Etusivu » Peilikauppa » Peilit ilman kehyksiä » Ovaali peili – myös taustavalaistuna

Ovaali peili – myös taustavalaistuna

140,00 390,00 

Ovaali, Suomessa valmistettu laadukas peili sisustukseen. Saatavana myös taustavalaistuna LED valolla. Nopea toimitus suosituimmilla mitoilla. Peilissä on turvakalvo mahdollisen rikkoutumisen varalta ja kiinnityskoukut ripustamista varten.

LED valaistussa peilissä on takana alumiinirunko, jonka sisään mahtuu mukana tuleva muuntaja. Rungon paksuus on 25mm Siisteimmän ja parhaimman asennuksen saa tehtyä jos sähköt tulevat seinästä peilin takaa. Lisävarusteena peiliin on saatavana langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä. LED peilit voidaan asentaa joko vaakaan tai pystyyn. Led valo valaisee suoraan seinää kohti ja sen väri on neutraali 4000K, värintoisto CRI>90. LED nauhan teho on 5W/metri.

Vakiokoot 500×1100 ja 600×1300
Jos haluat tilata peilin omilla mitoilla mittatilauksena, niin voit tehdä sen helposti tällä laskurilla.

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas, reunat ovat hiotut. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Peilin takana on 25mm paksu alumiinirunko. Valo valaisee seinää kohti, väri on neutraali K4000 ja värintoisto korkealuokkainen CRI94. Peili ripustetaan kehyksestä mukana tulevalla koukkulistalla.

Asennus

Lataa asennusohje LED peilille tästä.