Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Peilit mittojen mukaan

Vakiomittaiset peilit löydät heti tästä alta ja mittatilauspeilin hinnan saat laskettua helposti laskureillamme.

​Valmistamme kaikki peilit tehtaallamme Porvoossa. Peilit valmistetaan käsityönä ja käytämme vain korkealaatuisia komponentteja ja tarvikkeita. Mittatilauspeili voi olla iso tai pieni, myös erikoistyöt kuten reiät tai laminoidut peilit onnistuvat. Voimme valmistaa vesileikkurilla tai CNC koneella lähes minkä tahansa muotoisen peilin, myös oman suunnitelmasi mukaan.

Optiwhite peilit
Pystymme valmistamaan lähes kaikki mallit myös superkirkkaasta optiwhite -peilistä. Peilistä on poistettu lasille luonnollista vihreää sävyä ja peili on entistä kirkkaampi. Tämä sopii erityisesti vaaleisiin kohteisiin joihin haetaan parasta mahdollista lopputulosta. Kysy lisää!

Lisätietoja peileistä ja tarjouspyynnöt myynti@lasitehdas.com tai 09 3152 3041

Vakiomittaiset peilit

peili

Tyylikkäät ja viimeistellyt peilit

Teemme peileihin myös tyylikkäät ja viimeistellyt alumiini- tai tammikehykset sekä sopivat kiinnityskoukut tai -listat. Peilin voi myös liimata seinään. Kaikki valmiit peilit tarkastetaan erityisellä huolella ja toimituksen ajaksi peilin pinta peitetään suojamateriaalilla, jolla varmistetaan peilien naarmuuntumattomuus kuljetuksen aikana

Laskurien kaikki peilit ovat 4mm paksuja. Peilien takuu- ja toimitusehdot.

Katso mallikuvia peileistä sivun alaosasta.

Peilin tilaus

Helpoin ja nopein tapa tilata mittatilauspeili on käyttää tällä sivulla olevia laskureita. Valitse haluamasi peilin muoto ja täytä mittatiedot, kiinnitystapa ja muut laskurin pyytämät tiedot. Saat hinnan peilille laskurista heti ja tämä on paras hinta 1-4 peilille. Mikäli tarvitset isomman määrän peilejä, niin kannattaa pyytää niistä erillinen tarjous myynti@lasitehdas.com

Peilit toimitetaan PK-seudulla meidän omilla autoilla ja pyrimme minimoimaan pakkausmateriaalin kun oma koulutettu kuljettajamme kuljettaa peilin. Voimme lähettää peilin myös rahdilla Suomeen ja Eurooppaan, tällöin pyrimme pakkaamaan peilin mahdollisimman hyvin ja suurimmat peilit toimitetaan vielä puutelineessä. Vastaamme aina myös kuljetuksesta, mikäli peili pääsisi kuljetuksessa rikkoutumaan, niin toimitamme uuden peilin.

Peilin asennus

Peilin voi asentaa seinälle koukuilla tai listoilla. Kehyksettömän peilin voi myös liimata seinään. Liimauksessa tulee käyttää elastista liimamassa, joka ei kuivu täysin kovaksi. Liimaa levitetään peiliin pistemäisesti, ei koko alalle.

Peilien takuu- ja toimitusehdot.

Katso mallikuvia peileistä sivun alaosasta.

Valopeilit omilla mitoilla

Peileihimme on saatavana myös tunnelmallinen taustavalo led-nauhalla tai peilin läpi valaiseva tehokas meikkausvalo. Lue lisää valopeileistä täältä.

Valitse valmis vakiomittainen peili tai laskurista haluamasi peilin muoto ja valitse mukaan lisävarusteena LED valaistus. Laskuri laskee aina parhaan ja edullisimman hinnan peilille. Vakiomittaiset LED-peilit verkkokaupassamme.

Valopeilien takana on alumiinirunko jolla peilin saa ripustettu helposti. Rungon paksuus on 25mm ja peililasin pinta on silloin 29mm seinästä. Käytämme vain laadukkaita premium luokan LED nauhoja joiden käyttöikä on 50 000 tuntia. Ledejä saatavana sekä neutraalina 4000K että lämpimän 3000K värisinä.​​ Peilin sähköasennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

peili

Peilit valmistetaan Porvoossa

Kaikki peilimme valmistetaan Porvoossa omalla tehtaallamme ja monet peilimme ovatkin saaneet inspiraationsa Porvoon uniikista arkkitehtuurista ja luonnosta. Jokainen peili on sinulle käsin tehty ja huolella viimeistelty. Tilaamalla meidän peilin voit olla varma että saat laadukkaan ja aikaa kestävän sisustusesineen.

 
 

Laske hinta peilille tämän botin avulla tai alempana olevista vihreistä painikkeista löytyvillä laskureilla

Laske mittatilauspeilin hinta yläpuolella olevalla botilla tai alapuolelta löytyvillä laskureilla (vihreät painikkeet). Molemmat vaihtoehdot laskevat saman, edullisen nettihinnan. Tilaus onnistuu hinnan laskemisen jälkeen parilla klikkauksella. Valitse ensin peilin haluamasi peilin muoto – laskurit aukeavat alla olevista linkeistä.

Suosituimmat vakiomittaiset peilit löytyvät myös verkkokaupastamme. Vakiomittaiset ovat verkkokaupassa vähän edullisempia kuin sama koko mittatilauksena.

Neliskulmainen peili Pyöreä peili Soikio peili Ovaali peili Pyöreäkulmainen peili Puolikaaripeili Peili ruudukolla Kehyspeili

Tekniset tiedot

​Valmistamme peilejä millintarkasti mittatilaustyönä suoraan seinään kiinnitettäväksi kehyksillä tai ilman. Myös kaikki erikoistyöt onnistuvat, kuten reiät ja laminoidut turvapeilit tai erikoismuotoiset toteutukset.

Kaikki peilit ovat 4mm paksuja.

Valopeilit

Rungon paksuus on 25mm. Mukana tulee virtalähde ledeille.

Käytämme vain laadukkaita premium luokan lednauhoja taustavalaistukseen ja niiden käyttöikä on 50 000 tuntia.

Ledejä saatavana sekä neutraalina 4000K että lämpimän 3000K värisinä.​​

Peilien asennus

Teemme peileihin tyylikkäät ja viimeistellyt alumiini- tai tammikehykset ja toimitamme sopivat kiinnityslistat tai koukut. Peilin voi myös liimata seinään. Liimauksessa tulee käyttää elastista liimamassa, joka ei kuivu täysin kovaksi. Liimaa levitetään peiliin pistemäisesti, ei koko alalle.

Kehyspeilin asennusohje

Liimattavan peilin asennusohje

Käytä peilin liimauksessa elastista liimamassa, voit tilata meiltä sopivan liiman peilin tilauksen yhteydessä. Liima levitään pistemäisesti, jotta ilma kiertää peilin takana. Levitä liimaa noin 5-10cm välein pisteinä. Suunnittele peilin paikka ja nosta peili seinälle. Tue peili liiman kuivumisen ajaksi, yleensä vähintään 24h. Voit myös käyttää 2-puolista teippiä, teippi pitää peilin paikallaan kunnes liima on kuivunut ja et tarvitse välttämättä erillistä tukea. Jos peili on tulossa kapeaan aukkoon jossa ei ole asennusvaraa ympärillä, niin lue seuraavasta välilehdestä myös mitoitusohjeet.

J-listoilla asennettavan peilin asennusohje

J-listoilla asennus aloitetaan suunnittelemalla peilin tarkka paikka. Asenna ensin alalista haluaamasi korkeuteen, käytä matalakantaisia ja materiaalille sopivia ruuveja (eivät kuulu toimitukseen). Mittaa ylälistan paikka, listan idea on, että se liikkuu ylös ja alas listassa olevan soikean reiän ansiosta. Kun lista nostetaan yläasentoon, niin se jää peilin alapuolella. Kun listan painaa ala-asentoon, niin se lukittuu peilin yläreunaan. Kun listan on oikeassa korossa, niin nosta peili paikalleen ja paina lista alas. Isoissa peileissä voi olla syytä käyttää myös liimaa listojen lisäksi. Jos seinä on vino, niin peili voi alkaa “pullottaa” keskeltä. Katso liimausohje ylempää.

Koukuilla asennettavan peilin asennusohje

Muista huomioida että peilin yläpuolella tulee olla tilaa, jotta peilin voi nostaa koukkuihin. Jos asennat peilin tiukkaan aukkoon jossa ei ole tilaa liikuttaa peiliä, niin liimaus on ainoa vaihtoehto.

Valopeilin asennus

Peilin takana on alumiinirunko jolla peilin saa ripustettu helposti. Siistein ja paras lopputulos saadaan, jos peilille tulee sähköt suoraan peilin takaa. Virtalähde voidaan sijoittaa myös muualle kuin peilin taakse, kerro tilauksen yhteydessä tarkemmat toiveet.

Peilin sähköasennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

 

Mittausohje peileille

Peilin asennus vapaalle seinälle ei vaadi erityisiä mittoja, varmista vain että haluamasi koko mahtuu seinälle ja mieti millä haluat kiinnittää peilin. Kannattaa lukea välilehdeltä “Asennus” tarkemmin eri asennustavoista.

Jos haluat asentaa peilin tiukkaan aukkoon jossa on joko sivu- tai korkeussuuntaan seinä/katto/lattia niin mitoitus pitää tehdä tarkasti. Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä.  Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvara on pieni. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon peili asennetaan.

1. Mittaa leveys ylhäältä, keskeltä ja alhaalta
2. Mittaa korkeus vasemmalta, keskeltä ja oikealta

Jos mitoissa on eroa, niin selvitä myös mikä sivu on vinossa, käytä apuna vatupassia. Ota aina myös valokuva aukosta mihin peili on tulossa ja lähetä se meille.

Ilmoita tiukat mitat meille ja sovitaan tarkempi mitoitus millä haluat peilin valmistettavan. Meidän suositus on tehdä 10mm matalampi ja kapeampi peili kuin aukko. Tämän kokoisen peilin saa kohtuullisesti asennettua myös itse. Peili rikkoutuu helposti varsinkin reunoista jos se osuu esimerkiksi laattaseinään. Peili asennetaan liimaamalla ja nostetaan varovasti paikalleen. Tiukempikin mitoitus on mahdollinen, mutta silloin asennuksessa pitää olla entistä varovaisempi.

Eri muotoisia peilejä taustavalolla

Malleja ja ideoita

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »