PEILILIUKUOVET TEHTAAN HINTAAN - MITTATILAUKSENA

Valmistamme laadukkaat ja edulliset liukuovet mittatilauksena omalla tehtaallamme Porvoossa ja toimitamme niitä kaikkialle Suomeen. Liukuovet ovat yleensä hyvä valinta myös tilansäästön takia. Sivuun liukuva peililiukuovi ei vie tilaa kuten saranovi. Ovemme soveltuvat hyvin niin remontti- kuin uudiskohteisiinkiin ja annamme mekanismeille 15 vuoden täystakuun.

Pyydä tarjous!

Liukuovia löytyy kolmella eri kehysmallilla

  • teräskehä

  • alumiinikehä

  • kehyksetön kehä

Näistä edullisin ja suosituin malli on teräskehä. Sitä käytetään erityisesti remonttikohteissa, kun halutaan uudistaa helposti vanhat komeron ovet nykyiaikaisimmiksi. Alumiinikehäinen ovi on vähän tukevampi koska muotoon valettu alumiinikehä ei jousta kuten teräskehä, toisaalta se on myös vähän isomman kokoinen. Molemmat mallit ovat toimivia ja kevyesti liukuvia. Premium mallimme on kehyksetön kehä, siinä kehän leveys on vain 1mm ja suoraan edestä katsottuna kehystä ei juuri huomaa. Sivun alalaidassa on kuvat kaikista kehysmalleista.

Monipuoliset materiaalivaihtoehdot

Liukuovia voidaan tehdä mittojen mukaan monella eri lasilla/peilillä ja kirkas peililiukuovi on suosituin malli. Kirkas peili antaa tilaan valoa. Ovia voidaan myös yhdistää, esimerkiksi yksi peiliovi ja kaksi ovea puhtaan valkoisella lasilla on suosittu yhdistelmä. Laskuri ei osaa laskea näistä suoraan hintaa, pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com, niin laskemme nopeasti haluamallesi kokoonpanolle tarjouksen. Laskurista löytyy kaikki värivaihtoehdot niin kehyksille kuin laseille ja peileillekin.

Liukuovien pinnat on mahdollista saada maalattuna lähes mihin sävyyn tahansa, sekä kiiltävänä, että mattapintaisena.

Kuvia valmiista peililiukuovista löydät sivun alalaidasta.

Valmiit mittatilauksena valmistetut liukuovet toimitetaan suoraan kotiovelle asti ja ne on helppo asentaa. Asennusohjeet teräskehäiselle liukuovelle voit ladata tästä. Alumiinikehäisen liukuoven asennusohjeen löydät täältä.

LIUKUOVIEN LASKURI JA TILAUS

Liukuovet mittatilaustyönä tilaat helpoiten alla olevalla laskurilla. Laskuri laskee aina parhaan hinnan oville ja se toimii parhaiten isolla näytöllä. Täytä huolellisesti kaikki mitat ja tarkista valinnat. Myyntimme auttaa mielellään myynti@lasitehdas.com

LIUKUOVIEN KEHÄMALLIT

Teräskehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 84mm

Alumiinikehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 81mm

Kehyksetön kehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 67mm

KUVIA TOTEUTUKSISTA

 

YHTEYSTIEDOT

myynti@lasitehdas.com

 

Pöydän lasit ja peilit 09 3152 3041
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040

Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740

Turku 02 724 8040

Tampere 03 433 1140

Muu Suomi 09 3152 3040

LASITEHDAS.COM

TUOTANTO JA NOUTOVARASTO
Emäsalontie 271
06950 Emäsalo (Porvoo)

avoinna arkisin klo 8-16

TARJOUSPYYNNÖT
myynti@lasitehdas.com

RAKENNUSLIIKKEET JA JÄLLEENMYYJÄT

mikko@lasitehdas.com