Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Majakka-peili vie sinut Klovharun saarelle

Saaristo sarjan peili on saanut muotonsa Klovharun saaresta, jossa Tove Jansson vietti kesät.

Oletko kuullut Klovharun saaresta? Monelle tämä saattaa kuulostaa etäisesti tutulta, mutta monille kyseessä on täysin tuntematon saari. Hyvin nopeasti kuitenkin hymy leviää kuulijan huulille, kun tarina Klovharusta alkaa. Mutta miten tämä kaikki liittyy Lasitehtaaseen? Tai Majakka-muotopeiliin. Kerromme tässä artikkelissa Majakka-peilin syntytarinasta ja sen yhtymäkohdista kaikkien rakastamaan kirjailijaan, Tove Janssoniin.

Majakka peili, klovharun peili, designpeili, muotopeili

Näin Majakka-peili on syntynyt

Saaristo-sarjan muotopeilit pitävät sisällään kauniita muotoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta merimaisemasta tutuista saarista ja luodoista. Lasitehtaan sijainti Porvoossa lähellä merta ja saaristoa sekä muotopeilien kova kysyntä toivat idean suunnitella sisustuksellisen Saaristo-sarjan. Nämä muotopeilit tuovat luonnon ja meren tunnelman kotien sisätiloihin – ne ovat kuin tauluja.

Majakka-peilin muoto on saanut alkunsa kauniista Klovharun saaresta. Klovharu tuli puolestaan tunnetuksi kirjailija Tove Janssonin kesänviettopaikkana. Peilin muodot noudattavat meren muovaamia kallioiden kaaria ja sen tyyli sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen.

Monet meistä ihastuvat sisustuselementteihin, joissa yhdistyy luonnollisuus ja inspiroiva tarina. Majakka-peili tuo kotiisi todellisen ulkosaariston helmen muodot, ollen samaan aikaan karu ja kaunis. Tämän muotopeilin ääreen on helppo pysähtyä ja sulkea silmänsä. Saatat jopa kuulla meren kohinan!

Tyylikäs muotopeili olohuoneen katseenvangitsijana

Majakka-peili soveltuu suurikokoisena erinomaisesti myös lattiapeiliksi. Tämä peili asennetaan pystyasentoon ja se voidaan asettaa myös lattialle nojaamaan seinää vasten. Peilin takana on ainutlaatuinen irrotettava jalkajärjestelmä, jolla peilin voi säätää lattiasta irti 0-15mm korkeuteen. Suosittelemmekin peilin asennettavaksi vähintään muutaman millin irti lattiasta, jolloin peili on kestävämpi ja vähemmän altis kolhuille. Jalat on mahdollista irrottaa ja niinpä peilin voi halutessaan ripustaa seinälle peilin takana olevista koukuista.

Majakka-peili on saatavilla kahdessa eri koossa: 800 x 1400 mm ja 1100 x 1900 mm. Suurempikokoinen malli on mitoiltaan optimoitu nimenomaan lattiapeiliksi, jolloin se toimii upeana kokovartalopeilinä.

Koska kyseessä on uniikki muotopeili, se on todellinen katseenvangitsija esimerkiksi olohuoneessa tai ruokailutilassa. Suuret peilit ovat löytäneet tiensä suomalaisiin koteihin ja Majakka-peiliä voi suositella sisustuselementiksi kaikkiin kodin tiloihin. Suuri lattiapeili toimii tunnetusti kuin ylimääräisenä ikkunana luoden lisää tilantuntua sekä valoa. Näyttävyyttä tuo puolestaan taustavalaistus, jonka voit valita tilausvaiheessa. Tämä on täydellinen tuote, jokaiselle jonka sydäntä lähellä on meri, saaristo ja skandinaavinen sisustus.

Suurenkin muotopeilin tilaaminen on helppoa

Helppous ja turvallisuus ovat aina asiakkaiden mielessä, kun mitä tahansa tuotteita tilataan verkkokauppojen kautta. Lasitehdas on luotettava kotimainen toimija. Valmistamme tuotteemme omalla tehtaallamme Porvoossa ja toimitamme tilaukset luotettavasti perille.

Pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa hoidamme itse kuljetukset omalla kalustollamme ja muualla Suomessa käytämme Schenkeriä kuljetuskumppanina. Luonnollisesti sinulla on aina myös mahdollista noutaa tuotteet suoraan tehtaaltamme.

Nopean kotiinkuljetuksen lisäksi tarjoamme asennuspalvelua Porvoossa, pääkaupunkiseudulla sekä Seinäjoen alueella. Tuotteiden asentaminen on kuitenkin erittäin helppoa selkeiden ohjeiden sekä asiakaspalvelumme ansiosta. Voit aina olla yhteydessä meihin, mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteisiin tai asennukseen liittyen.

Mikäli Majakka-peilin syntytarina Klovharun saareen liittyen inspiroi sinua, suosittelemme sinua tutustumaan myös Luoto-muotopeiliin. Luoto-peilin esikuva löytyy niin ikään Klovharusta. Tämän peilin muoto on saanut ideansa Klovharun saaren sisäaltaasta. Kevyt ja pienikokoinen peili on helppo sijoittaa mihin tahansa kodin tilaan joko koukuilla tai näppärästi tarroilla.

Majakka peili, muotopeili lattialla, jättipeili erikoismuoto

Majakka-peilin voi asentaa lattialle, seinää vasten nojamaan.

Luoto-peili kalliolla

Luoto peili

Majakka peili taustavalolla. Valopeili sisustuksessa. Lattiapeili

Majakka peilin, samoin kuin kaikkien peiliemme taakse voit tilata led valaistuksen.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »