Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Saaristo-sarjan muotopeili on kuin taulu

Saaristopeili, muotopeili
Saari-peili

Joskus sisustaja saattaa olla sellaisen haastavan tilanteen edessä, että hän ei oikein keksi uusia ideoita, joilla tuoda uutta ilmettä kotiin. Tänä päivänä kuulemme myös usein lauseen: ”haluan tuoda luonnon lähemmäksi kotini sisätiloja.” Tämä onkin yksi syy, miksi Saaristo-sarja on monen suomalaisen sisustajan mieleen. Kerromme tässä artikkelissa Saaristo-sarjan muotopeileistä, jotka ovat kuin tauluja.

Miten Saaristo-sarja on syntynyt?

Saaristo-sarja on saanut inspiraationsa ainutlaatuisen kauniista saaristoluonnostamme. Peilit tuovat kotiin meren kohinaa ja aaltojen muovaamia rantakallioita.

Peilien muodot mukailevat oikeita saaria Lasitehtaan kotiseudun, Porvoon, edustalla. Majakka-peilissä voi nähdä Tove Janssonin aikoinaan asuttaman Klovharun ja Luoto-peili mukailee Klovharun sisäaltaan muotoja. Saari-peili on näkemys majakastaankin tunnetusta Söderskäristä.

Saaristo-sarja on alun perin syntynyt siitä syystä, että kotimaiset sisustussuunnittelijat alkoivat kysellä meiltä muotopeilejä. Alan ammattilaiset huomasivat jatkuvasti kasvavan kysynnän sisustuspeilejä ja muotopeilejä koskien. Yrityksemme Suomen Lasitehdas Oy sijaitsee siis Porvoossa, jossa tuotteemme myös valmistetaan. Niinpä meri ja Porvoon saaristo ovat tärkeä osa elämäämme ja siksi halusimmekin tuoda merimaisemasta tuttuja saaria ja luotoja peilien pehmeisiin muotoihin. Uskomme, että moni muukin suomalainen ihastuu näihin merellisiin muotoihin aivan kuten mekin.

Majakka peili, muotopeili lattialla, jättipeili erikoismuoto

Majakka-peilin voi asentaa lattialle, seinää vasten nojamaan.

Saari peili

Saari-peilin voi asentaa moneen eri asentoon, tässä se on pystyssä.

Muotopeili voi olla myös lattiapeili

Muotopeilit ovat löytäneet tiensä suomalaisten sisustajien koteihin. Mielenkiintoa on riittänyt jopa ulkomailta asti ja Lasitehtaan peilejä toimitetaan myös ulkomaille kymmeniä joka kuukausi. Saaristo-sarjan muotopeilit tarjoavat jokainen omanlaistaan pehmeyttä personaalisilla muotoiluillaan, joten niiden on helppo löytää paikkansa monista eri tyylisistä kodeista. Muotopeili sopii täydellisesti kaikkiin kodin tiloihin.

Saaristo-sarjan Majakka-peili vastaa myös yhteen tämän hetken suosituimpaan trendiin. Tämä muotopeili voi olla myös lattiapeili. Majakka-peili on tilattavissa suurikokoisena mitoilla 1100 mm x 1900 mm, jolloin soveltuu mittojensa puolesta erinomaisesti lattiapeiliksi. Peilin muodot noudattelevat meren muovaamia kallioiden kaaria ja sen tyyli sopii skandinaaviseen sisustukseen.

Tämän peili asennetaan pystyasentoon ja sen voi asentaa siis lattialle nojaamaan seinää vasten. Peilin takana on ainutlaatuinen irrotettava jalkajärjestelmä, jolla peilin pystyy säätämään lattiasta irti 0-15 mm korkeuteen. Suosittelemmekin aina peilin asennettavaksi vähintään muutaman millin irti lattiasta, jolloin peili on kestävämpi ja vähemmän altis kolhuille. Peili on myös mahdollista ripustaa seinälle, kun ensin irrottaa jalat peilin takaosasta.

Majakka peili taustavalolla. Valopeili sisustuksessa. Lattiapeili

Muotopeili voi olla myös valopeili

Toinen suosittu trendi, jonka huomaamme tällä hetkellä selkeästi kysynnässä on valopeili. Niinpä myös Saaristo-sarjan muotopeilit on saatavilla taustavalaistuna valopeileinä. Kun selaat verkkokaupassamme eri muotopeilejä, pääset valitsemaan kokovalikosta vaihtoehdon myös taustavalaistuksen osalta.

Valopeili on upea sisustuselementti. Taustavalaistu peili sopii täydellisesti lähes kaikkiin kodin tiloihin. Kuvittele, kuinka upeaa ilmettä ja lisätilan tuntua valopeili tuo vaikkapa ruokailutilaan tai olohuoneeseen. Valopeili on todellinen katseenvangitsija oleskelutilassa, ja riittävän suuri valopeili tosiaan suurentaa tilaa täysin uudella tavalla. Se on kuin lisäikkuna. Tosin huomattavasti helpommin toteutettavissa.

Lue lisää artikkelistamme: Valopeili tuo uutta tunnelmaa sisustukseen.

Saaristo-sarjan muotopeilit ovat siis täydellinen valinta sinulle, joka haluaa tuoda luonnon muotoja sisustukseen. Jos meri ja saaristo ovat sydäntäsi lähellä, saat tuotua nämä elementit helposti kotiisi muotopelien avulla ja voit lähes kuulla meren kohinan kodissasi joka päivä.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »