Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasitehdas ja Lasimestari Bergholm aloittavat laajan yhteistyön

Lasitehdas on tunnettu muun muassa omista peilituotteistaan sekä mustaruututuotteistaan. Lasimestari Bergholm on täyden palvelun lasiliike Espoossa. Vuoden vaihteessa alkaneessa yhteistyössä Lasitehdas toimittaa laadukkaat lasi- ja peilituotteet ja Lasimestari Bergholm hoitaa tuotteiden asennustoiminnan. Yhteistyö on tiivistä ja mahdollistaa entistä laajemman palvelun kasvavalle asiakaskunnalle.

Peilit sisustustuotteena sekä lasisisustaminen ovat tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan. Koteihin halutaan ilmavuutta ja tyylikkyyttä lasiseinillä ja -kaiteilla. Suosituimpia tuotteita ovat lasiväliseinät, lasikaiteet sisälle ja ulos, saunan lasiseinät ja -ovet, liukuovet sekä peilipuolella suuret sisustuspeilit, muotopeilit ja kylpyhuoneen valopeilit.

Palvellakseen asiakkaitaan entistä laajemmin ja nopeammin alun perin porvoolainen Suomen Lasitehdas ja Espoossa toimiva Lasimestari Bergholm ovat aloittaneet vuoden 2024 alusta laajan yhteistyön. Yhteistyössä Lasitehdas toimittaa laadukkaat lasi- ja peilituotteet ja Lasimestari Bergholm hoitaa tuotteiden asennustoiminnan.

  • Laajeneva asiakaskunta sekä lasi- ja peilituotteiden suosio on johtanut siihen, että tarvitsemme lisää voimaa tekemiseen. Yhteistyön roolitus löytyi erittäin luontevasti. Lasitehdas on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, Lasimestari Bergholm on taas täyden palvelun lasiliike, jossa tuotteiden asennuspalvelu on keskeisessä roolissa. Nyt Lasitehdas voi keskittyä lasi- ja peilituotteiden kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin, Lasimestari Bergholm taas ottaa vastuulleen laajan asennuspalvelutoiminnan, kertovat yhtiöiden toimitusjohtajat Mikko Hosiokoski ja Samu Sinisalo.

Yhdessä isompia

Lasitehdas on toiminut lasialalla pian 10 vuotta, Lasimestari Bergholm on toiminut puolestaan jo vuodesta 1910. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on vajaat 5 miljoonaa. Tavoitteena on laajentaa molempien yhtiöiden liiketoimintaa operatiivisella yhteistyöllä sekä yhteismarkkinoinnilla. Yhtiöt jatkavat omilla nimillään ja brändeillään. Lasitehtaan nykyinen asennustoiminta siirtyy Lasimestari Bergholmille yrityskaupalla ja samalla siirtyvät tutut ja kokeneet Lasitehtaan asentajat ja muut asennustoimintaa hoitaneet henkilöt Lasimestari Bergholmille. Asiakkaiden suuntaan muutos näkyy laajempana ja entistä parempana palveluna. Lasitehdas toimittaa laadukkaat tuotteet ja Lasimestari Bergholm asentaa ne.

  • Lasimestari Bergholm on toiminut pääkaupunkiseudulla jo lähes vuosisadan. Laadukas ja viimeistelty asennus on aina ollut yrityksemme kivijalka ja tästä eteenpäin se on sitä entistä vahvemmin, sanoo Lasimestari Bergholmin toimitusjohtaja Samu Sinisalo.
  • Lasitehdas on tehnyt jo jonkin aikaa myös kansainvälistä peilimyyntiä. Nyt voimme keskittyä haluttujen lasi- ja peilituotteidemme kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin Suomessa ja kansainvälisesti, kun Lasimestari Bergholm tulee kumppaniksemme hoitamaan asennuspuolen, kertoo Lasitehtaan toimitusjohtaja Mikko Hosiokoski.

Yhteistyö alkaa 1.1.2024. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä muutoksia tilauksiinsa, hoidamme kaikki sovitut kaupat ja asennukset samalla laadulla kuin aina ennenkin.

Lisätietoja:

Samu Sinisalo, toimitusjohtaja

Lasimestari Bergholm Oy
0400 508 888
samu@lasimestaribergholm.com

Mikko Hosiokoski, toimitusjohtaja

Suomen Lasitehdas Oy
040 192 4001                    
mikko@lasitehdas.com

Myynnin yhteystiedot:
Lasi- ja peilituotteet asennettuna:

myynti@lasimestaribergholm.com
https://www.lasimestaribergholm.fi


Lasi- ja peilituotteet ilman asennusta:
myynti@lasitehdas.com
https://www.lasitehdas.com/

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »