Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Asiakkaidemme kokemuksia Lasitehtaan tuotteista

Olemme toimittaneet lasituksia jo kymmenille tuhansille asiakkaillemme yksittäisistä pöydän laseista isoihin edustustason talojen täydellisiin lasituksiin. Tässä muutamia poimintoja asiakkaidemme kokemuksista.

Veronica Verho

“Meidän kämpän huonekorkeus on päälle kolme metriä joten VALTAVAN peilin metsästys alko heti kun muutettiin. Olin kuullut @lasitehdas peileistä jo aikaisemmin, mutta iloinen yllätys oli se että itselleen voi teettää ihan minkä kokoisen peilin tahansa. Meiltä löytyy myös vessasta lasitehtaalta pyöreä, led-valoilla varustettu peili joka toimii myös ring lightina. 😏”

Sonja Aiello

”Lasiseinästä tuli hienompi kuin osasin edes odottaa. Se tuo kotiimme enemmän modernista fiilistä ja toimii hyvin kuvien taustana. Olemme olleet super tyytyväisiä Lasitehtaan palveluun”

Sara Vanninen

“Lasitehtaan elegantit pariovet toteutettiin täydellisesti meidän toiveiden mukaan. Kuvioinnista tuli upea! Näyttävät ovet viimeistelevät olohuoneen sisustuksen ja rajaavat työhuoneen erilliseksi tilaksi päästäen samalla valoa sisään pieneen tilaan.

Sara Sieppi

Uudistimme Saran pesuhuoneen ilmettä uudella mustakehyksisellä saunan ovella ja saman sarjan suihkuseinillä.

Martina Aitolehti

Martinalla on suurin toimittamamme mustakehyksinen peili ja mustakehyksiset liukuovet, joilla saatiin rajattua oma tila urheiluvälineiden säiltykseen.

Alexa Dagmar

Mustakehyksisen peilin suursuosio alkoi Alexan toimistolle tehdystä peilistä 🖤. Yhteistyö jatkuu uusilla projekteilla.

Maj Kajasmaa

“Makuuhuoneisiin johtavan käytävän seinällä komeilee Lasitehtaalta tilattu messinkikehyksinen peili. Peilin mitat on 90 cm x 210 cm, joten se seinään nojatessaan sen yläreuna tulee ovien kanssa samalle tasolle. Harkitsin, että laitettaisiinko peili seinään kiinni, mutta päätin jättää sen kumminkin nojailemaan rennosti seinää vasten. Peili saa käytävän näyttämään avarammalta ja vitsit siitä on ollut paljon iloa: aika moni on saanut hyvän peiliselfien napattua sen kautta, porukalla ja yksin!”

Irene Lemmetti

“ArtDeco henkiset lasiovet sopivat täydellisesti meidän rakennuksen arkkitehtuuriin. Läpinäkyvyys myös antaa illuusion suuremmasta tilasta. Vanhan talon hauraat tiilet tekivät työstä haasteellisen, mutta Lasitehtaan kaverit eivät antaneet periksi vaan ratkaisivat ongelman ja unelmani toteutui.”

Annamaria Väli-Klemelä

“Lasiseinä on kotimme sisustuksellinen keskipiste, joka tuo kauniin ulkonäön lisäksi tilaan myös avaruutta sekä valoisuutta. Valon määrä kasvoi merkittävästi portaikoissa sekä aulassa, kun päätimme puhkoa seinään lasiseinälle aukon. Halusimme suunnitella ruudutuksen itse, jotta elementistä tuli uniikki. Olimme todella tyytyväisiä Lasitehtaan asennuspalveluun.”

Johannes Poikkimäki

“Peili on tuonut olohuoneeseen avaruutta ja valoa! Ihan ehdoton lemppari, kun asuntoon ei aurinko juurikaan paista, niin peili kuitenkin heijastaa valoa kauniisti ja luo seinille kauniin heijastuksen!

Sara Chafak

”Lasitehtaan suuri peili tuo avaruutta olohuoneeseemme. Valitsin peilin meille valkoisilla kehyksillä”

Henna Lempiäinen

Suuri kultamessinkiraaminen peili toi juuri sitä valoa ja avaruutta olohuoneeseen mitä kaipasinkin. Täydellinen lisäys sisustukseeni!

Jonna Luukko

“Teimme olohuoneen yhteydessä sijaitsevasta alkovista työhuoneen ja Lasitehtaan liukuovet rajaavat sen kätevästi omaksi tilakseen. Kaiken lisäksi mustaruutuiset liukuovet tuovat upeasti kontrastia kotimme vaaleaan sisustukseen! Lasitehdas toteutti suunnittelemamme yksinkertaisen ruudutuksen ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivoimmekin, olemme tosi tyytyväisiä!”

