Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lasiseinä sopii uuteen ja vanhaan taloon

Musta-ruudukko-seinäkkeen-päällä. Lasiseinä ruuduilla, lof lasiseinä

Lasiseinä on todellinen katseenvangitsija niin uusissa kuin vanhemmissakin taloissa. Innokkaat sisustajat kaipaavat koteihinsa hienoja yksityiskohtia, mutta myös toiminnallisia ratkaisuja. Lasiseinä on helposti yksi upeimpia kotisi sisustuselementtejä, jolla saadaan lisäilmettä ihan jokaiseen kotiin.

Mustaruutuinen lasiseinä on monille sisustajille tuttu lehdistä tai tv-ohjelmista. Harva kuitenkaan tietää, että Lasitehdas on tuonut ja kehittänyt mustaruutuovet ensimmäisenä Suomessa. Meidän mallistomme onkin noussut varsin lyhyessä ajassa sisustajien ja suunnittelijoiden suosikiksi.

Lasitehtaan lasiseinä – miksi se on niin suosittu?

Monet markkinoilla olevat lasiseinäratkaisut pohjautuvat esimerkiksi olemassa oleviin liukuovimallistoihin ja suihkuseiniin. Me olemme suunnitelleet oman mallistomme nimenomaan sisustustuotteeksi ja tästä syystä lasiseinämme näyttää erittäin tyylikkäältä. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin meidän lasiseiniimme.

On eri asia tuoda olohuoneeseen sisustuksen katseenvangitsijaksi alun perin suunniteltu lasiseinä kuin vaikkapa suihkuseinästä rakennettu lasiseinä. Kun puhutaan sisustustuotteesta, pienilläkin yksityiskohdilla on suuri merkitys. Valmistamme lasiseinät aina omalla tehtaallamme Porvoossa ja käytämme Suomessa valmistettua alumiinia. Olemme valinneet lasiseiniin ja liukuoviin saman levyiset (20mm) alumiinilistat ruudukoihin ja pystyprofiileihin. Tästä syystä lopputulos on yhtenäinen ja sopivan kevyen näköinen. Saranaovissa ei ole näkyviä muoviosia tai magneetteja eikä muitakaan ylimääräisiä osia. Kaikki on integroitu järjestelmän sisään, jotta tuote olisi täydellinen juuri sisustuskäyttöön.

Lasiseinä – kustannustehokas väliseinä

Monissa kodeissa eletään vauhdikasta arkea ja kodin tilojen muokattavuus tulee eteen vuosien varrella. Olohuoneesta halutaan lohkaista pieni tila etätyökäyttöön tai isosta makuuhuoneesta luodaan kaksi pienempää huonetta. Tilanjakaja lasiseinä tarjoaa näihin tilanteisiin kustannustehokkaan vaihtoehdon. Kokonaisen väliseinän rakentaminen on huomattavasti työläämpi ja sen vuoksi myös kalliimpi vaihtoehto. Rakennamme lasiseinät puolivalmiiksi elementeiksi omassa tuotannossamme Porvoossa ja seinien ja ovien asennus on nopeaa. Lisäksi avaruus tai oikeastaan sen puute tulevat usein eteen erityisesti silloin, kun yksi pienehkö tila jaetaan kahteen osaan. Lasinen tilanjakaja säilyttää avaruuden ja ei tee uudesta huoneesta liian ahtaan tuntuista.

Valkoinen lasiseinä on kevyt ja se sopii skandinaaviseen sisustukseen. Kuva: Ella Natalie Photography

Mustaruutuinen lasiseinä – todellinen hittituote!

Mustaruutuinen lasiseinä on tämän hetken suosituimpia sisustustuotteita. Sen suosio on helppo ymmärtää. On vaikea edes kuvitella kotia, johon se ei sopisi. Mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Ne istuvat monenlaiseen värimaailmaan ja erilaisten materiaalien rinnalle. Oli kotonasi sitten maalattua seinää tai vaikkapa tiiliseinää, musta lasinen ruudukkoseinä täydentää tilan tyyliä takuuvarmasti.

Tämän lisäksi olemme tuoneet uuden hittituotteen jokaisen sisustajan iloksi. Lasiseinä tammikehyksellä täydentää tyylikästä valikoimaamme piakkoin! Tammikehys on mustaa alumiinia klassisempi vaihtoehto, joka miellyttää monia. Olemme huomanneet suuren kasvun tammikehystettyjen lasituotteiden kysynnässä viime aikoina. Esimerkiksi Aitta-peili tammikehyksellä on ollut erittäin suosittu uutuustuote. Jos siis kotoasi löytyy jo valmiiksi paljon puuta tai tammipintaa, tämä tuote on varmasti sinun mieleesi.

Tässä on siis tuote, joka varmasti pitää suosionsa suomalaisissa kodeissa. Lasiseinä olohuoneeseen nostaa tilan tyylikkyyden täysin uudelle tasolle. Musta lasiseinä voi jakaa minkä tahansa tilan tyylikkäästi säilyttäen samalla avaruuden ja tilantunnun. Suosittelemme aina hakemaan inspiraatiota Instagram-tililtämme, jossa on nähtävillä asiakkaidemme upeita toteutuksia. Tästä pääset Lasitehtaan Instagramiin. Olet myös aina tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@lasitehdas.com, mikäli kaipaat vinkkejä tuotteisiin tai asennukseen liittyen.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »