Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Mikä ihmeen raitalasi?

Mustarutuinen lasiseinä raitalasilla. Design lasi, raitoja lasissa, struktuuripinta lasi

Oletko koskaan ajatellut, kuinka monipuolinen sisustuselementti lasi voi olla? Kun selailet verkkokauppamme valikoimaa, huomaat nopeasti, että lasia käytetään lähes kaikissa kodin tiloissa – niin sisällä kuin ulkona. Lasin eri sävyt, paksuudet ja hionnat antavat luovalla sisustajalle loputtomasti vaihtoehtoja. Raitalasi on yksi esimerkki varsin uudesta tuotteesta, joka tulee varmasti nousemaan sisustajien suosioon entistä enemmän. Huomaamme jo nyt, kuinka asiakkaamme ovat kiinnostuneita tästä upeasta tuotteesta.

Mikä on raitalasi?

Raitalasi on näyttävä materiaalivalinta, joka tekee lasiseinän yleisilmeestä graafisen ja modernin. Se lisää samalla kiinnostavuutta koko tilan sisustukseen. Raitalasi saattaa jopa muuttaa kokonaan käsityksesi lasiseinästä.

Raitalasi on tuote, jossa yhdistyvät lasin parhaat puolet sekä trendikkään elävä pinta. Se päästää valoa läpi ja antaa näin ollen jokaiseen tilaan kaivattua tilantuntua. Sen raitapinta tuo samaan aikaan kuitenkin myös yksityisyyttä, sillä raitalasista ei näe kunnolla läpi. Raitalasin toisella puolella pinnassa on sormissakin tuntuva raidallinen kuvio. Toiselta puolelta lasi on sileä. Kyseinen raitaefekti tuo upeaa ilmettä sisustukseen.

Raitalasi – sisustuksen salainen ase

Raitalasi on monipuolinen materiaali, joka soveltuu moniin käyttötarkoituksiin modernissa sisustuksessa. Samaan aikaan tämä tuote tuo myös retromaista fiilistä koteihin. Kyseessä on todella monipuolinen materiaali. Sen kyky yhdistää yksityisyys ja valon leikki tekevät siitä erottuvan ja halutun elementin jokaiseen kotiin.

Alla listattuna muutamia ideoita, joissa raitalasia voi hyödyntää sisustuksessa:

1. Kylpyhuoneen yksityisyys

Yksi suosituimmista tavoista käyttää raitalasia on kylpyhuoneen ikkunoissa tai suihkuseinissä. Sen avulla saadaan maksimoitua päivänvalo samalla kun säilytetään kylpyhuoneen yksityisyys. Raitalasin raidat estävät selkeän näkymisen läpi, mutta päästävät silti valon loistamaan sisään, luoden miellyttävän ja rauhallisen tunnelman.

2. Väliseinät ja ovet

Modernissa sisustuksessa tilojen avoimuus on tärkeässä roolissa. Kuitenkin joskus tarvitaan myös hieman yksityisyyttä. Raitalasista valmistetut väliseinät tai liukuovet antavat huoneille avoimuuden tunteen samalla kun ne tuovat hienovaraisesti yksityisyyttä.

3. Keittiön kaapin ovet

Haluatko tehdä keittiöstäsi erottuvan? Raitalasista valmistetut kaapinovet voivat olla juuri se mitä etsit. Ne tuovat keittiöön modernin ilmeen samalla kun ne peittävät astiat ja ruokatarvikkeet näkyvistä.

4. Tilanjakajat

Alumiinikehyksiset tilanjakajat ja lasiseinät ovat erittäin yleinen näky modernissa sisustuksessa. Makuuhuoneet tai työhuoneet saavat personaalista ilmettä, jos ne luodaankin näyttävien lasiseinien avulla. Kuitenkin sekä makuu- että työhuoneissa kaivataan yksityisyyttä ja silloin raitalasi on erinomainen vaihtoehto näihin tarkoituksiin.

Raitalasi suihkuseinä WisdomHouse, aaltolasi

Raitalasi Lasitehtaan valikoimissa

Tuotteemme saavat inspiraation skandinaavisesta elämäntyylistä ja luonnosta.  Haluamme auttaa mahdollisimman monia ihmisiä toteuttamaan tyylikkäitä koteja. Meidät tunnetaan erityisesti design-peileistämme ja mustaruututuotteistamme.

Olemme kotimainen toimija, jolle suomalaisuus on tärkeä osa koko liiketoimintaa. Valmistamme tuotteemme omalla tehtaallamme Porvoossa.

Raitalasi on vahvasti mukana laajassa tuotevalikoimassamme. Meillä on mahdollisuus valmistaa raitalasille lähes mikä valikoimamme tuote tahansa. Jos olet siis ihastunut raitalasiin viimeistään tätä artikkelia lukiessasi, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakkaamme ovat ahkerasti hyödyntäneet raitalasia liukuovissa ja tilanjakajissa, mutta tämä tuotteen hyödyt tulevat esille monissa tiloissa, kuten aiemmin jo nostimme esille. Suosittelemmekin painamaan tämän lasituotteen mieleen, jos harkinnassasi on lasilla sisustaminen. Olemme varmoja siitä, että raitalasin trendikkyys kasvaa koko ajan ja se tulee löytämään tiensä yhä useampaan suomalaiseen kotiin.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »