaa kosteudesta tulleita hapettumia peileihin. Lasien valmistuksessa mittatoleranssi on +/-1mm. Noudatamme Suomen Tasolasiyhdistyksen takuuehtoja. Kaikki ehdot luettavissa täältä. Alla tärkeimmät lasin ulkonäköön liittyvät standardit:

 

----

8.1 Eri lasilaatujen ja lasituotteiden laatu arvioidaan voimassa olevien SFS-EN – standardien mukaisesti ja seuraavassa on pääkohtia laadun arvioinnista. Seikkaperäisemmät tiedot löytyvät ko. standardeista.

8.2 Float-lasi (ja peilit), SFS-EN 572–2: Yksinkertainen, pinnoittamaton float-lasi ei saa aiheuttaa häiritsevää kuvan vääristymää, kun kohdetta katsotaan 45° kulmasta ja 4,5 m:n etäisyydeltä. Muita virheitä tarkastellaan 2 m:n etäisyydeltä kohtisuoraan lasipintaa vasten normaalissa päivänvalossa, joka ei aiheuta heijastuksia (sironnut valo). Näin tarkasteltuna eivät viivamaiset ja laajat virheet, eivätkä ø 3 mm:n pistemäiset virheet ole sallittuja. Pistemäisten virheiden sallittu määrä riippuu lasin ja virheen ø koosta.

8.3 Lämpökarkaistu turvalasi, SFS-EN 12150–1,2: Lasin kokonaistaipuma voi olla 3 mm / 1000 mm ja paikallinen taipuma 0,5 mm /300 mm. Lasien reunat voivat olla teräväsärmähiottuja (TSH), raakareunahiottuja (RRH) tai kiiltoreunahiottuja (KRH).

8.4 Laminoitu lasi ja laminoitu turvalasi, SFS-EN 12543 ja SFS-EN 14449: Lasissa voi olla pistemäisiä virheitä. ø 0,5…1 mm ja ø1…3 mm virheiden sallittu määrä riippuu laminointikerrosten määrästä ja lasin pinta-alasta. Virheet, joiden ø on 3 mm tai sitä suurempi, eivät ole sallittuja. Viivamaiset virheet < 30 mm ovat sallittuja. Yli 30 mm:n viivamainen virhe on sallittu, kun lasin koko > 5 m2 . Laminointikalvon reiät ja rypyt eivät ole sallittuja lasin näkyvällä alueella asennuksen jälkeen, mutta ”piiloon” jäävillä alueilla ne ovat sallittuja.   

----                                      

Asennus

Mikäli tilaukseen kuuluu asennus, niin se sisältää tuotteiden asennukset valmiisiin pintoihin erikseen sovitulla tavalla. Asennushinnat sisältävät tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja ankkurointimateriaalit. Käytämme CE-merkittyjä ja ETA-hyväksyttyjä kiinnitystarvikkeita. 

Asennuspaikalle tulee olla esteetön pääsy ja tilojen tulee turvalliset asennukset suorittamiseen. Asennuksen aikana asentajien tulee käyttää turvakenkiä ja mahdollinen valmiiden pintojen, kuten parketin suojaus on tilaajan vastuulla. 

Laskutus  

Kaikki myymämme tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mikäli tuotteet asennetaan, niin laskutus 50% tilattaessa, 50% kun tavarat toimitettu työmaalle ja asennus valmis. Maksuehto 7pv netto. Pelkkä materiaalitoimitus, laskutus 70% ennakkoon ja 30% toimituksen yhteydessä. Mikäli tilauksen loppusumma on alle 3000€, niin laskutus mahdollista kumppanimme Klarnan kautta, jolloin mahdollista laskutus kokonaan toimituksen jälkeen ilman lisäkuluja tai erämaksulla Klarnan hinnaston mukaan.

Vastuu                        

Emme vastaa välillisistä vahingoista. Mikäli toimittamissamme tuotteissa on virhe, korvaamme ainoastaan virheellisen materiaalin osuuden. Kaikki tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Emme vastaa myöskään tuotannossa tai kuljetuksessa tapahtuneista odottamattomista viiveistä tai force major -tilanteista.                                                 

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.   


 

 

 

 

                     

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com