Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasiseinä, joka antaa näkösuojaa – lasin valinta

Mustarutuinen lasiseinä raitalasilla. Design lasi, raitoja lasissa, struktuuripinta lasi

Lasiseinä on yksi moderneista rakennus- ja sisustuselementeistä, joka mahdollistaa tilan jakamisen ilman, että se eristää tiloja toisistaan kokonaan. Lasiseinä säilyttää avaruuden tunteen samalla, kun se antaa yksityisyyttä. Kun näköyhteys säilyy, myös yhtenäisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunne pysyy tallella. Ei ole yllättävää, että lasiseinät ovat suosittuja toimistoissa, ravintoloissa ja kodeissa ympäri maailman. Tässä artikkelissa perehdymme erityisesti lasiseiniin, jotka antavat näkösuojaa ja käsittelemme niiden käyttökohteita sekä hyötyjä.

Lasiseinien käyttökohteet ja hyödyt

Lasiseinät ovat monikäyttöisiä ja voivat toimia sekä sisätiloissa että ulkotiloissa. Ne voivat toimia osana julkisivua, terassilla tai vaikkapa tilanjakajana avokonttorissa. Luonnollisesti ne istuvat täydellisesti myös kodin eri tiloihin. Lasiseinien etuja ovat muun muassa:

  1. Esteettisyys: Ne ovat sekä funktionaalisia että visuaalisesti kauniita.
  2. Valon päästäminen läpi: Lasiseinät päästävät luonnonvaloa sisään, mutta antavat silti tarvittaessa näkösuojaa.
  3. Tilanjako: Ne jakavat tilaa ilman, että sulkevat sitä kokonaan.

Nykyään (mustilla) alumiiniprofiileilla kehystetyistä lasiseinistä on tullut sisustusilmiö niin kodeissa kuin toimistoissa. Ne ovat sisustuksen timantti, jotka ovat sekä esteettisiä että käytännöllisiä. Etätyöskentelyn suosion kasvaessa, lasiseinällä saa toteutettua esimerkiksi supertyylikkään kotikonttorin. Katso tästä linkistä Lasitehtaan mustaruutuiset liukuovet ja lasiseinät.

Mustaruutuisten lasiseinien kanssa näkösuojalla on myös mahdollista leikitellä. Osa ruuduista voidaan toteuttaa näkösuojaa tarjoavalla lasilla ja loput voidaan tehdä kirkkaalla lasilla. Leikittelystä puheen olleen, voit valita sisustukseesi sopivan lasin värin (josta lisätietoa seuraavassa kappaleessa), mutta voit muokata ulkonäköä myös alumiiniosien värillä. Uutuusvärinä on saatavilla nyt kultamessinki.

Lasityypit ja niiden ominaisuudet

Kun valitaan lasiseinää, tarjolla on monia vaihtoehtoja lasin väri, tekstuurit ja toiminnot huomioiden.

Seuraavassa on muutamia yleisiä lasityyppejä ja niiden ominaisuuksia:

  • Raitalasi: Tämä on lasi, jossa on raidallinen kuviointi. Se päästää valoa läpi, mutta tarjoaa silti näkösuojan.
  • Satiinilasi: Kyseessä on himmeä lasi, joka tarjoaa näkösuojaa, mutta päästää silti valon läpi. Valkoinen väri on suosituin ja tunnetuin, mutta myös muut värit ovat mahdollisia.
  • Opaalilasi: Tunnetaan myös nimellä maitolasi. Tämä lasi on valkoinen ja peittävä, mutta silti valoa läpäisevä. Sitä käytetään usein silloin, kun halutaan estää näkyvyys kokonaan, mutta ei haluta luopua valoisuuden tunteesta.
  • Läpinäkymätön lasi: Tämä lasi voi olla musta, valkoinen tai lähes minkä värinen tahansa. Kuten nimestä voi päätellä, se estää näkyvyyden täysin.
  • Harmaa satiinilasi: Tämä on himmeä lasi, joka on sävytetty harmaaksi. Se tarjoaa elegantin ulkonäön ja antaa näkösuojaa.
  • Pronssi satiinilasi: Pronssin värinen himmeä lasi, joka antaa ylellisen ja erottuvan ilmeen tilaan.
  • Maitolasi: Usein kaikista valkoisista laseista saatetaan käyttää termiä maitolasi, vaikkei se olekaan virallinen termi. Maitolasi on läpinäkymätön satiininen lasi, joka päästää silti valon läpi.

Katso kuvia lasien väreistä tästä

Lasiseinä on moderni ja monikäyttöinen sisustuselementti, joka parantaa usein tilan ulkonäköä ja toiminnallisuutta. On tärkeää valita oikea lasityyppi ja sävy kuhunkin tilaan, jotta voidaan saavuttaa haluttu estetiikka ja toiminnallisuus. Olipa valintasi raitalasi, satiinilasi tai jokin muu lasityyppi, oikeanlaisella lasiseinällä voit luoda tilan, joka on sekä kaunis että käytännöllinen.

Kun suunnittelet lasiseinää kotisi tai yrityksesi tiloihin, aloita projekti meidän asiakaspalvelumme kautta. Luonnollisesti voit selata verkkokauppamme valikoimaa tai tutustua Instagram-tiliimme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua ilomielin uuden lasiseinän suunnittelussa ja oikean tuotteen sekä lasin valinnassa.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »