Etusivu » Peilikauppa » Valopeilit » Valopeili Full Lux

Valopeili Full Lux

410,00 650,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Valopeilien parhaimmistoa, moderni valopeili jossa tehokas valo meikkaamiseen ja parranajoon. Peilin reunoilla kiertää 15mm leveä raita, jonka läpi valo valaisee suoraan kasvoja kohti. Valon väri on neutraali 4000K tai lämmin 3000K. Suosittelemme neutraalia 4000K sävyä, joka valaisee enemmän. Peilin voi asentaa vaaka- tai pystyasentoon. Peili on Porvoossa käsityönä valmistettu.

Peilin paksuus on 25mm ja sen ympärillä kiertää ohut alumiinikehys. Kehys on saatavana valkoisena tai mustana. Peilin sähkökytkentä on peilin takana. Peiliin on saatavana lisävarusteena myös huurteenpoisto ja virtakatkaisin himmentimellä, lisää ne tilaukseen tästä. Lisävarusteena peiliin on saatavana vaihtoehtoisesti myös langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä. LED valo valaisee suoraan seinää kohti peilin läpi ja valon väri on neutraali 4000K, värintoisto CRI>90. LED nauhan teho on 18W/metri ja valon määrä noin 2000lm/metri. Sähkökytkennän saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

HUOM! Tämä peili tehdään aina tilauksesta ja valmistusaika on noin 2-3 viikkoa. Peiliä saatavana myös mittatilauksena haluamassasi koossa samalla toimitusajalla.

Vakiokoot
500x900mm (50x90cm), 410€
600x700mm (60x70cm), 430€
600x900mm (60x90cm), 460€
700x900mm (70x90cm), 490€
1200x700mm (120x70cm), 590€
1400x700mm (140x70cm), 650€
Myös muita kokoja tilauksesta, nopea toimitus myös mittatilaus peileillä, kysy tarjousta.

HUOM! lisää ostokorissa lisätietoihin haluatko peilin valon neutraalilla 4000K vai lämpimän 3000K sävyllä. Oletus on neutraali 4000K.

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön S T I I N A K (@stiina_koo) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön AIDA impact (@aida_impact) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @villatrollhem jakama julkaisu

Peilin paksuus on 4mm ja koko paksuus rungon kanssa 25mm. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviä niin laajasti kuin ilman turvakalvoa.

Peilin takana on kiinnityskoukut ja peilin voi asentaa vaakaan tai pystyyn.

Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan, kysy lisää!

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle.

Lataa asennusohje LED peilille tästä.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta. Ei sisällä sähkökytkentää, sen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti, tämä peili valmistetaan tilauksesta ja lähetämme sen 5-15 arkipäivän sisällä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatuista tuotteista lähetämme sähköpostia, kun tuote on valmiina noudettavaksi. Noutona tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia