Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Kuinka valita paras valopeili kotiisi?

Valopeili peiliä kiertävällä valolla, tehokas led peili meikkaukseen ja parranajoon
Tehokas Full Lux valopeili

Valopeili on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisissa kodeissa. Kyseessä on tuote, jossa yhdistyvät esimerkillisesti teknologian kehitys sekä nykytrendit. Peilien käyttö ylipäänsä sisustuselementteinä on erittäin yleistä ja valaistusteknologioiden kehitys mahdollistaa nykyään upeita valopeilejä – energiatehokkuudesta puhumattakaan. Valopeili on myös laajentunut käsitteenä paljon, jonka on vahvasti mahdollistanut Lasitehtaan oma suunnittelu ja tuotanto. Valmistamme tuotteemme suurella ylpeydellä ja ammattitaidolla omalla tehtaallamme Porvoossa.

Olemme käsitelleet aiemmassa blogiartikkelissamme myös valopeilejä, mutta hieman eri kulmalla. Lue tästä edellinen artikkelimme ”Valopeili modernisoi kylpyhuoneen”.

Valopeili – eri mallien erot

Aiemmassa artikkelissa käsitellyt valopeilimallit olivat enemmänkin tunnelmanluojia, tosin erittäin hyviä sellaisia. Kyseisissä malleissa varsinainen valonlähde on sijoitettu peilin taakse. Tämä aiheuttaa sen, että ne luovat kylpylämäistä tunnelmaa, koska valo himmeämpi peilin taakse sijoitettuna. Taustavalaistu peili on upea valinta myös muihin kodin tiloihin, kuten olohuoneeseen tai ruokailutilan läheisyyteen. Tutustu tästä tarkemmin artikkeliimme ”Valopeili tuo uutta tunnelmaa sisustukseen”

Tästä pääset tutustumaan koko valikoimaamme taustavalaistuja peilejä koskien

Nyt olemme kuitenkin tuoneet valikoimaamme täysin uusia valopeilimalleja asiakkaidemme iloksi. Näiden mallien ero edellä mainittuihin on siinä, että peilin valo tulee suoraan katsojaa kohti. Tästä syystä kyseiset valopeilit sopivat täydellisesti meikkaukseen tai parranajoon, koska peili antaa valoa kyseisiin toimintoihin varmasti tarpeeksi. Täydellinen esimerkki uudesta mallistostamme on linjakas Full Lux. Tutustu tarkemmin Full Lux -valopeiliin tästä linkistä

Full Lux on yksinkertaisesti valopeilien parhaimmistoa. Se ihastuttaa ensi silmäyksellä. Peilin reunoilla kiertää 15mm leveä valoraita, jonka läpi valo kohdistuu suoraan kasvoja kohti. Valon väri on neutraali 4000K (saatavana on myös lämmin sävy 3000K). Suosittelemme kuitenkin neutraalia sävyä, jos etsit mahdollisimman tehokasta valaisua. Peilin voi asentaa vaaka- tai pystyasentoon. Huomioithan, että kyseessä on kotimainen laatutuote. Peili on valmistettu käsityönä omalla tehtaallamme Porvoossa. Valopeilin paksuus on 25mm ja sen ympärillä kiertää ohut alumiinikehys. Kehys on saatavana valkoisena tai mustana. Peilin sähkökytkentä on peilin takana. Peiliin on saatavana lisävarusteena myös huurteenpoisto ja virtakatkaisin himmentimellä. Lisävarusteet voit valita tilausvaiheessa verkkokaupassamme.

Himmennin onkin hyvä muistaa lähes kaikkiin valaisimiin, myös valopeileihin, liittyen. Vaikka edellä vedimmekin hieman eroa eri valopeilien välille nimenomaan juuri valotehon ja valaistuksen kohdistuksen suhteen, himmennin tasoittaa eroja. Luonnollisesti taustavalaistua peiliä ei ole mahdollista muokata kirkkaammaksi eli sen päätarkoitus on edelleen tyylikkään tunnelman luonti. Sen sijaan uuden mallistomme valopeilit valaisevat tehokkaasti henkilöä, joka on meikkaamassa peilin edessä. Kun päivän ehostukset on hoidettu, tunnelmaa voidaan luoda hämärämmäksi himmennyksen avulla.

Valopeilit turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta

Kun selailet verkkokauppamme valikoimaa, huomaat, että valonlähde on mahdollista lisätä varsin moneen tuotteeseemme. Oli haaveenasi sitten pyöreä valopeili tai melkein mikä tahansa muoto, meidän kauttamme se onnistuu. Kotimaisena valmistajana kanssamme on helppoa ja turvallista asioida. Kuljetukset järjestyvät nopeasti kohteeseesi ja toimitukset onnistuvat aina turvallisesti, sillä kaikissa tilauksissa on Lasitehtaan täysi kuljetusturva. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysymyksiä tuotteistamme tai niiden asentamisesta, voit kääntyä ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen

Muistathan, että laajan verkkokauppamme valikoiman lisäksi, valmistamme monia tuotteitamme myös mittatilauksena. Silloin sinun on myös mahdollista saada kotisi tilaan täysin uniikki ja täydellisen sopiva valopeili.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »