Sähköposti: myynti@lasitehdas.com  |   Puh.09 3152 3040
Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Asiakkaidemme kokemuksia Lasitehtaan tuotteista

Olemme toimittaneet lasituksia jo kymmenille tuhansille asiakkaillemme yksittäisistä pöydän laseista isoihin edustustason talojen täydellisiin lasituksiin. Tässä muutamia poimintoja asiakkaidemme kokemuksista.

Veronica Verho

Veronicalla on suosituin mustakehyspeilimme sekä LED taustavalaistu peili.

Sonja Aiello

”Lasiseinästä tuli hienompi kuin osasin edes odottaa. Se tuo kotiimme enemmän modernista fiilistä ja toimii hyvin kuvien taustana. Olemme olleet super tyytyväisiä Lasitehtaan palveluun”

Sara Vanninen

“Lasitehtaan elegantit pariovet toteutettiin täydellisesti meidän toiveiden mukaan. Kuvioinnista tuli upea! Näyttävät ovet viimeistelevät olohuoneen sisustuksen ja rajaavat työhuoneen erilliseksi tilaksi päästäen samalla valoa sisään pieneen tilaan.

Sara Sieppi

Uudistimme Saran pesuhuoneen ilmettä uudella mustakehyksisellä saunan ovella ja saman sarjan suihkuseinillä.

Martina Aitolehti

Martinalla on suurin toimittamamme mustakehyksinen peili ja mustakehyksiset liukuovet, joilla saatiin rajattua oma tila urheiluvälineiden säiltykseen.

Alexa Dagmar

Mustakehyksisen peilin suursuosio alkoi Alexan toimistolle tehdystä peilistä 🖤. Yhteistyö jatkuu uusilla projekteilla.

Maj Kajasmaa

“Makuuhuoneisiin johtavan käytävän seinällä komeilee Lasitehtaalta tilattu messinkikehyksinen peili. Peilin mitat on 90 cm x 210 cm, joten se seinään nojatessaan sen yläreuna tulee ovien kanssa samalle tasolle. Harkitsin, että laitettaisiinko peili seinään kiinni, mutta päätin jättää sen kumminkin nojailemaan rennosti seinää vasten. Peili saa käytävän näyttämään avarammalta ja vitsit siitä on ollut paljon iloa: aika moni on saanut hyvän peiliselfien napattua sen kautta, porukalla ja yksin!”

Irene Lemmetti

“ArtDeco henkiset lasiovet sopivat täydellisesti meidän rakennuksen arkkitehtuuriin. Läpinäkyvyys myös antaa illuusion suuremmasta tilasta. Vanhan talon hauraat tiilet tekivät työstä haasteellisen, mutta Lasitehtaan kaverit eivät antaneet periksi vaan ratkaisivat ongelman ja unelmani toteutui.”

Annamaria Väli-Klemelä

“Lasiseinä on kotimme sisustuksellinen keskipiste, joka tuo kauniin ulkonäön lisäksi tilaan myös avaruutta sekä valoisuutta. Valon määrä kasvoi merkittävästi portaikoissa sekä aulassa, kun päätimme puhkoa seinään lasiseinälle aukon. Halusimme suunnitella ruudutuksen itse, jotta elementistä tuli uniikki. Olimme todella tyytyväisiä Lasitehtaan asennuspalveluun.”

Johannes Poikkimäki

“Peili on tuonut olohuoneeseen avaruutta ja valoa! Ihan ehdoton lemppari, kun asuntoon ei aurinko juurikaan paista, niin peili kuitenkin heijastaa valoa kauniisti ja luo seinille kauniin heijastuksen!

Sara Chafak

”Lasitehtaan suuri peili tuo avaruutta olohuoneeseemme. Valitsin peilin meille valkoisilla kehyksillä”

Henna Lempiäinen

Suuri kultamessinkiraaminen peili toi juuri sitä valoa ja avaruutta olohuoneeseen mitä kaipasinkin. Täydellinen lisäys sisustukseeni!

Jonna Luukko

“Teimme olohuoneen yhteydessä sijaitsevasta alkovista työhuoneen ja Lasitehtaan liukuovet rajaavat sen kätevästi omaksi tilakseen. Kaiken lisäksi mustaruutuiset liukuovet tuovat upeasti kontrastia kotimme vaaleaan sisustukseen! Lasitehdas toteutti suunnittelemamme yksinkertaisen ruudutuksen ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivoimmekin, olemme tosi tyytyväisiä!”

Hilla Stenlund

“Lasitehtaan peilivalikoima on upea ja laaja. Ehdottomasti parasta on se, että peilit voidaan teettää omien mittojen mukaan, jolloin niistä saadaan juuri sopivat kulloiseenkin tilaan ja tarpeeseen. WC-remontin yhteydessä teetimme vessaan sopivan peilin ja yläkerran vaatehuoneen viereen saimme kookkaan kokovartalopeilin. Lasitehtaan kanssa asiointi oli tosi sujuvaa!”

Runtuworks

Tälle upealle loft parvelle mustaruutuinen lasiseinä sopii kuin nakutettu. Lasiseinät voidaan tehdä asunnon muotoja mukaillen ja erikoisemmatkin toteutukset ovat monesti mahdollisia. Tässä kohteessa seinä toimii myös kaiteena.

Pinja Elina

“Sain kotiini vihdoin oman asu/somepeilin, peili on isoin jonka olen koskaan omistanut, kodista tuli heti avara ja kotoisampi.”

Anni Ruuth

“Holvikaaren muotoinen suuri peili jatkaa tilan avaruutta ja heijastaa tilaan vastapäisistä ikkunoista tulvivaa luonnonvaloa. Talomme vanha ulkoikkuna sai uuden elämän työhuoneen pöytänä ja hauras lasi vahvistettiin Lasitehtaan karkaistulla lasilla. Pöytä ja peili ovat tilan katseenvangitsijat.

Ella Liuksiala

”Suuren peilin avulla saimme pienestä yksiöstämme huomattavasti avaramman ja valoisamman! Lasitehtaan palvelu oli erinomaista ja toimitus todella nopeaa!

Saija Mikkonen

”Kaunis Lasitehtaan pyöreä Led peili tuo tilaan avaruutta ja viimeistelee kokonaisuuden. Asiantunteva, luotettava ja ystävällinen palvelu niin tilausvaiheessa kuin asennuksessa, sekä laadukkaat tuotteet. Lämmin suositus❤️”

Satumainen hirsitalo

Meidän kodinhoitohuoneen välitilaan asennettiin Lasitehtaan peili ja tilasta tuli kertaheitolla paljon avarampi. Tyylikäs mustakehyksinen peili oli ollut pitkään haaveena ja se istuu tilaan täydellisesti . En yhtään ihmettele, että slim line peili on yksi suosituimpia tuotteita heillä.

Nina Ojala

Kehyspeili toi lisää tilan tuntua meidän pieneen työhuoneeseen. Halusin valita kultamessinkiset kehykset, koska ne sopii erityisen hyvin tumman puun kanssa. Lopputuloksesta tuli kaunis ja harmoninen.

Kirsikka Simberg

Iso peili tuo avaruutta makuuhuoneeseen ja toimii kuin iso ikkuna! Valon määräkin tuntuu lisääntyvän.

Villa Hiekkalinna

Mustaruutuinen lasiovi väliovena istuu täydellisestiä tämän kauniin kodin sisustukseen.

Ida Stark

Vastuullisuusvaikuttajana halusin tukea suomalaista työtä, ja sijoittaa ajattomaan designiin. Kultamessinkinen peili toi meidän pieneen makuuhuoneeseen tilan tuntua, lämpöä ja vintage viboja, mistä on meidän koti tehty.”

Viivi Valokainen

Pitkäaikainen haave toteutui vihdoin. Mustakehyksinen jättipeili on koko asunnon näyttävin ja upein elementti. Sen lisäksi että peili antaa olohuoneelle tyylikkään ja uniikin ilmeen, se tuo mukanaan asennetta, valoa ja avaruutta.

Anni Maaninka

Klassisen kaunis, suorakulmainen peili mustilla kehyksillä tuo kompaktiin olohuoneeseen ryhdikkyyttä ja avaruutta.

Emmi Aihos

”Mun mielestä jokainen nainen tarvitsee tälläisen Lasitehtaan super ison peilin! Peili oli vielä sata kertaa upeampi mitä kuvissa, ja toimitus tilauksesta kotiovelle oli niin nopea että pakko antaa erityspropsit siitä!”

Sallashouse

”Suuri peili teki meidän pienestä TV-huoneesta paljon isomman tuntuisen ja kultamessinkiset kehykset sopivat täydellisesti kotimme tyyliin”

Sara Aarnio

Mustaruutuinen lasiseinä asiakkaan itse suunnittelemalla, tyylikkäällä ruutujaolla. Yksinkertainen on kaunista.

Wearehappy

Kotispan täydellinen remontti, jonka tarkkaan harkitut lasit kruunaavat.

Wearehappy

Pienen kaupunkiasunnon isoa tilaa jakaa mustaruutuisenen lasiseinä.

.

Suomen Lasitehdas Oy © 2022
Pyydä tarjous »