Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasihyllyt

Lasihyllyt sopivat kaikkeen sisustukseen, ne ovat moderneja ja näyttäviä. Hyllyjä voi käyttää niin kuivissa, kuin kosteissakin tiloissa. Hyllyihin on saatavana myös LED valaistus.

Lasihyllyn lasit voivat olla suoria tai kaarevia, myös L-mallinen lasi nurkkaan onnistuu helposti. Hyllyt tehdään yleensä 6-10mm paksusta karkaistusta lasista. Mitä paksumpi lasi, niin sen vähemmän se joustaa ja tukevampi hylly on.

Lasihylly

Lasien mitoitus ja kestävyys

Suoralle seinälle kiinnitettävään hyllyyn sopiva määrä kiinnikkeitä on yleensä yksi kiinnike puolen metrin välein. Mitä enemmän on kiinnikkeitä sen tukevampi hylly on.

Kahden seinän väliin tuleva hylly kiinnitetään yleensä neljällä kiinnikkeellä, kaksi kiinnikettä per puoli. Jos hyllyt ovat leveitä, niin kannattaa laittaa yksi kiinnike myös takaseinään.

Siihen paljonko hylly kestää painoa on vaikea antaa selkeää vastausta. Eniten vaikuttaa se miten monelta sivulta hylly on kiinnitetty seinään. Myös sillä miten tukevasti kiinnike on seinässä on merkitystä. Karkaistu lasi on kestävää ja lasia on vaikea saada rikki liian suurella painolla. Yleisesti ottaen lasihyllyt on tarkoitettu koristeiden ja kevyempien tavaroiden säilyttämiseen.

Laske hinta alla olevalla laskurilla. Laskurista saat aina edullisimman tarjouksen.

Kiinnityshelat

kannake lasihyllymalli

kannake lasihyllymalli

kannake lasihyllymalli

kannake

lasihyllymalli

kannakekannake

Laskurilla voi tilata vain yhden lasin kerrallaan. Jos tarvitset useamman, niin tee monta tilausta ja yhdistämme ne. Rahdin maksat vain yhden kerran.

Asennus

Toimitukseen ei sisälly ruuveja kiinnikkeiden kiinnitämiseen seinälle. Valitse oikea ruuvi seinämateriaalin mukaan ja varmista kiinnikkeen tukeva kiinnitys.

Tuotteet voit tilata kumppaniemme kautta asennettua PK-seudulla ja Seinäjoki-Vaasa alueella. Muistathan että asennuksen osuus on remonttikohteissa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.​

Lasihylly asennettuna aukkoon, valaistu lasihylly, mittatilaus
Lasihylly kylpyhuoneessa, hylly lasista, lasinen hylly
Lasihylly syvennyksessä, mittatilaus lasihylly
Lasihylly, led valaistus, hylly lasista
Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »