Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Peililiukuovet tehtaan hintaan – mittatilauksena

Valmistamme laadukkaat ja edulliset liukuovet mittatilauksena omalla tehtaallamme Porvoossa ja toimitamme niitä kaikkialle Suomeen. Peililiukuovet ovat hyvä valinta myös tilansäästön takia, sivuun liukuva ovi ei vie tilaa kuten saranovi. Ovemme soveltuvat hyvin niin remontti- kuin uudiskohteisiinkiin ja annamme mekanismeille 15 vuoden täystakuun.

peililiukuovi

Liukuovet kolmella eri kehysmallilla

  • teräskehä
  • alumiinikehä
  • kehyksetön kehä​

Näistä edullisin ja suosituin malli on teräskehä. Sitä käytetään erityisesti remonttikohteissa, kun halutaan uudistaa helposti vanhat komeron ovet nykyaikaisemmiksi. Alumiinikehäiset liukuovet on vähän tukevampia, koska muotoon valettu alumiinikehä ei jousta kuten teräskehä. Alumiinikehäisten ovien kaikki kiskot on valmistettu Suomessa ja malli on moderni ja siro. Molemmat mallit ovat testattuja ja kevyesti liukuvia laatuovia. Premium mallimme on kehyksetön kehä, siinä kehän leveys on vain 1mm ja suoraan edestä katsottuna kehystä ei juuri huomaa.

Kuvia valmiista peililiukuovista löydät sivun alalaidasta.

peililiukuovi

Monipuoliset materiaalivaihtoehdot

Liukuovet voidaan tehdä mittojen mukaan monella eri lasilla/peilillä ja näistä kirkas peililiukuovi on suosituin mallimme. Kirkas peili antaa tilaan valoa ja tilantuntua. Ovia voidaan myös yhdistää, esimerkiksi yksi peiliovi ja kaksi ovea puhtaan valkoisella lasilla on suosittu yhdistelmä. Laskuri ei osaa laskea näistä suoraan hintaa, pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com, niin laskemme nopeasti haluamallesi kokoonpanolle tarjouksen. Laskurista löytyy kaikki värivaihtoehdot niin kehyksille kuin laseille ja peileillekin.

Liukuovien pinnat on mahdollista saada maalattuna lähes mihin sävyyn tahansa, sekä kiiltävänä, että mattapintaisena. Valmiit mittatilauksena valmistetut tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle asti ja ne on helppo asentaa itse.

Tilaat liukuovet helpoiten alla olevalla laskurilla. Laskuri laskee aina parhaan hinnan oville. Se toimii sujuvimmin isolla näytöllä. Täytä huolellisesti kaikki mitat ja tarkista valinnat. Myyntimme auttaa mielellään myynti@lasitehdas.com

kehämallit

Teräskehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 84mm

Alumiinikehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 78mm

Kehyksetön kehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 67mm

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme peililiukuovista

Suomen Lasitehdas Oy © 2021
Pyydä tarjous »