Etusivu » Peilikauppa » Saaristo-sarja » Majakka-peili

Majakka-peili

480,00 1 200,00 

Saaristo-sarjan Majakka-peilissä voi nähdä Tove Janssonin aikoinaan asuttaman Klovharun. Saari on yhtä aikaa karu ja kaunis ulkosaariston helmi. Peilin muodot noudattelevat meren muovaamia kallioiden kaaria ja sen tyyli sopii skandinaaviseen sisustukseen.

Tämän peili asennetaan pystyasentoon ja sen voi asentaa myös lattialle nojaamaan seinään vasten. Peilin takana on ainutlaatuinen irroitettava jalkajärjestelmä, jolla peilin pystyy säätämään lattiasta irti 0-15mm korkeuteen. Suosittelemme peilin asennettavaksi vähintään muutaman millin irti lattiasta, jolloin peili on kestävämpi ja vähemmän altis kolhuille. Jalat pystyy irroittamaan ja peilin voi ripustaa myös seinälle peilin takana olevista koukuista.

Peilien mitat ovat noin:
800x1400mm
1100x1900mm

Peilin tarvitsema leveys ja korkeus riippuu siitä mihin asentoon se tarkalleen asennetaan. Nämä ovat minimimitat 10mm tarkkuudella mihin peili mahtuu.

Peilit saa myös taustavalaistuksella. Peilit ovat 6mm paksuja ja tukevia sekä varustettu turvakalvolla

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 6mm. Peileissä on takana turvakalvo, joka suojaa mahdollisessa rikkoutumistilanteessa pitäen palat yhtenäisenä. Peili asennetaan pystyasentoon. Peilissä on koukut ripustamista varten.

Peilien mitat ovat noin:
800x1400mm (80x140cm)
1100x1900mm 110x190cm)

Peilin muodon takia mitta riippuu paljon siitä mihin asentoon peili asennetaan.

Peilit saa myös taustavalaistuksella. Valopeilissä on virtapistoke, voit halutessasi lisätä tilaukseen mukaan kaukosäätimen jossa on myös himmennin.

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle. Mukana on myös jalkajärjestelmä joka kiinnittyy magneettisesti peilin alaosaan. Jaloissa on korkeussäätö ja sillä peilin voi asentaa irti lattiasta. Suosittelemme jättämään 5-10mm raon peilin ja lattian väliin. HUOM! Kiinnitä peili aina myös yläosastaan koukuilla seinään. Peili EI pysy vain jalkojen varassa, vaan kaatumisriski on korkea.

Sovita ensin jalat sopivaan korkeuteen ja laita peili nojaamaan haluamaasi kulmaan seinää vasten. Varo ettei peili kaadu kun sovitat sitä. Peilin reunat ovat herkkiä iskuille, varo kolhimasta niitä. Kun peili on sopivalla paikalla, niin merkkaa seinään koukkujen paikat ja ruuvaa mukana tulleet koukut (2kpl) seinään kiinni. Ripusta peili seinäkoukkuihin ja varmista että jalat ovat sopivalla korkeudella ja peili halutussa asennossa.

Taustavalaistussa peilissä on virtapistoke, voit halutessasi lisätä tilaukseen mukaan kaukosäätimen jossa on myös himmennin.