Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Valopeilit kaikkiin tiloihin

Valmistamme valopeilit kaikissa mitoissa ja muodoissa. Kaikki peilit tehdään käsityönä Porvoossa omalla tehtaallamme ja käytämme niissä vain korkealuokkaisia ja laadukkaita komponentteja. Lasitehtaan peili valolla on pitkäikäinen ja kestävä valinta.

Suosituin taustavalaistu valopeili on pyöreä, mutta vakiomalleja ovat myös myös ovaali, pyöreäkulmainen sekä neliskulmainen peili. Voimme toteuttaa led valaistuksen myös kehykselliseen peiliin tai voit suunnitella oman muodon ja mitat peilille ja me valmistamme siitä uniikkikappaleen.

Katso vakiomittaiset mallit tai laske hinta mittatilaus led peilille täältä.

Valopeiliin on saatavana useita lisävarusteita. Esimerkiksi langaton himmennin, josta peilin voi myös kytkeä päälle ja pois. Yhdellä ohjaimella voi halutessaan ohjata myös useampaa led peiliä. Lisäksi löytyy höyrynpoisto (lämmitys) peiliin sekä hipaisukytkin peilin pintaan.

Taustavalaistu peili soveltuu sekä kylpyhuoneisiin että eteiseen, olohuoneeseen tai mihin tahansa kuivaan tilaan. Olemme panostaneet erityisesti valon tasaisuuteen; nauha jatkuu yhtenäisenä myös nurkissa ilman katkoksia ja peilin valo valaisee tasaisesti joka kohdassa. Valon suunta on kohti seinää, jolloin se ei häikäise kuten perinteisessä, sivulle päin valaisevassa valopeilissä.

Paljon esimerkkejä toimittamistamme valopeileistä löydät Instagram-tilimme kohokodista, tässä suora linkki.

taustavalaistu valopeili

Valopeilin tilaus

Suosituimmat vakiomittaiset valopeilit voit tilata helposti suoraan verkkokauppamme kautta tästä linkistä.

Jos haluat oman mittatilauspeilin, niin voit laskea sen laskurilla, saat siitä heti parhaan hinnan ja voit tilata peilin parilla klikkauksella.

Pystymme tapauskohtaisesti valmistamaan todella isojakin peilejä, jos etsit normaalia isompaa mallia, niin pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com, muista mainita aina paikkakunta mihin toimituksen haluat.

Hyvä tietää

Peilin ja sivuseinän väliin kannattaa jättää minimissään 5cm väliä, jotta valo näkyy ja peili näyttää hyvältä. Jos mahdollista, niin väli kannattaa olla tätäkin suurempi.

Valopeilin valo on tarkoitettu tunnelman luomiseen ja se ei useimmiten riitä yleisvalaistukseksi tilaan.

Peiliä ei saa asentaa paikkaan, jossa se kastuu. Esimerkiksi kylpyhuoneessa etäisyys suihkusta pitää olla min 120cm jos suihkun ja peilin välissä ei ole suihkuseinää suojaamassa.

Itse peilin asennus on helppoa, mutta valopeilin sähköasennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

Jos haluat käyttää omaa LED-nauhaa ja virtalähdettä, niin sekin onnistuu. Voimme valmistaa peilin kiinnityskehikolla, mutta ilman valoa, jolloin oman LED-nauhan lisäys onnistuu helposti.

Led-peilin tekniset tiedot

Peilin takana olevan rungon paksuus on 25mm ja se on alumiinia. Mukana tulee virtalähde ledeille ja se sijoitetaan peilin taakse, rungon sisään. Paras ja tyylikkäin tapa asentaa valopeili on silloin, kun sähkön syöttö tulee peilin takaa. Muistathan että peilin sähkökytkennän saa tehdä vain sähköasentaja.

Peilin paksuus on 4mm ja LED-peileissämme on turvakalvo, joka auttaa pitämään peilin palat yhdessä mikäli se jostain syystä rikkoutuisi. Peilin reunat on KRH hiottuja (Kiiltoreunahionta). Peili painaa noin 12-14kg/m2.

Ledeinä käytämme vain laadukkaita premium-luokan led-nauhoja. Ledin käyttöikä on 50 000 tuntia.

Ledejä on saatavana sekä neutraalin värisenä (4000K) että lämpimän (3000K) värisinä.​​

LED-nauhan tekniset tiedot:
Teho 5,7W/m
Valon määrä 455lm/m
Värintoisto CRI > 90
Jännite 12VDC tai 24 VDC
CE hyväksytty valonauha ja virtalähde

Valopeilin asennus

Peilin takana on koukku, joilla se ripustetaan seinälle. Käsittele peiliä varovasti, erityisesti peili reunat ovat aina arat kolhuille, pienikin osuma esimerkiksi kylpyhuoneen laattaan saattaa jättää jäljen peilin reunaan.

Jos valopeili asennetaan kylpyhuoneeseen ja suihkussa ei ole suojaavaa seinää, niin minimietäisyys suihkusta on 120cm. Peili ei saa kastua.

Lataa asennusohje tästä.

Peilin takapuoli

Peilin takapuoli.

Erilaisia LED-peilien malleja

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »