Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Pöydänlasi – lasilevy pöydän päälle

Pöydän ehostamiseksi tai suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka nostaa pöydän arvoa ja pidentää käyttöikää merkittävästi. Voit myös tehdä persoonallisen pöydän rakentamalla jalat itse ja tilaamalla sopivan lasikannen jaloille.

Laske hinta ja tilaa lasi helposti alampaa löytyvillä laskureilla.

Kysy lisää pöydänlaseista myynti@lasitehdas.com

Superkirkas lasi pöydän päällä

Pöydänlasi

Pöytälasina käytetään yleensä 6mm paksua lasia. Ruokapöydällä ja lapsiperheiden käytössä suosittelemme karkaistun lasin käyttöä. Karkaisematon lasi soveltuu kevyempään käyttöön, sivupöydille ja vastaaville. Pöytälasin reunat ovat aina kiiltoreunahiotut ja turvalliset käytössä.​

Lasi kannattaa useimmiten tilata millin joka reunasta lyhyempänä ja kapeampana kuin pöytälevy. Silloin mahdolliset iskut pöydän reunaan eivät osu niin helposti lasiin. Eli jos pöydän leveys on 80cm (800mm), niin tilaa 798mm leveä lasi. Lasilevyn mittatarkkuus on +/- 1mm.

Millainen pöytälasi sopii sinun pöytääsi?

  • Tumma pöytä – valitse normaali, kirkas lasi
  • Valkoinen pöytä – valitse superkirkas optiwhite-lasi, joka ei muuta pöydän värisävyä

Laseja saa lisäksi satinoituna (ns. maitolasi), harmaana ja pronssin värisenä. Vanhan kuluneen pöydän voi uudistaa valitsemalla mustan tai taustamaalatun valkoisen lasin. Silloin lasista ei näy läpi ja pöytä on kuin uusi. Huomaathan että satiinilasista näkyy läpi kun sen laittaa pöydän päälle.

Valitse kovaan käyttöön karkaistu lasi – suosittelemme ruokapöydän lasiksi karkaistua lasia, eli turvalasia. Varsinkin lapsiperheissä tämä on oikea valinta. Jos karkaistu lasi kuitenkin rikkoutuisi, niin se menee pieniksi muruiksi, jotka eivät ole niin vaarallisia, kuin tavallisen lasin rikkoutuessa syntyneet lasinsirpaleet.

pöytälasi

Klikkaa laskuriin alla olevista linkeistä, saat parhaan hinnan lasille laskurin kautta ja voit tilata sen helposti kotiinkuljetuksella.

Karkaistu pöydänlasi Karkaisematon pöydänlasi
Pyöreä karkaistu pöydänlasi

Lisätietoa laseista ja tilaamisesta

pöydänlasit

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »