Puolikaari peili – myös taustavalaistuna

60,00 600,00 

Sisustajan suosikkipeili on nyt puolikaaripeili. Lasitehdas valmistaa peilit käsityönä Porvoossa ja toimitamme niitä kaikkialle Suomessa. Vakiomittaisia peilejä on useampia kokoja, joista suurin 900x1900mm (90x190cm) toimitetaan ilman valaistusta olevassa versiossa ainutlaatuisilla jaloilla, joilla peilin voi asentaa lattialle, seinää vasten nojaamaan. Peilin takana on irroitettava jalka, jolla peilin pystyy säätämään lattiasta irti 0-15mm korkeuteen. Suosittelemme peilin asennettavaksi vähintään muutaman millin irti lattiasta, jolloin peili on kestävämpi ja vähemmän altis kolhuille. Jalat pystyy irroittamaan ja peilin voi ripustaa myös seinälle takana olevista koukuista seinälle. HUOM! Jalat ovat vain suurimmassa mallissa ILMAN VALAISTUSTA, kaikissa muissa malleissa on ripustuskoukut peilin takana, joilla se on helppo kiinnittää seinälle. Lisäksi kaikki peilit ovat aina turvakalvoitettuja.

LED valaistussa peilissä on takana alumiinirunko, jonka sisään mahtuu mukana tuleva muuntaja. Rungon paksuus on 25mm Siisteimmän ja parhaimman asennuksen saa tehtyä jos sähköt tulevat seinästä peilin takaa. Lisävarusteena peiliin on saatavana langaton himmennin ON/OFF kytkimellä. Tilaa himmennin tästä. LED peilit voidaan asentaa joko vaakaan tai pystyyn. Led valo valaisee suoraan seinää kohti ja sen väri on neutraali 4000K, värintoisto CRI>90. LED nauhan teho on 5W/metri.

Vakiopeilien mitat
300×700
500×1200
700×1500
900×1900
Jos haluat tilata peilin omilla mitoilla, niin voit laskea hinnan ja tehdä tilauksen helposti tällä laskurilla.

Peilin väri on kirkas ja paksuus 4mm. Reunat on hiottu ja peilin takana on turvakalvo.

Tekemiämme peilejä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Interior_by_Maria (@interior_by_maria) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sandra Lindahl (@sandralindahll) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Emma Ekman (@houseofekman) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JENNI TUOMINEN (@jjennijanina) jakama julkaisu

Tekniset tiedot

Peilin vakiokoko on 900x1900mm (90x190cm). Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviä niin laajasti kuin ilman turvakalvoa.

Peilin takana on kiinnityskoukut sekä magneettisesti kiinnityvät jalat, joilla peilin korkeutta lattiasta voidaan säätää.

Peilejä on saatavissa myös omien mittojen mukaan, pyydä tarjous myynti@lasitehdas.com

 

 

Asennus

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle. Mukana on myös jalkajärjestelmä joka kiinnittyy magneettisesti peilin alaosaan. Jaloissa on korkeussäätö ja sillä peilin voi asentaa irti lattiasta. Suosittelemme jättämään 5-10mm raon peilin ja lattian väliin. HUOM! Kiinnitä peili aina myös yläosastaan koukuilla seinään. Peili EI pysy vain jalkojen varassa, vaan kaatumisriski on korkea.

Sovita ensin jalat sopivaan korkeuteen ja laita peili nojaamaan haluamaasi kulmaan seinää vasten. Varo ettei peili kaadu kun sovitat sitä. Peilin reunat ovat herkkiä iskuille, varo kolhimasta niitä. Kun peili on sopivalla paikalla, niin merkkaa seinään koukkujen paikat ja ruuvaa mukana tulleet koukut (2kpl) seinään kiinni. Ripusta peili seinäkoukkuihin ja varmista että jalat ovat sopivalla korkeudella ja peili halutussa asennossa.