Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Upeat lasituotteet parhaalla hinnalla

Tavoitteenamme on tarjota kaikki lasituotteet parhaalla hinnalla. Pyydä tarjous esimerkiksi tolppattomasta lasikaiteesta, saunan laseista, komeroiden liukuovista eli peililiukuovista, pöydän laseista tai peileistä, yllätyt positiivisesti. Tarjoamme laadukkaat lasituotteet suoraan rakentajille, sisustajille ja kuluttajille ilman turhia välikäsiä ja parhaalla laadulla.Teemme myös kaikki toimistojen ja myymälöiden lasitukset, kuten lasiseinät, hiljaiset huoneet ja lasivitriinit. Toimitamme lasit ja tarvikkeet kaikkialle Suomessa.

lasikaide

Lasikaide

Lasitehdas on yksi Suomen suurimmista lasikaiteiden valmistajista. Suosituin mallimme on profiilikiinnityksellä toteutettu tolpaton lasikaide. RST-tolpallinen slim-kaiteemme on todennäköisesti markkinoiden halvin lasikaide.Tutustu kaiteisiin ja pyydä tarkka tarjous. Kaikki kaiteet myös asennettuna.

saunan lasitus

Saunan lasitus

Lasitehtaan saunan lasiseinä on kehitetty rakentajille ja tee-se-itse-sisustajille. Saunanlasit on helppo tilata ja asentaa ohjeidemme mukaan. Lasit toimitetaan aina millintarkasti mittatilaustyönä. Kaikki lasit ovat valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä karkaistusta turvalasista.

saunan lasitus

Suihkuseinät

Valmistamme lasiset suihkuseinät ja suihkukopit tarkasti mittatilauksena. Tutustu valikoimaamme ja hintoihin. Kaikki hinnat mittojen mukaan tehdyille maille. Jokainen suihkuseinä on uniikki ja sinun kylpyhuonettasi varten suunniteltu. Käytämme kiinnityksissä kapeita listoja ja siroja heloja, jolloin lopputulos on moderni ja viimeistelty. Tarjoamme myös ammattitaitoisen asennuksen tuotteillemme.

lasiliukuovet

Lasiliukuovet

Valmistamme laadukkaita lasiliukuovia mittatilaustyönä kaiken kokoisiin oviaukkoihin kotiin ja toimistoihin. Liukuovet voidaan kiinnittää seinään tai kattoon ja oven lisäksi voimme tehdä myös kiinteitä laseja oven viereen ja ovet voidaan toteuttaa myös pariovina. Lattiaan ei tässä järjestelmässä tule ollenkaan kiskoa, ainoastaan pieni ohjuri, joka estää oven heilumisen. Vakiotoimituksessa on mukana yksi ohjuri, joka useimmiten riittää.

peililiukuovi

Peililiukuovet

Valmistamme laadukkaat ja edulliset liukuovet mittatilauksena omalla tehtaallamme Porvoossa ja toimitamme niitä kaikkialle Suomeen. Liukuovet ovat yleensä hyvä valinta myös tilansäästön takia. Sivuun liukuva peililiukuovi ei vie tilaa kuten saranovi. Ovemme soveltuvat hyvin niin remontti- kuin uudiskohteisiinkiin ja annamme mekanismeille 15 vuoden täystakuun.

Keittiön välitilan lasi

Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilan laseja on saatavilla lähes kaikissa mahdollisissa väreissä ja tulostamalla lasiin kuvia tai värejä, valikoima on rajaton. Lasia voi käyttää myös keittiön tasoina, erilaisilla käsittelyillä ja väreillä pystyy luomaan täysin oman ja uniikin keittiön.

Terassilasit

Terassilasituksella rakennat helposti lisää puolilämmintä tilaa parvekkeelle tai terassille. Toimitamme terassilasit kaikkiin tarpeisiin, niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin.

Terassilasit ovat 1-kerroksista lasia ja kaikki metalliosat ovat korroosiovapaata alumiinia. Terassilasitukset ovat pitkään käytössä olleita ja laadukkaita järjestelmiä, joka kestävät vaihtelevat vuodenajat ja keliolosuhteet.

Mustakehys-liukuoviseinä-harmalla-lasilla

Slim Line -sarja


Slim Line on Lasitehtaan oma tuotesarja, joissa lasien kiinnitykset ja muotokieli on kehitetty mahdollisimman kapeaksi ja minimalistiseksi. Tuotteet sopivat moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota pieniin yksityiskohtiin ja viimeistelyn korkeaan tasoon. 

Pariovet-pitkä-sarana-ruuduilla

Mustat ruudukkoseinät

Mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Lasitehtaan oma mallisto on noussut lyhyessä ajassa sisustajien suosikiksi. Sekä liukuovet että saranaovet tehdään Suomessa ja Suomessa valmistetusta alumiinista. Mallisto on meidän oma ja suunniteltu juuri tätä käyttötarkoitusta varten. Liukuovissa sekä ruudukko että sivujen pystyt ovat saman levyiset (20mm) ja ovet ovat ilmavat ja tasapainoisen näköiset. Tämä symmetria on täysin uniikki omainaisuus vain meidän tuotteessa.

muotopeili

Peilit mittojen mukaan

Valmistamme peilejä millintarkasti mittatilaustyönä suoraan seinään kiinnitettäväksi kehyksillä ja ilman. Meiltä niin pienet kuin isot peilit. Myös kaikki erikoistyöt onnistuvat, kuten reiät ja laminoidut turvapeilit.

Teemme peileihin myös tyylikkäät ja viimeistellyt alumiinikehykset tai toimitamme sopivat kiinnityslistat. Peilin voi myös liimata seinään.

​Voimme valmistaa myös lähes minkä tahansa erikoismuotoisen peilin oman suunnitelmasi mukaan.

lasipöytä

Pöytälasit

Pöydän ehostamiseksi tai suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka nostaa pöydän arvoa ja pidentää käyttöikää merkittävästi. Voit myös tehdä persoonallisen pöydän rakentamalla jalat itse ja tilaamalla sopivan lasikannen jaloille.

Pöytälasina käytetään yleensä 6mm paksua lasia. Ruokapöydällä ja lapsiperheiden käytössä suosittelemme karkaistun lasin käyttöä. Karkaisematon lasi soveltuu kevyempään käyttöön, sivupöydille ja vastaaville. Pöytälasin reunat ovat aina kiiltoreunahiotut ja turvalliset käytössä.

mustakehyksinen-peili

Mustakehyksinen peili

Alexa Dagmarin tunnetuksi tekemä ja Lasitehtaan valmistama mustakehyksinen Slim line-suosikkipeili on nyt saatavilla. Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukulla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu. ​Alkuperäinen Alexa Dagmarin peili on kooltaan 1300mm leveä ja 2200mm korkea (130x220cm). Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan.

lasihuonekalut

Lasihuonekalut

Lasin UV-liimauksella voidaan rakentaa lähes millaisia huonekaluja pienistä pöydistä hyllyihin ja ruokapöytiin. Myös erilaiset lasivitriinit myymälöissä ja muissa julkisissa tiloissa tehdään UV-liimaamalla.

Liimaus on täysin läpinäkymätön ja liimasauma on jopa lujempi, kuin lasi. Myös metallia voidaan liimata lasiin, esimerkiksi saranoita tai muita kiinnikkeitä, jolloin voidaan yhdistää lasiin myös puisia pöydänjalkoja.

Lasivitriinit

Valmistamme lasivitriinejä mittatilauksena. Lasit kiinnitetään toisiinsa näkymättömällä UV-liimalla. Liimaus on erittäin kova ja tyylikäs. Vitriinejä voi käyttää esimerkiksi kahviloissa tai näyttelyissä. Vitriineihin on saatavana myös saranaovia ja lukkoja.

lasihyllymalli

Lasihyllyt

Lasihyllyt sopivat kaikkeen sisustukseen, ne ovat moderneja ja näyttäviä. Hyllyjä voi käyttää niin kuivissa, kuin kosteissakin tiloissa. Hyllyihin on saatavana myös LED valaistus.

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »