Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Peililiukuovet tehtaan hintaan – mittatilauksena

Valmistamme laadukkaat ja edulliset liukuovet mittatilauksena omalla tehtaallamme Porvoossa ja toimitamme niitä kaikkialle Suomeen. Peililiukuovet ovat hyvä valinta myös tilansäästön takia, sivuun liukuva ovi ei vie tilaa kuten saranovi. Ovemme soveltuvat hyvin niin remontti- kuin uudiskohteisiinkiin ja annamme liukuoven mekanismeille 20 vuoden täystakuun.

Suunnittele mittatilausliukuovet

peililiukuovi

Liukuovet neljällä eri kehysmallilla

  • teräskehä
  • alumiinikehä
  • kehyksetön kehä​
  • aito tammipuinen kehys

Näistä kustannustehokkain ja suosituin malli on teräskehä. Sitä käytetään erityisesti remonttikohteissa, kun halutaan uudistaa helposti vanhat komeron ovet nykyaikaisemmiksi. Alumiinikehäiset liukuovet ovat tukevampia, koska muotoon valettu alumiinikehä ei jousta kuten teräskehä. Alumiinikehäisten liukuovien kaikki kiskot on valmistettu Suomessa ja malli on moderni ja siro. Molemmat mallit ovat testattuja ja kevyesti liukuvia laadukkaita liukuovia. Premium mallimme on kehyksetön kehä, siinä kehän leveys on vain 1mm ja suoraan edestä katsottuna kehystä ei juuri huomaa.

Uusin tulokas on skandinaaviseen sisustukseen sopiva tammikehyksinen ovi, ovi on täyspuista luonnollista tammea ja se on mahdollista myös vahata tai öljytä Osmo colorin värivahoilla.

Kuvia valmiista peililiukuovista löydät sivun alalaidasta.

Monipuoliset materiaalivaihtoehdot

Liukuovet voidaan tehdä mittojen mukaan monella eri lasilla/peilillä ja näistä kirkas peililiukuovi on suosituin mallimme. Kirkas peili antaa tilaan valoa ja tilantuntua. Ovia voidaan myös yhdistää, esimerkiksi yksi peiliovi ja kaksi ovea puhtaan valkoisella lasilla on suosittu yhdistelmä. Laskuri ei osaa laskea näistä suoraan hintaa, lähetä viestiä myynti@lasitehdas.com, niin laskemme nopeasti haluamallesi kokoonpanolle tarjouksen. Laskurista löytyy kaikki värivaihtoehdot niin liukuovien kehyksille kuin laseille ja peileillekin.

Liukuovien pinnat on mahdollista saada maalattuna lähes mihin sävyyn tahansa, sekä kiiltävänä, että mattapintaisena. Valmiit mittatilauksena valmistetut liukuovet toimitetaan suoraan kotiovelle asti ja ne on helppo asentaa itse.

peililiukuovi

kehämallit

Teräskehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 84mm

Alumiinikehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 78mm

Kehyksetön kehä tarvitsee syvyyssuunnassa tilaa 67mm

Alumiinikehäisen liukuoven värimallit
alumiinikehän värit

Teräskehäisen liukuoven värimallit
teräskehän värit

Mittausohje ovet

Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä. Me mitoitamme sopivat asennusvarat annettujen mittojen mukaan. Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvarat ovat tuotteesta riippuen jopa vain millejä. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon lasit asennetaan.

Voit piirtää mitattavan aukon vaikka paperille, ja merkitä siihen mitat.

1. Leveys yläreunassa
2. Leveys alareunassa
3. Korkeus oikeassa reunassa
4. Korkeus keskellä
5. Korkeus oikeassa reunassa

Ilmoita aina pienimmät aukon mitat. Jos suurimman ja pienemmän mitan välillä on yli 5mm eroa, niin ilmoita silloin kaikki mitat. Tällöin olisi hyvä myös vatupassilla tarkistaa kumpi puoli (vasen vai oikea seinä / katto vai lattia) on vino.

Muista ottaa mitat aina pinnoista, joihin lasit/ovet/seinä tulevat kiinni. Mittojen mukana kannattaa aina laittaa valokuva aukosta/tilasta josta mitat ovat.

Mittaaja on vastuussa ilmoittamistaan mitoista.

Nappaa inspiraatiota toimittamistamme peililiukuovista

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »