Etusivu » Peilikauppa » Vanha kaupunki -sarja » Mukulakivi-peili

Mukulakivi-peili

190,00 

Mukulakivi-peili on kolmen peilin sarja, jonka esikuva löytyy Suomen jyrkimmästä mäestä Porvoon vanhasta kaupungista. Tämä Sillanmäen mukulakivikuja on samalla myös yksi Suomen vanhimpia katuja. Kuvassa peilit on sommiteltu kuten kivet ovat kadulla, mutta ne voi asentaa myös oman maun mukaan mihin järjestykseen ja miten päin tahansa.

Peileissä on tarrakiinnitys, katso tarkemmin asennusohje alempaa.

Peilin voi asentaa mihin asentoon tahansa. Peilien mitat ovat noin:
350×240
350×280
350×190
Peilien tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon ne asennetaan. Yllä mainitut mitat ovat, kun peilit on asennettu kuvan esittämällä tavalla.

Peilit ovat 4mm paksuja.

Tekniset tiedot

Peilien paksuus on 4mm. Peilit voi asentaa mihin asentoon tahansa mukana tulevalla tarrajärjestelmällä.

Peilien mitat ovat noin:
350×240
350×280
350×190
Peilin tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon se asennetaan.Nämä mitat jos peilit asennettu kuvan esittämällä tavalla.

 

Asennus

Peilit kiinnitetään helposti mukana tulevilla tarroilla, halutessasi voit käyttää myös liimaa asennukseen. Huomaathan että tarrat eivät pysy tapetissa tai vinyylissä, vaan soveltuvat kiinteälle seinälle ja kiinnittyvät maalattuun seinään, puuhun, metallin ja laattoihin.

Tarra on kaksiosainen, toinen osa liimataan seinään ja toinen peiliin. Peilien asentoa pystyy vähän liikuttamaan vielä tarrojen liimauksen jälkeenkin. Nämä kaksi osa kiinnittyvät toisiinsa kuten tarranauhat.

Suunnittele ensin mihin asentoon haluat peilit asentaa, liimaa tarrat ensin peiliin ja sen jälkeen poista toisen puolen liimakalvo ja paina peili haluamaasi kohtaan seinällä. Tarkempi asennusohje tulee tarrojen mukana.