Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasiset pariovet tuovat valon huoneeseen

Pariovet, musta ruudukko ovet, mustat ovet, lasiovet, lasiovi

Kaipaatko uutta ilmettä kotiisi? Toivotko, että sinulla olisi master bedroom, johon tulvii valoa muista tiloista?

Pariovet ovat aina näyttävä ratkaisu koteihin ja lasinen pariovi kruunaa minkä tahansa sisustuksen. Kun hankit lasiset pariovet sisälle, tunnet olevasi kuin kuninkaallinen kulkiessasi upeista ovista.

Miksi valita lasiset pariovet sisälle?

Lasipariovet tuovat näyttävästi valoa sisään. Ne ovat kuin lisäikkunoita, joiden asentaminen on kuitenkin helppoa. Pystyt vaihtamaan vanhat ovet lasisiin varsin pienellä vaivalla ja kustannuksella, mutta lopputulos on takuuvarmasti upea. Mikäli lasipariovi löytyy hankintalistaltasi, suosittelemme tutustumaan aiheeseen tarkemmin. Tästä linkistä löydät valikoimamme lasisista pariovista.

Kyseessä on kaunis sisustuselementti, mutta myös erittäin miellyttävä tuote käyttää. Lasiovet ovet kevyitä avata ja sulkea. Niissä on myös ainutlaatuinen sisäänrakennettu magneettijärjestelmä, joka pitää ovet suljettuna. Ne eivät siis heilu tai kolise itsestään.

Lasipariovi – minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla?

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Porvoossa. Olemme suunnitelleet tuotteemme sisustusovikäyttöön. Me olemmekin tuoneet ensimmäisenä Suomessa markkinoille mustaruutuovet ja tästä syystä mallistomme on noussut melko lyhyessä ajassa sisustajien ja suunnittelijoiden suosikiksi.

Monet markkinoilla olevat kilpailevat tuotteet pohjautuvat esimerkiksi olemassa oleviin suihkuseiniin tai kaapistojen liukuoviin. Me olemme suunnitelleet alusta asti korkealuokkaisen sisustusovituotteen.

Tästä syystä myös vaihtoehtoja on runsaasti tarjolla. Koteja ja sisustuksia on monenlaisia, joten jokaiseen kohteeseen on löydyttävä sopiva vaihtoehto. Alta löydät eri vaihtoehtoja nimenomaan lasipariovista:

Pariovi saranoilla ilman karmeja

Pariovi karmeilla

Pariovi kiinteillä sivulaseilla

Pariovi kiinteillä sivulaseilla ja ylälasilla

lasiovi valkoinen ruudukko, pariovi valkoisella ruuduilla

Eri vaihtoehdoilla saadaan rakennettua eri näköisiä kokonaisuuksia. Niillä varmistetaan myös se, että eri kokoisiin kulkuaukkoihin löydetään sopiva pariovi. Lasinen pariovi on mahdollista asentaa jopa vain 1000mm leveään aukkoon. Karmillisella lasipariovella voidaan toteuttaa jopa 3000mm korkeita kokonaisuuksia, jotka ovat todella näyttäviä. Karmillisen lasioven karmi jatkuu myös seinän päälle, jolloin ei välttämättä tarvita mitään erillisiä listoituksia. Lopputulos on aina viimeistelty.

Minkälaiseen sisustukseen lasiset pariovet sopivat?

Tähän kysymykseen meidän tekee mieli vastata: Ihan kaikenlaiseen. Lasinen pariovi sopii todella hyvin niin moderniin kuin perinteisempään sisustukseen. Lasi on materiaalina todella monikäyttöinen ja jokainen koti varmasti ottaa mielellään vastaan lisää valoa ja tilantuntua.

Lasiovien suosituin väri on ollut ainakin toistaiseksi musta. Musta lasiseinä tai pariovi tuo upeaa kontrastia kaikkiin koteihin ja kyseessä todella on katseenvangitsija. Vaikka mustat pariovet ovat valloittaneet tv-ohjelmat ja sisustuslehdet, on muitakin värejä saatavilla. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat valkoinen tai kultamessinki. Tämän lisäksi pariovien alumiiniosat voidaan maalata mihin sävyyn tahansa. Voit siis hyödyntää mielikuvitustasi ja vaikuttaa värillä siihen, sulautuvatko pariovet sisutukseesi vai pomppaavatko ne tarkoituksenmukaisesti silmille.

Tähän tuotteeseen on siis helppoa ihastua ja toteuttaa oman kodin tyylikäs ilme pienellä vaivalla. Lasiset pariovet tuovat tietynlaista ylellisyyttä kotiin ja ne tuovat luksusta esimerkiksi makuuhuoneeseen. Suosittelemme hakemaan inspiraatiota tutustumalla Instagram-tiliimme, josta näet upeita kuvia toteutuneista kohteista. Tästä pääset Lasitehtaan Instagramiin.

Autamme myös sinua ilomielin suunnittelussa. Oli kyse sitten tuotteiden lisätiedoista tai asennusvinkeistä, saat helposti yhteyden asiakaspalveluumme myynti@lasitehdas.com. Toteutetaan yhdessä unelmien remontti!

lloiset remontit ovat kuitenkin kalliita ja hankalia toteuttaa. Peilien avulla koteihin saadaan täysin uutta ilmettä varsin pienellä kustannuksella ja vaivalla. Niinpä voimme lämpimästi suositella hyödyntämään asiantuntemustamme ja kokemustamme suurien peilien valmistajana. Mikäli kaipaat lisätietoja tuotteistamme tai peilien asennuksesta, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme sinua suunnittelussa ja oikean tuotteen valinnassa.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »