Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Pöydän lasit – suojaa arvokas pöytäsi lasilla

lasipöytä, pöydän lasi suojaa pöytää kolhuilta

Oli pöytä sitten keittiössä tai olohuoneessa, puhumattakaan yleisimmistä tiloista, se altistuu iskuille ja kolhuille. On ikävä huomata pahat kolhut suosikkipöydässä, jotka on vaikea tai pahimmillaan jopa mahdotonta korjata.

Pöydän suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka nostaa pöydän arvoa ja samalla pidentää merkittävästi sen käyttöikää. Samaan aikaan pöydän ulkonäköä voidaan ehostaa lasilevyn avulla. Sinulla on myös mahdollisuus huomioida lasin käyttö uuden pöydän hankinnassa. Saat toteutettua erittäin tyylikkään pöydän rakentamalla jalat itse ja tilaamalla sopivan lasikannen jaloille.

Miten valita sopiva pöydän lasi?

Kun valitaan pöytälasia, on hyvä huomioida muutama tärkeä seikka. Pöytälasina käytetään yleensä 6mm paksua lasia. Ruokapöydällä ja lapsiperheiden käytössä suosittelemme karkaistun lasin käyttöä. Aktiviinen elämä pöydän ympärillä aiheuttaa aina omat riskitekijänsä, joten siksi karkaistun lasin käyttö on erittäin suositeltavaa. Varsinkin lapsiperheissä tämä on oikea valinta. Jos karkaistu lasi kuitenkin särkyisi, niin rikkoutuessa muodostuu vain pieniä muruja. Ne eivät ole niin vaarallisia, kuin tavallisen lasin rikkoutuessa syntyneet terävät lasinsirpaleet.

Karkaisematon lasi soveltuu kuitenkin mainiosti kevyempään käyttöön, esimerkiksi sivupöydille. Pöytälasin reunat ovat aina kiiltoreunahiotut ja turvalliset käytössä eli niistä sinun ei tarvitse huolehtia.

Lasin mitoitus pitää tehdä tarkasti.​ Lasi kannattaa useimmiten tilata millin joka reunasta lyhyempänä ja kapeampana kuin pöytälevy. Silloin pöytälasi pysyy tehokkaammin suojassa siihen mahdollisesti kohdistuvilta iskuilta ja kolhuilta. Eli jos pöydän leveys on 80cm (800mm), valitse 798mm leveä lasi. Lasilevyn mittatarkkuus on +/- 1mm.

Lasin värin valinta vaikuttaa luonnollisesti myös kokonaisuuteen. Jos pöytäsi on väriltään tumma, voit huoletta valita siihen kirkkaan lasin. Valkoinen pöytä onkin asia erikseen. Nopeasti ajateltuna kirkas lasi voisi sopia hyvin yhteen myös valkoisen pöydän kanssa. Tavallinen kirkas lasi kuitenkin taittaa hieman vihreään ja se ei ole kaikissa tapauksissa toivottavaa. Ratkaisu tähän on valita superkirkas optiwhite lasi, josta on pyritty poistamaan lasin luonnollista vihreää väriä.

Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Lasitehtaan pöydän laseihin

Minkälaista huoltoa pöydän lasi vaatii?

Pöytälasista kannattaa pitää huolta oikealla tavalla, jotta se säilyttää ansaitsemansa arvokkuuden ja laadukkuuden. Vaikka karkaistu lasi onkin jopa 5-6 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi, sen pintakovuus ei kuitenkaan kasva karkaisun yhteydessä ja lasiin tulee varsinkin ruokapöytäkäytössä helposti pieniä naarmuja. Kun pöytälasia pestään tai pyyhitään, naarmuuntumisen riski on syytä pitää aina mielessä ja käsitellä lasia varoen. Karkaistun lasin pinnassa voi olla karkaisuprosessin jäljiltä pieniä lasipartikkeleita, ja jos lasia esimerkiksi hangataan voimakkaasti puhdistuksen yhteydessä, voi lopputuloksena olla naarmuuntunut pöytälasi. Aina ennen lasin pesua karkaistun lasin pinnasta pitää puhdistaa irtoava aines ja pyyhkiä pölyt esimerkiksi pehmeällä liinalla. Kuivauslastaa kannattaa aina välttää ja kuivata lasit pehmeällä kankaalla.

Lasi on siis erinomainen tapa ehostaa ja suojata arvokasta pöytääsi. Pöytälasin hintakin on erittäin kohtuullinen. Pääset tarkistamaan sopivan kokoisen pöytälasin hinnan helposti laskureistamme alla olevista linkeistä:

Hintalaskuri, karkaistu pöydänlasi

Hintalaskuri, pyöreä karkaistu pöydänlasi

Hintalaskuri, karkaisematon pöydänlasi

Kun kaipaat vinkkejä sopivan pöytälasin valintaan, ole rohkeasti yhdessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »