Etusivu » Peilikauppa » Vanha kaupunki -sarja » Mukulakivi-peili

Mukulakivi-peili

190,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Mukulakivi-peili on kolmen peilin sarja, jonka esikuva löytyy Suomen jyrkimmästä mäestä Porvoon vanhasta kaupungista. Tämä Sillanmäen mukulakivikuja on samalla myös yksi Suomen vanhimpia katuja. Kuvassa peilit on sommiteltu kuten kivet ovat kadulla, mutta ne voi asentaa myös oman maun mukaan mihin järjestykseen ja miten päin tahansa.

Peileissä on tarrakiinnitys, katso tarkemmin asennusohje alempaa.

Peilin voi asentaa mihin asentoon tahansa. Peilien mitat ovat noin:
350×240
350×280
350×190
Peilien tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon ne asennetaan. Yllä mainitut mitat ovat, kun peilit on asennettu kuvan esittämällä tavalla.

Peilit ovat 4mm paksuja.

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

Peilien paksuus on 4mm. Peilit voi asentaa mihin asentoon tahansa mukana tulevalla tarrajärjestelmällä.

Peilien mitat ovat noin:
350×240
350×280
350×190
Peilin tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon se asennetaan.Nämä mitat jos peilit asennettu kuvan esittämällä tavalla.

 

Peilit kiinnitetään helposti mukana tulevilla tarroilla, halutessasi voit käyttää myös liimaa asennukseen. Huomaathan että tarrat eivät pysy tapetissa tai vinyylissä, vaan soveltuvat kiinteälle seinälle ja kiinnittyvät maalattuun seinään, puuhun, metallin ja laattoihin.

Tarra on kaksiosainen, toinen osa liimataan seinään ja toinen peiliin. Peilien asentoa pystyy vähän liikuttamaan vielä tarrojen liimauksen jälkeenkin. Nämä kaksi osa kiinnittyvät toisiinsa kuten tarranauhat.

Suunnittele ensin mihin asentoon haluat peilit asentaa, liimaa tarrat ensin peiliin ja sen jälkeen poista toisen puolen liimakalvo ja paina peili haluamaasi kohtaan seinällä. Tarkempi asennusohje tulee tarrojen mukana.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti 1-3 arkipäivän sisällä. Parhaimmillaan aamulla tilatut tuotteet lähtevät jo samana päivänä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatut tuotteet voi yleensä noutaa jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Lähetämme viestiä kun tilauksesi on valmiina noutoa varten. Noudettuja tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia