Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Laadukkaat lasituotteet rakentajille

Tavoitteenamme on tarjota kaikki lasituotteet parhaalla laadulla kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä tarjous esimerkiksi tolpattomasta lasikaiteesta, saunan laseista, komeroiden liukuovista eli peililiukuovista ja yllätyt positiivisesti. Kauttamme saat myös suurimpien helatoimittajien kiinnitystarvikkeet. Kaikki myymämme lasit ovat CE-merkittyjä. Tarjoamme laadukkaat lasituotteet rakentajille ilman turhia välikäsiä ja parhaalla laadulla.

lasikaide

Lasikaide

Lasitehdas on yksi Suomen suurimmista lasikaiteiden valmistajista. Suosituin mallimme on profiilikiinnityksellä toteutettu tolpaton lasikaide. Alumiinitolpallinen slim-kaiteemme on todennäköisesti markkinoiden halvin lasikaide.Tutustu kaiteisiin ja pyydä tarkka tarjous. Kaikki kaiteet myös asennettuna.

saunan lasitus

Saunan lasitus

Lasitehtaan saunan lasiseinä on kehitetty rakentajille ja tee-se-itse-sisustajille. Saunanlasit on helppo tilata ja asentaa ohjeidemme mukaan. Lasit toimitetaan aina millintarkasti mittatilaustyönä. Kaikki lasit ovat valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä karkaistusta turvalasista.

saunan lasitus

Suihkuseinät

Valmistamme lasiset suihkuseinät ja suihkukopit tarkasti mittatilauksena. Tutustu valikoimaamme ja hintoihin. Kaikki hinnat mittojen mukaan tehdyille maille. Jokainen suihkuseinä on uniikki ja sinun kylpyhuonettasi varten suunniteltu. Käytämme kiinnityksissä kapeita listoja ja siroja heloja, jolloin lopputulos on moderni ja viimeistelty. Tarjoamme myös ammattitaitoisen asennuksen tuotteillemme.

lasiliukuovet

Lasiliukuovet

Valmistamme laadukkaita lasiliukuovia mittatilaustyönä kaiken kokoisiin oviaukkoihin kotiin ja toimistoihin. Liukuovet voidaan kiinnittää seinään tai kattoon ja oven lisäksi voimme tehdä myös kiinteitä laseja oven viereen ja ovet voidaan toteuttaa myös pariovina. Lattiaan ei tässä järjestelmässä tule ollenkaan kiskoa, ainoastaan pieni ohjuri, joka estää oven heilumisen. Vakiotoimituksessa on mukana yksi ohjuri, joka useimmiten riittää.

peililiukuovi

Peililiukuovet

Valmistamme laadukkaat ja edulliset liukuovet mittatilauksena omalla tehtaallamme Porvoossa ja toimitamme niitä kaikkialle Suomeen. Liukuovet ovat yleensä hyvä valinta myös tilansäästön takia. Sivuun liukuva peililiukuovi ei vie tilaa kuten saranovi. Ovemme soveltuvat hyvin niin remontti- kuin uudiskohteisiinkiin ja annamme mekanismeille 15 vuoden täystakuun.

Keittiön välitilan lasi

Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilan laseja on saatavilla lähes kaikissa mahdollisissa väreissä. Leikkaamme lasien työstöt vesileikkurilla jolloin lasi on kestävämpää kuin perinteisillä menetelmillä. Lasia voi käyttää myös keittiön tasoina, erilaisilla käsittelyillä ja väreillä pystyy luomaan täysin oman ja uniikin keittiön.

Terassilasit

Terassilasituksella rakennat helposti lisää puolilämmintä tilaa parvekkeelle tai terassille. Toimitamme terassilasit kaikkiin tarpeisiin, niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin.

Terassilasit ovat 1-kerroksista lasia ja kaikki metalliosat ovat korroosiovapaata alumiinia. Terassilasitukset ovat pitkään käytössä olleita ja laadukkaita järjestelmiä, joka kestävät vaihtelevat vuodenajat ja keliolosuhteet.

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »