Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilan lasi on moderni ja helppohoitoinen pinta keittiön seinän taustaksi. Suosituin väri on puhdas valkoinen, mutta myös lähes kaikki mahdolliset muutkin värit ovat saatavilla.

Leikkaamme ilman karkaisua tehtävät lasit ja teemme tarvittavat työstöt vesileikkurilla, jolloin lasin viimeistelyt ovat tarkempia ja lasi on kestävämpää kuin perinteisesti porattu ja työstetty lasi. Vesileikkauksella voimme tehdä vaativiakin muotoja laseihin.

Keittiön välitilan lasi

Lasien mittaus

Kun mittaat lasit, niin yleensä sopiva vähennys korkeudesta on 4mm ja leveydestä 3-4mm jos lasi törmää seinään/kaappiin. Tarvittavat johtojen ja pistokkeiden reiät voit lähettää meille sähköpostilla. Jos lasiin tarvitaan reikiä, niin piirrä lasi paperille ja merkitse reiän keskikohta, ota kuva piirroksesta ja lähetä se meille. Yleensä pistorasioita varten porataan 75mm halkaisijaltaan oleva reikä, tarkista millainen reikä sopii pistorasiallesi

Karkaisemattoman lasin toimitusaika on noin 2 viikkoa ja karkaistun 4-5 viikkoa. Kun lasit tehdään ilman karkaisua, niin silloin liimaamme värillissä lasin taakse aina turvakalvon, joka pitää lasin paremmin kasassa jos se sattuisi kuitenkin rikkoutumaan. Kirkkaissa laseissa ei turvakalvoa voi käyttää, sillä kalvo jää näkymään.

Lasitehtaan keittiön välitilan lasit voit tilata mitattuna ja asennettuna PK-seudulla kumppanimme Lasimestari Bergholmin kautta.

​Kysy lisätietoja myynnistämme myynti@lasitehdas.com tai laske hinta laskurilla. Laskurista saat aina parhaan tarjouksen.

Lasien värimallit

Laskurilla voi tilata vain yhden lasin kerrallaan. Jos tarvitset useamman, niin tee monta tilausta. Laskemme kuljetuskustannuksen tilauksen jälkeen ja vahvistamme vielä hinnan ennen lopullista tilauspäätöstä.

Asennus

Läpinäkymättömät lasit voit liimata suoraan seinään ja kirkkaat lasit on yleensä helpompi asentaa alumiinilistojen avulla. Alareunaan esimerkiksi pieni u-lista ja ylös L-lista jolla lasi kiinnitetään yläkaapin pohjan ja seinän väliin. Meiltä saat myös listat lasien asennukseen. Listojen hinta 10€/metri

Liima levitetään pistemäisesti lasin taakse, ei koko lasin alueelle. Asennusvaiheessa laita 1-2mm paksu koroke lasin alle, jotta se jää vähän irti keittiön tasosta. Kun liima on kuivunut, niin poista korokeet ja tiivistä alareuna silikonilla.

HUOM! Emme valitettavasti voi tarjota keittiön välitilan lasien mittaus- tai asennuspalvelua.

Toimitusaika

Karkaisematon lasi noin 2 viikkoa ja karkaistu 4-5 viikkoa. Lasit voi tehdä hyvin myös ilman karkaisua, silloin liimaamme lasin taakse aina turvakalvon, joka pitää lasin paremmin kasassa jos se sattuisi kuitenkin rikkoutumaan.

Mittausohje keittiön välitilanlasi

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa tai muissa kiiltävissä pinnoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon lasit asennetaan.

Jos kysymyksessä on L-mallinen keittiö niin suunnittele kumpi lasi asennetaan ensin. Huomio nurkassa taakse jäävän lasin paksuus mitoissa.

Suosittelemme että korkeudessa vähennät korkeusmitasta 4mm. Kun lasit asennetaan niin alle kannattaa asennuksen ajaksi laittaa 1-2mm paksu kiila ja nostaa lasit irti tason pinnasta. Silloin ylös jää noin 2-3mm rakoa.

Leveydestä sopiva vähennys on 3-4mm jos lasi törmää seinään/kaappiin. Jos lasi törmää molemmissa päissä seinään/kaappiin, niin sopiva vähenys leveydestä on yleensä 7mm.

Tarvittavat johtojen ja pistokkeiden reiät voit lähettää meille sähköpostilla. Piirrä lasin kuva paperille ja merkitse reiän keskikohta mitattuna alhaalta ja sivusta, ota kuva piirroksesta ja lähetä se meille. Yleensä pistorasioita varten porataan 75mm halkaisijaltaan oleva pyöreä reikä. Asennuksen ajaksi pistorasian muovinen kansi otetaan pois ja pistorasian pohja pujotetaan lasin läpi. Jos tarvitset sähkötöitä, niin muista että niitä saa tehdä vain valuutettu sähköasentaja. .

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »