Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Toimitusehdot

Noutamme kaikisssa tilauksissa ja toimituksissa Suomen Tasolasiyhdistyksen toimitusehtoja. Toimitusehdot ovat luettavissa tästä linkistä. Tutustuthan ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Tilaaminen

Kaikki tilaukset tulee tehdä kirjallisesti verkkosivujen kautta tai osoitteeseen myynti@lasitehdas.com tai tarjouksen antaneelle myyjälle sähköpostitse. Puhelimitse emme ota vastaan tilauksia tai lasien mittoja. Kirjallinen tilaus on molempien osapuolien etu. Toimittaja vahvistaa kaikki tilaukset sähköpostilla.

Tarjouksissa ja verkkokaupassa ilmoitetut rahtihinnat sisältävät rahdin mantereelle Suomessa, kuljetukset saaristoon ja muihin erikoisalueille hinnoitellaan erikseen.

Tuotteiden toimitus

Toimittaja vastaa kuljetuksissa mahdollisesti tapahtuneista rikkoutumisista silloin, kun rahdin hinta veloitetaan asiakkaalta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan toimitetut tuotteet niiden saapuessa ja merkitsemään mahdolliset vaurioitumiset rahtikirjaan. Tarkista pakkaus heti kun se saapuu ja kirjaa kaikki kolhut rahtikirjaan, vaikka tuote vaikuttaisi ehjältä. Mikäli tuotteessa ilmenee pakkaukset avattaessa vaurioita, joita ei toimituksen yhteydessä ole pystytty havaitsemaan, niin asiakkaalla on viisi päivää aikaa reklamoida virheistä toimittajaa kirjallisesti osoitteeseen myynti@lasitehdas.com. Kuljetusvaurioiden reklamaatioaika päättyy tämän jälkeen. Tuotteiden toimitusaika on 2-5 viikkoa, mikäli muusta ei olla sovittu. Tuotteiden rahtiin kuuluu toimitus pihaan autotien päähän, mahdollisesta sisäänkannosta tulee sopia erikseen. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Kuljetusyhtiö sopii toimitusajasta etukäteen, mikäli toimitus ei asiakkaasta johtuvasta syystä onnistu, niin uudesta toimituksesta veloitetaan lisämaksu. Varmista että pystyt ottamaan tilauksen vastaan, kuljetusyhtiö veloittaa ylimääräisestä säilytysajasta.

Tarkista tuotteet ennen asennusta ja mikäli huomaisit niissä virheen, niin älä asenna tai ota käyttöön virheellistä tuotetta. Huomaathan, että mikäli virheellinen tuote asennetaan, Lasitehdas ei vastaa mahdollisista ylimääräisistä kuluista. Korvaamme ainoastaan virheellisen materiaalin osuuden.

Mikäli lasi tai peili rikkoutuu kuljetuksessa, niin sitä ei tarvitse palauttaa. Vastaanottaja hävittää tuotteen ja Lasitehdas toimittaa uuden virheettömän tuotteen rahdissa rikkoutuneen tilalle.

Lasien standardit ja takuuehdot

Tuotteilla on 2 vuoden takuu ja asennustakuu 1 vuotta. Takuu kattaa valmistusvirheet ja tuotteen virheet, poislukien normaalin kulumisen ja lasin rikkoutumisen. Takuu ei ole voimassa mikäli rakenteet joihin lasit on kiinnitetty ovat liikkuneet tai elävät esimerkiksi lämpötilan vaikutuksesta. Huomaa että peilit eivät kestä kosteutta. Takuu ei korvaa kosteudesta tulleita hapettumia peileihin. Lasien valmistuksessa mittatoleranssi on +/-1mm. Noudatamme Suomen Tasolasiyhdistyksen takuuehtoja. Kaikki ehdot luettavissa täältä. Mikäli määräykset edellyttävät karkaistun turvalasin käyttämistä, niin lasit ovat aina leimattu karkaisuleimalla. Leimaa ei pysty poistamaan ja sitä ei voida jättää pois vaikka tilaaja näin toivoisi.
Alla tärkeimmät lasin ulkonäköön liittyvät standardit:


​8.1 Eri lasilaatujen ja lasituotteiden laatu arvioidaan voimassa olevien SFS-EN – standardien mukaisesti ja seuraavassa on pääkohtia laadun arvioinnista. Seikkaperäisemmät tiedot löytyvät ko. standardeista.

8.2 Float-lasi (ja peilit), SFS-EN 572–2: Yksinkertainen, pinnoittamaton float-lasi ei saa aiheuttaa häiritsevää kuvan vääristymää, kun kohdetta katsotaan 45° kulmasta ja 4,5 m:n etäisyydeltä. Muita virheitä tarkastellaan 2 m:n etäisyydeltä kohtisuoraan lasipintaa vasten normaalissa päivänvalossa, joka ei aiheuta heijastuksia (sironnut valo). Näin tarkasteltuna eivät viivamaiset ja laajat virheet, eivätkä ø 3 mm:n pistemäiset virheet ole sallittuja. Pistemäisten virheiden sallittu määrä riippuu lasin ja virheen ø koosta.

8.3 Lämpökarkaistu turvalasi, SFS-EN 12150–1,2: Lasin kokonaistaipuma voi olla 3 mm / 1000 mm ja paikallinen taipuma 0,5 mm /300 mm. Lasien reunat voivat olla teräväsärmähiottuja (TSH), raakareunahiottuja (RRH) tai kiiltoreunahiottuja (KRH).

8.4 Laminoitu lasi ja laminoitu turvalasi, SFS-EN 12543 ja SFS-EN 14449: Lasissa voi olla pistemäisiä virheitä. ø 0,5…1 mm ja ø1…3 mm virheiden sallittu määrä riippuu laminointikerrosten määrästä ja lasin pinta-alasta. Virheet, joiden ø on 3 mm tai sitä suurempi, eivät ole sallittuja. Viivamaiset virheet < 30 mm ovat sallittuja. Yli 30 mm:n viivamainen virhe on sallittu, kun lasin koko > 5 m2 . Laminointikalvon reiät ja rypyt eivät ole sallittuja lasin näkyvällä alueella asennuksen jälkeen, mutta ”piiloon” jäävillä alueilla ne ovat sallittuja.


Asennus

Mikäli tilaukseen kuuluu asennus, niin se sisältää tuotteiden asennukset valmiisiin pintoihin erikseen sovitulla tavalla. Asennushinnat sisältävät tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja ankkurointimateriaalit. Käytämme CE-merkittyjä ja ETA-hyväksyttyjä kiinnitystarvikkeita.

Asennuspaikalle tulee olla esteetön pääsy ja tilojen tulee turvalliset asennukset suorittamiseen. Asennuksen aikana asentajien tulee käyttää turvakenkiä ja mahdollinen valmiiden pintojen, kuten parketin suojaus on tilaajan vastuulla.

Laskutus

Kaikki myymämme tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Laskutus 50% tilattaessa, 50% kun tavarat toimitettu työmaalle tai mikäli toimitukseen kuuluu myös asennus, niin kun asennus valmis.. Mikäli tilauksen loppusumma on alle 3000€, niin laskutus kumppanimme Klarnan kautta, jolloin mahdollista laskutus kokonaan toimituksen jälkeen ilman lisäkuluja tai erämaksulla Klarnan hinnaston mukaan.

Vastuu

Emme vastaa välillisistä vahingoista. Mikäli toimittamissamme tuotteissa on virhe, korvaamme ainoastaan virheellisen materiaalin osuuden. Älä asenna tai ota käyttöön virheellistä tuotetta. Kaikki tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Emme vastaa myöskään tuotannossa tai kuljetuksessa tapahtuneista odottamattomista viiveistä tai force major -tilanteista.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »