PÖYTÄLASI - LASILEVY PÖYDÄN PÄÄLLE

Pöydän ehostamiseksi tai suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka nostaa pöydän arvoa ja pidentää käyttöikää merkittävästi. Voit myös tehdä persoonallisen pöydän rakentamalla jalat itse ja tilaamalla sopivan lasikannen jaloille. 

 

Pöytälasina käytetään yleensä 6mm paksua lasia. Ruokapöydällä ja lapsiperheiden käytössä suosittelemme karkaistun lasin käyttöä. Karkaisematon lasi soveltuu kevyempään käyttöön, sivupöydille ja vastaaville. Pöytälasin reunat ovat aina kiiltoreunahiotut ja turvalliset käytössä.

Lasi kannattaa useimmiten tilata millin joka reunasta lyhyempänä ja kapeampana kuin pöytälevy. Silloin mahdolliset iskut pöydän reunaan eivät osu niin helposti lasiin. Eli jos pöydän leveys on 80cm (800mm), niin tilaa 798mm leveä lasi. Lasilevyn mittatarkkuus on +/- 1mm.

LASKE PÖYTÄLASIN HINTA

Klikkaa laskuriin alla olevista linkeistä, saat lasin myös tilattua helposti laskurin kautta

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Toimitusaika 3-5 viikkoa

LISÄTIETOA LASEISTA JA VÄREISTÄ

Tavallisen lasin ja optiwhite-lasin ero.

 

Vasemmalla on normaali, kirkas lasi ja oikealla optiwhite-lasi. Tavallisen lasin vihreä sävy näkyy varsinkin lasin reunoissa, mutta myös optiwhite lasin reunoissa valo taittaa vihreää sävyä, kuten mallikuvan reunassa näkyy. Optiwhite lasi on sen läpi katsottaessa kuitenkin aina kirkas ja vihreää sävyä ei näy.

 

Pöytälasin reunat ovat KRH hiottuja. Viereisen kuvan lasit ovat juuri tällaisia. Pöydän nurkat ovat teräväkulmaisia, 90 asteen kulmia.

 

Kulmien pyöristys

Kulmat voidaan haluttaessa pyöristää, lataa pyöristysmallit tästä. Pyöristyksen koko ilmoitetaan millimetreinä, eli esim R3 pyöristys alkaa 3mm ennen lasin nurkkaa. R on siis ympyrän säteen mitta. Laseja voidaan leikata myös erilaisiin muotoihin, pyöreiksi, soikoiksi tai jopa itse piirtämäsi kuvion muotoiseksi.

Millainen pöytälasi sopii sinun pöytääsi?

 

Tumma pöytä - valitse normaali, kirkas lasi

Valkoinen pöytä - valitse superkirkas optiwhite-lasi, joka ei muuta pöydän värisävyä

 

Laseja saa lisäksi satinoituna (ns. maitolasi), harmaana ja pronssin värisenä. Pöydän lasiin voidaan myös digitulostaa mikä tahansa kuva tai kuvio. Kysy digitulostamisesta lisää myynnistämme myynti@lasitehdas.com

Valitse kovaan käyttöön karkaistu lasi

Suosittelemme ruokapöydän lasiksi karkaistua lasia, eli turvalasia. Varsinkin lapsiperheissä tämä on oikea valinta. Jos karkaistu lasi kuitenkin rikkoutuisi, niin se menee pieniksi muruiksi, jotka eivät ole niin vaarallisia, kuin tavallisen lasin rikkoutuessa syntyneet lasinsirpaleet.

 

Kysy lisää pöydänlaseista myynti@lasitehdas.com tai 09 3152 3041

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com