Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasihyllyt

Lasihyllyt sopivat kaikkeen sisustukseen, ne ovat moderneja ja näyttäviä. Hyllyjä voi käyttää niin kuivissa, kuin kosteissakin tiloissa. Hyllyihin on saatavana myös LED valaistus.

Lasihyllyn lasit voivat olla suoria tai kaarevia, myös L-mallinen lasi nurkkaan onnistuu helposti. Hyllyt tehdään yleensä 6-8mm paksusta karkaistusta lasista. Mitä paksumpi lasi, niin sen vähemmän sen joustaa.

Lasihylly

Lasien mitoitus ja kestävyys

Suoralle seinälle kiinnitettävään hyllyyn sopiva määrä kiinnikkeitä on yleensä yksi kiinnike puolen metrin välein. Mitä enemmän on kiinnikkeitä sen tukevampi hylly on.

Kahden seinän väliin tuleva hylly kiinnitetään yleensä neljällä kiinnikkeellä, kaksi kiinnikettä per puoli. Jos hyllyt ovat leveitä, niin kannattaa laittaa yksi kiinnike myös takaseinään.

Siihen paljonko hylly kestää painoa on vaikea antaa selkeää vastausta. Eniten riippuu siitä miten monelta sivulta hylly on kiinnitetty seinään. Myös sillä miten tukevasti kiinnike on seinässä on merkitystä. Karkaistu lasi on kestävää ja lasia on vaikea saada rikki liian suurella painolla. Yleisesti ottaen lasihyllyt on tarkoitettu koristeiden ja kevyempien tavaroiden säilyttämiseen.

​Kysy lisää myynnistämme myynti@lasitehdas.com tai laske hinta laskurilla. Laskurista saat aina parhaan tarjouksen.

Suomen Lasitehdas käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydätte tietosuojasivulta »

Kiinnityshelat

kannake lasihyllymalli

kannake lasihyllymalli

kannake lasihyllymalli

kannake

lasihyllymalli

kannakekannake

Laskurilla voi tilata vain yhden lasin kerrallaan. Jos tarvitset useamman, niin tee monta tilausta. Laskemme kuljetuskustannuksen tilauksen jälkeen ja vahvistamme vielä hinnan ennen lopullista tilauspäätöstä.

Asennus

Toimitukseen ei sisälly ruuveja kiinnikkeiden kiinnitämiseen seinälle. Valitse oikea ruuvi seinämateriaalin mukaan ja varmista kiinnikkeen tukeva kiinnitys.

Tarjoamme lasihyllyille asennuspalvelun PK-seudulla, Porvoon alueella sekä Seinäjoki-Vaasa alueella.

Suomen Lasitehdas Oy © 2021
Pyydä tarjous »