Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Mustakehyksinen peili – myös muita värejä

Alexa Dagmarin tunnetuksi tekemä ja Lasitehtaan valmistama mustakehyksinen suosikkipeili, tunnettu myös bloggaripeilinä on ehkä Instagramin tunnetuin musta peili. Peilejä on myyty Suomessa ja Euroopassa jo tuhansia kappaleita ja suosio vain kasvaa. Peili sopii moderniin sisustukseen, kehys on siro mutta jämäkkä slim line ja kehyspeili on tukeva isosta koostaan huolimatta. Peilissä on aina turvakalvo, joten se soveltuu hyvin myös lapsiperheisiin.

Mustakehyksisestä peilistä on saatavana myös muita, sisustukseen sopivia värejä. Valkoinen, kullanvärinen ja alumiinin värinen ovat vakiovärejä. Lisäksi voimme maalauttaa kehyksen haluamallasi RAL Classic värikartan sävyllä.

Peili kuuluu Vanha kaupunki -sarjaamme ja voit tilata Aitta-peilin vakiomitoilla verkkokaupastamme tai mittatilauksella juuri haluamallasi koolla laskurista.

Uutuutena tämän peilin saa myös tammisella kehyksellä, lue lisää.

Mustakehyksisen peilin takana on koukut, joilla sen voi ripustaa seinälle vaaka- tai pystyasentoon tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Jos asennat peilin lattialle, niin kiinnitä se koukuilla aina myös seinään, jotta peili ei pääse kaatumaan.

mustakehyksinen-peili

Peilin mitat

Alkuperäinen, kuvassa oleva Alexa Dagmarin mustakehyspeili on kooltaan 1300mm leveä ja 2200mm korkea (130x220cm). Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan.

Nämä ovat vakiokokoja samassa mittasuhteessa alkuperäisen kanssa:

  • 1300x2200mm, 490€ (alkuperäinen)
  • 1000x1700mm, 340€
  • 800x1350mm, 300€

Mustakehyksisessä peilissä on turvakalvo peilin takana sekä kiinnityskoukut vaaka- ja pystyasennukseen.

Jos tilaat peilin kotiinkuljetuksella, niin toimitus sisältää kuljetuksen autotien päähän/pihaan. Ei kerroksiin kantoa. Tutustu toimitus- ja takuuehtoihin ennen tilausta.

Tilaa vakiomittainen peili helposti suoraan verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot

Alkuperäinen Alexa Dagmarin peili on kooltaan 1300mm leveä ja 2200mm korkea (130x220cm). Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan.

Nämä ovat vakiokokoja samassa mittasuhteessa alkuperäisen kanssa:

  • 1300x2200mm, 490€ (alkuperäinen)
  • 1000x1700mm, 340€
  • 800x1350mm, 200€

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Peilin takana on kiinnityskoukut kehyksessä, peilin voi asentaa joko vaaka- tai pystysuuntaan.

Kehyksen syvyys seinästä ulospäin on 20mm ja se on noin 7mm peilin päällä suoraa edestä katsottuna. Kehys on valmistettu alumiinista.

Lisätietoja hittipeilistä

Lue miten peilistä tuli suosittu is.fi/viihde/art-2000006520729.html

Kiitos Janne “naaG” Naakka edesauttamisesta jättipeilin kehityksessä, varmaan suurin kehyspeili joka ollaan koskaan tehty löytyy Jannen olohuoneesta. 

Alexa Dagmarin postaus peilistä https://alexadagmar.com/our-office/

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukulla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu.

 

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme Slimline peileistä

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »