Etusivu » Peilikauppa » Seinäpeilit » Soikio peili – myös LED valaistuksella

Soikio peili – myös LED valaistuksella

130,00 380,00 

Soikio peili valolla tai ilman ja nopealla toimituksella suosituimmilla mitoilla. Peili on Suomessa valmistettu ja siinä on turvakalvo mahdollisen rikkoutumisen varalta.

Ilman valoja toimitettavassa peilissä on takana kiinnityskoukut.

LED peilissä takana on alumiinirunko, jonka sisään mahtuu mukana tuleva muuntaja. Rungon paksuus on 25mm Siisteimmän ja parhaimman asennuksen saa tehtyä jos sähköt tulevat seinästä peilin takaa. Lisävarusteena peiliin on saatavana langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä

Halkaisija 800mm (80cm) ja 1000mm (100cm). Led valo valaisee suoraan seinää kohti ja sen väri on neutraali 4000K, värintoisto CRI94.

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas, reunat ovat hiotut. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Jos tilaat peilin ilman LED valoa, niin takana on kiinnityskoukut (2 kpl).

Jos tilaat peilin LED valolla, niin takana on 25mm paksu alumiinirunko. Valo valaisee seinää kohti, väri on neutraali K4000 ja värintoisto korkealuokkainen CRI94. Peili ripustetaan kehyksestä mukana tulevalla koukkulistalla.

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle.

Lataa asennusohje LED peilille tästä.