Etusivu » Peilikauppa » Valopeilit » Valopeili 2-osainen kaari

Valopeili 2-osainen kaari

550,00 790,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Sisustuksen helmi, näyttävä valopeili jonka voit asentaa jatkumaan kalusteen alapuolella. Peilin takana kaunis taustavalaistus saatavana neutraalin (4000K) ja lämpimän (3000K) sävyisenä. Katso kuvista mitoitusohje, tässä tuotteessa hinnat muutamalle koolle, mutta useimmiten teemme räätälöidyn koon juuri jokaiseen tilaan sopivaksi.

Peilin sähköt tulevat ylemmän peilin takaa ja alemmalle peilille sähkö tuodaan kalusteen takaa ohuella matalavirta kaapelilla. Tämä tuote tehdään aina tilauksesta ja voimme tehdä myös tarvittavia muutoksia peileihin. Peili on Porvoossa käsityönä valmistettu.

Peilin paksuus on 29mm ja sen takana on alumiinirunko. Peilin sähkökytkentä on peilin takana. Peiliin on saatavana lisävarusteena myös huurteenpoisto isompaan peiliin ja virtakatkaisin himmentimellä, lisää ne tilaukseen tästä. Lisävarusteena peiliin on saatavana vaihtoehtoisesti myös langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä.

LED valo valaisee suoraan seinää kohti ja sen värintoisto CRI>90. LED nauhan teho on 5,7W/metri ja valon määrä 450lm/metri. Sähkökytkennän saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

HUOM! Tämä peili tehdään aina tilauksesta ja valmistusaika on noin 1-2 viikkoa. Peiliä saatavana myös mittatilauksena haluamassasi koossa.

Vakiokoot
840x1400mm (84x140cm), 550€
960x1600mm (96x160cm), 650€
1080x1800mm (108x180cm), 690€
1200x2000mm (120x200cm), 790€

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön S T I I N A K (@stiina_koo) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön AIDA impact (@aida_impact) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @villatrollhem jakama julkaisu

Peilin paksuus on 4mm ja koko paksuus rungon kanssa 29mm. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviä niin laajasti kuin ilman turvakalvoa.

Peilin takana on kiinnityskoukut.

Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan, kysy lisää!

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle.

Lataa asennusohje LED peilille tästä.

Alemman peilin voi asentaa myös erillisillä kulmilla, ohjeistamme tapauskohtaisesti oikean asennustavan.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti, tämä peili valmistetaan tilauksesta ja lähetämme sen 5-10 arkipäivän sisällä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatuista tuotteista lähetämme sähköpostia, kun tuote on valmiina noudettavaksi. Noutona tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia