KEITTIÖN VÄLITILAN LASIT

Keittiön välitilan lasi on moderni ja helpphoitoinen pinta keittiön seinän taustaksi. Suosituin väri on puhdas valkoinen, mutta myös lähes kaikki mahdolliset muutkin värit ovat saatavilla. 

Leikkaamme ilman karkaisua tehtävät lasit ja teemme tarvittavat työstöt vesileikkurilla, jolloin lasi viimeistelyt ovat tarkempia ja lasi on kestävämpi kuin perinteisesti porattu ja työstetty lasi. Vesileikkauksella voimme tehdä vaativiakin muotoja laseihin.

Lasien mitoitus

Jos mittaat lasit itse, niin yleensä sopiva vähennys korkeudesta on 4mm ja leveydestä 3-4mm jos lasi törmää seinään/kaappiin. Tarvittavat johtojen ja pistokkeiden reiät voit lähettää meille sähköpostilla.Jos lasiin tarvitaan reikiä, niin piirrä lasi paperille ja merkitse reiän keskikohta, ota kuva piirroksesta ja lähetä se meille.

Lasien toimitusaika

Karkaisematon lasi noin 1-2 viikkoa ja karkaistu 3-5 viikkoa. Lasit voi tehdä hyvin myös ilman karkaisua, silloin liimaamme lasin taakse aina turvakalvon, joka pitää lasin paremmin kasassa jos se sattuisi kuitenkin rikkoutumaan.

Lasien asennus

Läpinäkymättömät lasit voi liimata suoraan seinään ja kirkkaat lasit on yleensä helpompi asentaa alumiinilistojen avulla. Alareunaan esimerkiksi pieni u-lista ja ylös L-lista jolla lasi kiinnitetään yläkaapin pohjan ja seinän väliin.

Meiltä saa välitilan laseille myös asennus- ja mittauspalvelun PK-seudulla, Porvoon alueella sekä Seinäjoki-Vaasa alueella.

Kysy lisää myynnistämme myynti@lasitehdas.com tai 09 3152 3040

LASKE LASIN HINTA LASKURILLA JA TILAA HELPOSTI

Laskurilla voi tilata vain yhden lasin kerrallaan. Jos tarvitset useamman, niin tee monta tilausta. Laskemme kuljetuskustannuksen tilauksen jälkeen ja vahvistamme vielä hinnan ennen lopullista tilauspäätöstä.

Tarkistamme kaikki laskurilla tehdyt tilaukset ja pidätämme oikeudet muutoksiin ja mahdollisiin virheisiin laskurin toiminnassa. Luethan toimitusehdot ennen tilausta täältä

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com