Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Mistä syntyi idea Mukulakivi-peiliin?

Mukulakivi-peili

Ihminen, joka tarkkailee ympäristöään aktiivisesti, löytää useimmiten uskomattomia yksityiskohtia joka puolelta. Yksi saattaa ihastella lehden suonien kirjavia kuvioita ja toinen pysähtyy ihailemaan kivien kaarevia muotoja ja monipuolisia sävyjä. Usein pienet yksityiskohdat löytyvät sitä paremmin mitä lähempää asiaa katsoo. Pitää myös osata ”pysähtyä ihailemaan”, sillä monelle kivi on vaan kivi.

Lasitehtaan yrittäjät ovat kuitenkin luonnon ystäviä ja heillä on taito ihailla ympäristöään sekä inspiroitua luonnon tarjoamista muodoista ja yksityiskohdista. Kerromme tässä artikkelissa, miten Lasitehtaan upea Mukulakivi-peili sai alkunsa.

Tästä pääset tutustumaan Mukulakivi-peiliin

Sillanmäen mukulakivikatu inspiraation lähteenä

Lasitehdas sijaitsee Porvoossa, jossa tyylikkäät tuotteet valmistetaan kotimaisella ammattitaidolla ja -ylpeydellä. Porvoossa sijaitsee myös Suomen jyrkin katu: Sillanmäen mukulakivikatu. Kyseessä on Suomen yksi vanhimmista kaduista, jota niin paikalliset ihmiset kuin turistitkin käyvät usein ihailemassa.

Samaisella kadulla ovat kävelleet myös Lasitehtaan yrittäjät, moneen kertaan. Eräänä päivänä yrittäjäpariskunta oli jälleen kävelyllä Vanhassa Porvoossa hakien samalla inspiraatiota uusiin peilimalleihin. Silloin heidän huomionsa vangitsi kolme erikokoista mukulakiveä, jotka erottuivat muiden kivien joukosta. Jokaisella kivellä oli oma muotonsa ja yhdessä niistä syntyi kolmen kiven näyttävä yhdistelmä. Näiden kolmen kiven upeista muodoista syntyi idea Mukulakivi-peiliin. Tuotekuvissamme olemme sommitelleet muotopeilit juuri siten, kuin ne Porvoon Sillanmäen mukulakivikadulla lepäävät. Katso Mukulakivi-peilin kuvat kotisivuiltamme

Mukulakivi-peili on tyylikäs design-peilisarja

Mukulakivi-peili on siis kotimaista designia parhaimmillaan. Sen muotojen ääreen on helppo pysähtyä ajattelemaan ja viemään ajatuksensa Porvoon viehättäville kaduille. Harva suomalainen kaupunki luo niin positiivista tunnetta kuin Porvoo vanhoine kaupunkeineen ja jokilaaksoineen. Tiedämme myös, että suomalaiset sisustajat rakastavat tuotteita, joiden takana on tunnelmallinen tarina. Tämä pätee täydellisesti Mukulakivi-peiliin.

Mukulakivi-peili koostuu siis kolmesta erikokoisesta ja -muotoisesta peilistä. Tuotekuvissamme peilit on sommiteltu, kuten kivet ovat kadulla, mutta voit tietysti asentaa peilit myös oman makusi mukaan mihin järjestykseen tai miten päin tahansa.

Peilien mitat ovat noin:

350 x 240 mm

350 x 280 mm

350 x 190 mm

Nämä designpeilit valmistetaan käsityönä omalla tehtaallamme Porvoossa. Tämä takaa sen, että kyseessä on laadukas ja turvallinen tuote. Luonnollisesti kotimainen verkkokauppa ja suomalainen tehdas varmistavat asiakkaillemme myös sen, että tuotteiden toimitusaika on nopea. Niinpä sisustaja pääsee nauttimaan kotinsa uudesta ilmeestä nopeasti, kun uusi sisustusinspiraatio on syntynyt.


Tarrakiinnitys helpottaa peilin asennusta

Saamme usein kysymyksiä tuotteidemme asennuksesta. Peili on kuitenkin lasituote, joten sen asennus ja kiinnitys huolettavat usein asiakkaitamme. Tietysti peilien asennuksessa on aina syytä olla tarkkana, ja erityisesti suuremmissa peileissä niiden paino aiheuttaa vaatimuksia kiinnityksen suhteen.

Mukulakivi-peili on kuitenkin äärimmäisen helppo tuote asennuksensa suhteen. Pienikokoiset 4 mm:n paksuiset peilit voi asentaa helposti seinälle mukana tulevilla tarroilla. Voit myös käyttää liimaa asennuksessa. Huomaathan, että tarra-asennusta voi hyödyntää vain maalattuun puuhun, metalliin tai laattoihin. Tarrat eivät pysy luotettavasti tapetissa tai vinyylissä. Kaksiosainen tarra toimii tarranauhan tavoin, eli peilien asentoa pystyy hienosäätämään vielä tarrojen liimauksen jälkeen.

Jos olet elämäsi varrella ihastunut Vanhaan Porvooseen ja pidät sisustamisesta, saatoit viimeistään nyt ihastua Mukulakivi-peiliin. Kyseessä on helppo ja tyylikäs tuote, jolla saa nopeasti uutta ilmettä jokaiseen kodin tilaan.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »