TOIMITUSEHDOT

1. Tilaaminen                        
Kaikki tilaukset tulee tehdä kirjallisesti verkkosivujen kautta tai osoitteeseen myynti@lasitehdas.com tai tarjouksen antaneelle myyjälle sähköpostitse. Puhelimitse emme ota vastaan tilauksia tai lasien mittoja. Kirjallinen tilaus on molempien osapuolien etu. Toimittaja vahvistaa kaikki tilaukset sähköpostilla.                                                 

 

2. Tuotteiden toimitus                        

Toimittaja vastaa kuljetuksissa mahdollisesti tapahtuneista rikkoutumisista silloin, kun rahdin hinta veloitetaan asiakkaalta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan toimitetut tuotteet niiden saapuessa ja merkitsemään mahdolliset vaurioitumiset rahtikirjaan. Mikäli tuotteessa ilmenee vaurioita, joita ei toimituksen yhteydessä ole pystytty havaitsemaan, niin asiakkaalla on viisi päivää aikaa reklamoida virheistä toimittajaa kirjallisesti osoitteeseen myynti@lasitehdas.com. Kuljetusvaurioiden reklamaatioaika päättyy tämän jälkeen. Tuotteiden toimitusaika on 3-5 viikkoa, mikäli muusta ei olla sovittu. Tuotteiden rahtiin kuuluu toimitus pihaan, mahdollisesta sisäänkannosta tulee sopia erikseen. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti klo 8-16.                                                

 

3. Laskutus  

Kaikki myymämme tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mikäli asiakas toimittaa tilauksen yhteydessä yrityksen y-tunnuksen tai yksityishenkilöt täydellisen sosiaaliturvatunnuksen, niin tarkistamme luottotiedot ja laskun maksuehto on 14 päivää tuotteiden toimituksesta. Muussa tapauksessa ennakkolaskutus tai harkintamme mukaan myös maksu välittömästi tuotteiden toimituksen jälkeen. Lasku tilauksesta toimitetaan sähköpostitse samaan aikaan, kun tuotteet lähtevät meiltä kuljetukseen ja laskun maksuehto tällöin max 7 päivää tai kun tuotteet ovat saapuneet asiakkaalle. 

4. Vastuu                        

Emme vastaa välillisistä vahingoista. Mikäli toimittamissamme tuotteissa on virhe, korvaamme ainoastaan virheellisen materiaalin osuuden. Kaikki tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Emme vastaa myöskään tuotannossa tai kuljetuksessa tapahtuneista odottamattomista viiveistä tai force major -tilanteista.                                                 

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.                         

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com