Hilla Stenlund

“Lasitehtaan peilivalikoima on upea ja laaja. Ehdottomasti parasta on se, että peilit voidaan teettää omien mittojen mukaan, jolloin niistä saadaan juuri sopivat kulloiseenkin tilaan ja tarpeeseen. WC-remontin yhteydessä teetimme vessaan sopivan peilin ja yläkerran vaatehuoneen viereen saimme kookkaan kokovartalopeilin. Lasitehtaan kanssa asiointi oli tosi sujuvaa!”

Runtuworks

Tälle upealle loft parvelle mustaruutuinen lasiseinä sopii kuin nakutettu. Lasiseinät voidaan tehdä asunnon muotoja mukaillen ja erikoisemmatkin toteutukset ovat monesti mahdollisia. Tässä kohteessa seinä toimii myös kaiteena.

Pinja Elina

“Sain kotiini vihdoin oman asu/somepeilin, peili on isoin jonka olen koskaan omistanut, kodista tuli heti avara ja kotoisampi.”

Anni Ruuth

“Holvikaaren muotoinen suuri peili jatkaa tilan avaruutta ja heijastaa tilaan vastapäisistä ikkunoista tulvivaa luonnonvaloa. Talomme vanha ulkoikkuna sai uuden elämän työhuoneen pöytänä ja hauras lasi vahvistettiin Lasitehtaan karkaistulla lasilla. Pöytä ja peili ovat tilan katseenvangitsijat.

Ella Liuksiala

”Suuren peilin avulla saimme pienestä yksiöstämme huomattavasti avaramman ja valoisamman! Lasitehtaan palvelu oli erinomaista ja toimitus todella nopeaa!

Ella Sälpäkivi

”Suunnittelin jo pohjapiirrustus vaiheessa parioville paikan. Näyttävät mustakehyksiset lasiovet jakavat eteiskäytävän erilleen oleskelutilasta ja tuovat vaaleaan sisustukseen kontrastia yhdessä muiden mustien yksityiskohtien kanssa. Lasitehtaalta sain huippu asiakaspalvelua ja suunnitteluapua upean lopputuloksen toteutukseen!”

Pieni Talo Pyynikillä

“Lasiseinä ja sen liukuovet mahdollistivat sen, että pieneen makuuhuoneeseen sai mahdutettua myös vaatehuoneen tilan perälle. Satavuotisessa talossa lattia on vino ja jopa tämänkin seinäpätkän korkeuseroa yli 3 senttimetriä, ja silti Lasitehtaan taitavat asentajat saivat asennettua ovet ja seinämät ilman ongelmia. Lopputuloksesta tuli kaunis ja laadukas.”

Home by Sanna

“Lasitehtaalta mittatilaamani puolikaaripeili (180 cm x 70 cm) on juuri täydellisen kokoinen makuuhuoneeseeni. Myös toimitus sujui ongelmitta ja peili oli helppo kiinnittää seinään. Isolla peilillä saa kyllä ihanasti avaruutta pieneenkin tilaan!”

Saija Mikkonen

”Kaunis Lasitehtaan pyöreä Led peili tuo tilaan avaruutta ja viimeistelee kokonaisuuden. Asiantunteva, luotettava ja ystävällinen palvelu niin tilausvaiheessa kuin asennuksessa, sekä laadukkaat tuotteet. Lämmin suositus❤️”

Satumainen hirsitalo

Meidän kodinhoitohuoneen välitilaan asennettiin Lasitehtaan peili ja tilasta tuli kertaheitolla paljon avarampi. Tyylikäs mustakehyksinen peili oli ollut pitkään haaveena ja se istuu tilaan täydellisesti . En yhtään ihmettele, että slim line peili on yksi suosituimpia tuotteita heillä.

Nina Ojala

Kehyspeili toi lisää tilan tuntua meidän pieneen työhuoneeseen. Halusin valita kultamessinkiset kehykset, koska ne sopii erityisen hyvin tumman puun kanssa. Lopputuloksesta tuli kaunis ja harmoninen.

Kirsikka Simberg

Iso peili tuo avaruutta makuuhuoneeseen ja toimii kuin iso ikkuna! Valon määräkin tuntuu lisääntyvän.

Villa Hiekkalinna

Mustaruutuinen lasiovi väliovena istuu täydellisestiä tämän kauniin kodin sisustukseen.

Ida Stark

Vastuullisuusvaikuttajana halusin tukea suomalaista työtä, ja sijoittaa ajattomaan designiin. Kultamessinkinen peili toi meidän pieneen makuuhuoneeseen tilan tuntua, lämpöä ja vintage viboja, mistä on meidän koti tehty.”

Viivi Valokainen

Pitkäaikainen haave toteutui vihdoin. Mustakehyksinen jättipeili on koko asunnon näyttävin ja upein elementti. Sen lisäksi että peili antaa olohuoneelle tyylikkään ja uniikin ilmeen, se tuo mukanaan asennetta, valoa ja avaruutta.

Anni Maaninka

Klassisen kaunis, suorakulmainen peili mustilla kehyksillä tuo kompaktiin olohuoneeseen ryhdikkyyttä ja avaruutta.

Emmi Aihos

”Mun mielestä jokainen nainen tarvitsee tälläisen Lasitehtaan super ison peilin! Peili oli vielä sata kertaa upeampi mitä kuvissa, ja toimitus tilauksesta kotiovelle oli niin nopea että pakko antaa erityspropsit siitä!”

Sallashouse

”Suuri peili teki meidän pienestä TV-huoneesta paljon isomman tuntuisen ja kultamessinkiset kehykset sopivat täydellisesti kotimme tyyliin”

Sara Aarnio

Mustaruutuinen lasiseinä asiakkaan itse suunnittelemalla, tyylikkäällä ruutujaolla. Yksinkertainen on kaunista.

Wearehappy

Kotispan täydellinen remontti, jonka tarkkaan harkitut lasit kruunaavat.

Wearehappy

Pienen kaupunkiasunnon isoa tilaa jakaa mustaruutuisenen lasiseinä.

Sanna Evelina

“Olen pitkään ihaillut näitä Lasitehtaan peilejä ja vihdoin sellainen löytyy mun pukeutumishuoneesta. Lasitehtaan upea mustakehyksinen peili on ajattoman tyylikäs valinta.”

Marsaana Communications

“Suuri Slim -mallinen, kustomoiduilta mitoiltaan 1000x2000cm, mustakehyksinen peili on löytänyt täydellisesti paikkansa osana showroom -esillepanoamme! Koostaan ja nimenomaan laadukkuudestaan huolimatta peiliä on helppo siirrellä ja muuntaa erilaisiin käyttötarkoituksiin yrityksemme toiminnassa sekä arjessa.”

Pauliina Lappalainen

“Iso Slim line -peili saa pienen eteisen näyttämään paljon avarammalta. Olen tilannut Lasitehtaalta myös välioven, joka luo asuntoon ihanan erillisen tilan estämättä valon pääsyä muualle asuntoon. Palvelu on ollut hyvää ja tuotteet toteutettu täydellisesti toiveideni mukaan. ❤️”

Riina Puonti /
Ateljee Turku

” Heti Ateljeen tilan löydyttyä meille oli enemmän kuin selvää, että tila suorastaan huutaa suurta peiliä koristeekseen. Lasitehtaalta riittävän suuri peili seinäkiinnityksellä löytyi, ja se toimitettiin nopeasti ja huolellisesti pakattuna. Peilistä on tullut älyttömästi kehuja asiakkailta, ja se on kyllä melkoinen silmäkarkki studiolle”

A hint of Scandinavia

”Valitsimme makuuhuoneeseen kauan haaveilemani suuren mustakehyksisen peilin. Slim Line -kehyspeili on mielettömän upea sisustuselementti ja tuo ihanasti lisää valoa ja tilan tuntua makuuhuoneeseen. Peili kruunaa kokonaisuuden.

Hannis Hanninen

”Olin nähnyt Lasitehtaan peilejä ja niihin ihastunut. Siksi halusin ehdottomasti omaan liiketilaani heidän puolikaaripeilin mittojen mukaan teetettynä. Peili on enemmän kuin upea ja sopii täydellisesti minulle palvellen asiakastyössä mainiosti sekä näyttäen kauniilta tilassani. Olen todella tyytyväinen!”.

Selma

“Lasitehtaan puolikaari peili oli just sitä mitä toivoinkin ja se kruunasi pienen asuntoni sisustuksen. Lähes kattoon ylettyvä peili avarsi tilaa ja lisäsi valoisuutta. Tämä klassisen kaunis peili tulee varmasti kulkemaan mukana myös tuleviin koteihini. Lämmin suositus!”

Saija Ritamäki

”Valitsimme makuuhuoneeseen kauan haaveilemani suuren mustakehyksisen peilin. Slim Lin”Uusi kotimme avautuu heti eteisessä sisääntulijalle tämän kauniin ja klassisen Lasitehtaan kaaripeilin kautta. Se tuo eteiseen lisää avaruutta ja viimeistelee kokonaisuuden.”

Anni Seppänen

“Näyttävä puolikaaren muotoinen peili avartaa huomattavasti myös pienempääkin asuntoa. Peilin paikkaa on helppo vaihdella ja olen kaikin puolin tyytyväinen tuotteeseen sekä Lasitehtaalta saamaani palveluun.”

Hanna Issakainen

”Peili on upea! Se on kaunis ja avartaa tilaa. Eräs vieraistamme luulikin peilin olevan yksi huone asunnossamme lisää. Olen todella tyytyväinen”

Elisa Karimo

”Olin nähnyt Lasitehtaan peilejä ja niihin ihastunut. Siksi halusin ehdottomasti omaan liiketilaani heidän puolikaaripeilin mittojen mukaan teetettynä. Peili on enemmän ku”Sain Lasitehtaalta upean peilin 1000 x 1700 valkoisilla kehyksillä. Peili tuli työhuoneeseeni, jossa vietän aikaa päivittäin useita tunteja. Peili luo tilaan avaruuden tuntua. Asiointi Lasitehtaan kanssa oli erinomaista kokonaisuudessaan.”

Elisabeth Lonnakko

“Tilasin mittatilauksena 1000mm x 2000mm upean valkoisen Aitta-peilin! Peili on ehdottomasti mun pikkuruisen yksiön keskipiste sekä se luo myös ihanasti avaruutta pieneen tilaan.”

Emmi Helander

“Meidän toinen makuuhuone koki ison muodonmuutoksen, varastosta vierashuoneeksi! Nyt huoneen kruunaa upea kaaripeili, joka luo ihanaa tilantuntua. Harkitsin peilin kiinnittämistä seinään, mutta päädyin jättämään sen nojaamaan rennosti seinää vasten. Voisin kuvitella tämän peilin hyvin myös eteiseen! Koonsa puolesta tässä on ihana peilata itseään pukeutuessa ja napata samalla pari kuvaa! Iso plussa nopeasta toimituksesta sekä huolellisesta pakkaamisesta. Täydellinen lisäys sisustukseeni. Kiitos Lasitehdas!”

Selen Ahishali

“Lasitehtaan iso puolikaaripeili tuo kotiini lisää tilan tuntua sekä valoisuutta. Kotini seinät ovat todella korkeat, joten halusin myös korkean peilin rikkomaan tilaa. Uusi peili on upea ja sopii täydellisesti olohuone/ruokailutilaan.”

Veronika Sulkala

“Suuri kaaripeili toi meidän pieneen olohuoneeseen lisää valoa ja avaruutta. Peili on klassisen upea ja ajaton, ja kulkee varmasti mukanamme myös tuleviin koteihin. Olen todella tyytyväinen Lasitehtaan palveluun ja nopeaan toimitukseen.”

Hehkuvilla

“Meidän makuuhuoneen puuttuva palanen! Olen niin ihaillut näitä lasitehtaan peilejä ja nyt saan ihailla tätä upeaa Aitta peiliä meidän makuuhuoneessa. Tämä upea peili tuo ihanasti avaruutta ja valoisuutta huoneeseen. Tykkään peilin suuresta koosta ja yksinkertaisesta ulkonäöstä. Sopii ihanasti meidän moderniin kotiin.”

Henrik Viljanen

“Etsin eteiseeni juuri oikean kokoista peiliä ja olin yllättynyt, että Lasitehtaalta voi tilata peilin mittatilauksena just sulle sopivan kokoisena. Tämän peilin halkaisija 900mm. Peili toi eteiseen ehdottomasti tilan tunnetta ja pidän erittäin paljon minimalistisesta ilmeestä.”

Mikaela Koskela

”Saaristo-sarjan peilit ihastuttivat heti julkaisusta lähtien ja sarjan Saari-peili oli täydellinen lisä kotiini. Minulla oli jo ennestään mittatilauksena tehty Lasitehtaan mustakehyksinen peili, johon olen myöskin ollut todella tyytyväinen.”

Maria Aula

”Meidän aula on vihdoin valmis kun se sai kauniin ja näyttävän Lasitehtaan peilin seinälle. Kehys on kultamessinkinen, joten se korostaa hienosti vanhoja messinkisiä ovenkahvoja ja tuo upeasti tilaa ja korkeuden tuntua aulaan.”

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »