Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Muotopeilit nostavat suosiotaan Suomessa

valopeili, kaksi osaa, keskeltä katkaistu valopeili

Muotopeilien viehätysvoima on valloittanut maailmaa jo pitkään, ja nyt niiden kysyntä kasvaa koko ajan vahvemmin myös Suomessa. Erikoiset muotoilut ja persoonallisuutta huokuva tyyli ovat tehneet näistä peileistä halutun sisustuselementin monissa kodeissa.

Muotopeili erottuu joukosta omaperäisyydellään ja epätavallisilla muodoillaan. Perinteisten suorakulmaisten peilien sijaan ne tarjoavat mahdollisuuden lisätä tilaan luonnetta ja tyylikkyyttä. Olipa kyseessä sitten pyöreä, aaltomainen, geometrinen tai jokin muu innovatiivinen muoto, nämä peilit tuovat tilaan silmiä hivelevää visuaalista kiinnostavuutta.

Muotopeili sisustuksessa

Muotopeili ei ole enää vain innokkaimpien design-harrastajien valinta vaan erilaisista muotopeileistä on tullut ihan joka kodin tuote. Tyylikkään tuotteen suosion salaisuus on myös siinä, että sillä saa koteihin todella helposti ja varsin edullisesti uutta ilmettä.

Kuinka voit hyödyntää muotopeilejä omassa sisustuksessasi? Tässä muutama vinkki:

1. Keskipiste huoneessa

Valitse suurempi ja näyttävämpi muotoilu, joka toimii huoneen visuaalisena keskipisteenä. Tällainen peili voi olla esimerkiksi eteisessä tai olohuoneen seinällä.

2. Ryhmäpeilit

Luo kiinnostavaa dynamiikkaa seinälle kasaamalla ryhmä pienemmistä muotopeileistä. Voit leikitellä eri muodoilla ja asettelulla saavuttaaksesi tyylikkään ja leikkisän ilmeen.

3. Toiminnallisuus ja tyyli

Valitse muotoilu, joka sopii yhteen huoneen yleisen tyylin kanssa. Voit myös yhdistää peilin toiminnallisten esineiden kanssa, kuten säilytystilan tai koukkujen lähelle.

4. Valon heijastaminen

Sijoita peili vastapäätä ikkunaa, jolloin se heijastaa luonnonvaloa ja tekee tilasta avaramman ja valoisamman näköisen.

Saari peili, design peili skandinaaviseen sisustukseen
Muotopeili

Lasitehdas tarjoaa laajan valikoiman muotopeilejä

Asiakkaat antavat meille usein kiitosta laajasta valikoimastamme, joka tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun. Suosittuja tuoteryhmiämme ovat esimerkiksi valopeileinä saatavat erikoismuotoiset peilit sekä soikion muotoiset peilit. Alta löydät tuotelinkit näihin tuoteryhmiin.

Katso tästä erikoismuotoiset peilit

Katso tästä Soikio-valopeilit

Näiden peilien lisäksi suosittelemme ehdottomasti tutustumaan myös persoonalliseen Saaristo-sarjaan.

Tästä linkistä löydät Saaristo-muotopeilit. Saaristo-sarjan muotopeilit ovat saaneet inspiraationsa kauniista saaristoluonnostamme.

Yrityksemme sijaitsee Porvoossa, jossa myös valmistamme tuotteemme. Niinpä olemme halunneet tuoda suomalaista luontoa ja merimaisemaa vahvasti esille myös valikoimassamme. Saaristo-sarjan peilien muodot mukailevatkin oikeita saaria Porvoon edustalla. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin alla olevista artikkeleistamme:

Majakka-peili vie sinut Klovharun saarelle

Saaristo-sarjan muotopeili on kuin taulu

Hyödynnä mielikuvitustasi ja luo unelmiesi muotopeili

Kuten yllä olevista esimerkeistä pystyy toteamaan, muotopeileillä voi sisustaa todella raikkaasti. Valikoimamme mahdollistaa upeat sisustusratkaisut monenlaiseen tyyliin. Laajan valikoimamme lisäksi voit myös antaa mielikuvituksesi lentää ja luoda oman unelmiesi muotopeilin.

Valmistamme nimittäin peilejä myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Voit piirtää hahmotelman paperille ja voimme valmistaa sen pohjalta tehtaallamme peilin lähes missä muodossa tahansa. Tämä mahdollistaa sen, että voit luoda täydellisen kokoisen ja muotoisen peilin juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Luonnollisesti vakiomittaiset tuotteet ovat aina edullisempia, mutta persoonallinen ja luova sisustaja innostuu helposti ajatuksesta saada kotiinsa itse suunnittelemansa muotopeili. Silloin sisustus tuntuu varmasti omalta.

Mikäli olet kiinnostunut suunnittelemaan muotopeilin omalla designillasi, voit olla rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Saat meihin nopeasti yhteyden tästä linkistä. Autamme sinua mielellämme suunnittelussa ja annamme hinta-arvion omasta peilistäsi. Saat meiltä samalla myös halutessasi vinkkejä asennukseen ja toimitukseen. Kotimaisena toimijana haluamme olla helppo ja luotettava kumppani jokaiselle asiakkaallemme.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »