Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Peilit mittojen mukaan

​Valmistamme peilejä millintarkasti mittatilaustyönä suoraan seinään kiinnitettäväksi kehyksillä tai ilman. Meiltä saat niin pienet kuin isotkin peilit. Myös kaikki erikoistyöt onnistuvat, kuten reiät ja laminoidut turvapeilit.​

Voimme valmistaa myös lähes minkä tahansa erikoismuotoisen peilin oman suunnitelmasi mukaan.

Lisätietoja peileistä myynti@lasitehdas.com tai 09 3152 3041

peili

Tyylikkäät ja viimeistellyt peilit

Teemme peileihin myös tyylikkäät ja viimeistellyt alumiinikehykset tai toimitamme sopivat kiinnityslistat. Peilin voi myös liimata seinään. Liimauksessa tulee käyttää elastista liimamassa, joka ei kuivu täysin kovaksi. Liimaa levitetään peiliin pistemäisesti, ei koko alalle.

Laskurien kaikki peilit ovat 4mm paksuja. Peilien takuu- ja toimitusehdot.

Katso mallikuvia peileistä sivun alaosasta.

peili

LED taustavalaistut peilit

Peileihimme on saatavana myös tunnelmallinen taustavalo led-nauhalla. Nyt siis mittatilauksena taustavalaistu peili! Valitse laskurista haluamasi peilin muoto ja valitse mukaan valaistus. Laskuri laskee hinnan peilille

Peilin takana on alumiinirunko jolla peilin saa ripustettu helposti. Rungon paksuus on 25mm. Mukana tulee virtalähde ledeille. Siistein ja paras lopputulos saadaan, jos peilille tulee sähköt suoraan peilin takaa. Virtalähde voidaan sijoittaa myös muualle kuin peilin taakse, kerro tilauksen yhteydessä tarkemmat toiveet.

Käytämme vain laadukkaita premium luokan lednauhoja joiden käyttöikä on 50 000 tuntia.

Ledejä saatavana sekä neutraalina 4000K että lämpimän 3000K värisinä.​​

Peilin sähköasennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

Laske mittatilauspeilin hinta yläpuolella olevalla botilla tai alapuolelta löytyvillä laskureilla (vihreät painikkeet). Molemmat vaihtoehdot laskevat saman, edullisen nettihinnan. Tilaus onnistuu hinnan laskemisen jälkeen parilla klikkauksella. Valitse ensin peilin haluamasi peilin muoto – laskurit aukeavat alla olevista linkeistä.

Neliskulmainen peili Pyöreä peili Soikio peili Ovaali peili Pyöreäkulmainen peili Puolikaaripeili Peili ruudukolla Muotopeili Kehyspeili

Tekniset tiedot

​Valmistamme peilejä millintarkasti mittatilaustyönä suoraan seinään kiinnitettäväksi kehyksillä ja ilman. Myös kaikki erikoistyöt onnistuvat, kuten reiät ja laminoidut turvapeilit.

Kaikki peilit ovat 4mm paksuja.

Led-peilit

Rungon paksuus on 25mm. Mukana tulee virtalähde ledeille.

Käytämme vain laadukkaita premium luokan lednauhoja taustavalaistukseen ja niiden käyttöikä on 50 000 tuntia.

Ledejä saatavana sekä neutraalina 4000K että lämpimän 3000K värisinä.​​

Peilien asennus

Teemme peileihin tyylikkäät ja viimeistellyt alumiinikehykset tai toimitamme sopivat kiinnityslistat. Peilin voi myös liimata seinään. Liimauksessa tulee käyttää elastista liimamassa, joka ei kuivu täysin kovaksi. Liimaa levitetään peiliin pistemäisesti, ei koko alalle.

Kehyspeilin asennusohje

Lataa kehyspeilin asennusohje

Liimattavan peilin asennusohje

Käytä peilin liimauksessa elastista liimamassa, voit tilata meiltä sopivan liiman peilin tilauksen yhteydessä. Liima levitään pistemäisesti, jotta ilma kiertää peilin takana. Levitä liimaa noin 5-10cm välein pisteinä. Suunnittele peilin paikka ja nosta peili seinälle. Tue peili liiman kuivumisen ajaksi, yleensä vähintään 24h. Voit myös käyttää 2-puolista teippiä, teippi pitää peilin paikallaan kunnes liima on kuivunut ja et tarvitse välttämättä erillistä tukea. Jos peili on tulossa kapeaan aukkoon jossa ei ole asennusvaraa ympärillä, niin lue seuraavasta välilehdestä myös mitoitusohjeet.

J-listoilla asennettavan peilin asennusohje

J-listoilla asennus aloitetaan suunnittelemalla peilin tarkka paikka. Asenna ensin alalista haluaamasi korkeuteen, käytä matalakantaisia ja materiaalille sopivia ruuveja (eivät kuulu toimitukseen). Mittaa ylälistan paikka, listan idea on, että se liikkuu ylös ja alas listassa olevan soikean reiän ansiosta. Kun lista nostetaan yläasentoon, niin se jää peilin alapuolella. Kun listan painaa ala-asentoon, niin se lukittuu peilin yläreunaan. Kun listan on oikeassa korossa, niin nosta peili paikalleen ja paina lista alas. Isoissa peileissä voi olla syytä käyttää myös liimaa listojen lisäksi. Jos seinä on vino, niin peili voi alkaa “pullottaa” keskeltä. Katso liimausohje ylempää.

Koukuilla asennettavan peilin asennusohje

Asennus samalla tavalla kuin kehyspeilin asennus, lataa linkistä ohje. HUOM! muista huomioida että peilin yläpuolella tulee olla tilaa, jotta peilin voi nostaa koukkuihin. Jos asennat peilin tiukkaan aukkoon jossa ei ole tilaa liikuttaa peiliä, niin liimaus on ainoa vaihtoehto.

Led-peilien asennus

Peilin takana on alumiinirunko jolla peilin saa ripustettu helposti. Siistein ja paras lopputulos saadaan, jos peilille tulee sähköt suoraan peilin takaa. Virtalähde voidaan sijoittaa myös muualle kuin peilin taakse, kerro tilauksen yhteydessä tarkemmat toiveet.

Peilin sähköasennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

Mittausohje peileille

Peilin asennus vapaalle seinälle ei vaadi erityisiä mittoja, varmista vain että haluamasi koko mahtuu seinälle ja mieti millä haluat kiinnittää peilin. Kannattaa lukea välilehdeltä “Asennus” tarkemmin eri asennustavoista.

Jos haluat asentaa peilin tiukkaan aukkoon jossa on joko sivu- tai korkeussuuntaan seinä/katto/lattia niin mitoitus pitää tehdä tarkasti. Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä.  Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvara on pieni. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon peili asennetaan.

1. Mittaa leveys ylhäältä, keskeltä ja alhaalta
2. Mittaa korkeus vasemmalta, keskeltä ja oikealta

Jos mitoissa on eroa, niin selvitä myös mikä sivu on vinossa, käytä apuna vatupassia. Ota aina myös valokuva aukosta mihin peili on tulossa ja lähetä se meille.

Ilmoita tiukat mitat meille ja sovitaan tarkempi mitoitus millä haluat peilin valmistettavan. Meidän suositus on tehdä 10mm matalampi ja kapeampi peili kuin aukko. Tämän kokoisen peilin saa kohtuullisesti asennettua myös itse. Peili rikkoutuu helposti varsinkin reunoista jos se osuu esimerkiksi laattaseinään. Peili asennetaan liimaamalla ja nostetaan varovasti paikalleen. Tiukempikin mitoitus on mahdollinen, mutta silloin asennuksessa pitää olla entistä varovaisempi.

Eri muotoisia peilejä taustavalolla

Malleja ja ideoita

Suomen Lasitehdas Oy © 2021
Pyydä tarjous »