Neliskulmainen ja taustavalaistu LED peili

260,00 300,00 

Neliskulmaiset ja Suomessa valmistetut peilit taustavalaistulla LED valolla. Nopea toimitus suosituimmilla mitoilla. Peilissä on turvakalvo mahdollisen rikkoutumisen varalta.

Peilin takana on alumiinirunko, jonka sisään mahtuu mukana tuleva muuntaja. Rungon paksuus on 25mm Siisteimmän ja parhaimman asennuksen saa tehtyä jos sähköt tulevat seinästä peilin takaa. Lisävarusteena peiliin on saatavana langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä

Vakiomitat 1400×600 ja 1200×600. Peilit voidaan asentaa joko vaakaan tai pystyyn. Led valo valaisee suoraan seinää kohti ja sen väri on neutraali 4000K, värintoisto CRI>90. LED nauhan teho on 5W/metri.

Poista

Tekniset tiedot

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas, reunat ovat hiotut. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Peilin takana on 25mm paksu alumiinirunko. Valo valaisee seinää kohti, väri on neutraali K4000 ja värintoisto korkealuokkainen CRI94. Peili ripustetaan kehyksestä mukana tulevalla koukkulistalla.

Asennus

Lataa asennusohje LED peilille tästä.