Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Iso peili on modernin sisustajan valinta

Mustakehyksinen lattiapeili, Lasitehtaan lattipeili mustilla kehyksillä

Uudemmissakin asunnoissa voi usein tulla vastaan tilanne, jossa kiinteää seinää katsellessa toivoisi, että siinä olisikin ikkuna. Ikkunat avartavat tilaa ja tuovat runsaasti lisävaloa, mutta niiden asentaminen jälkikäteen on erittäin haastavaa.

Onneksi on olemassa kuitenkin peilit. Niillä voidaan tuoda samanlaista tilantuntua kuin ikkunoilla ja usein peilit luovat jopa ikkunoita tehokkaamman illuusion suuremmasta tilasta. Ehdoton plussa on myös se, että peileillä sisustaminen on varsin edullista ja helppoa.

Iso peili tuo runsaasti tilantuntua

Moderni sisustaja käyttää suuria peilejä kotinsa stailaamisessa. Luonnollisesti isommat peilit tuovat valoa ja lisätilaa ihan eri tavalla kuin pienemmät. Suuri peili on todellinen katseenvangitsija jokaisessa tilassa ja usein asiakkaamme ovatkin kommentoineet, että suuri peili käytännössä viimeisteli ja kruunasi koko sisustuksen.

Valikoimastamme löydät isoja peilejä moniin eri tyyleihin. Yksi suosituimpia peilimallejamme on Aitta-peili. Tutustu tästä Aitta-peilien valikoimaan. Aitta-peilin on täydellinen valinta sinulle, joka etsit suurta peiliä lattialle. Tämä peili on saatavilla vakiomittaisenakin jopa koossa 1300 mm x 2200 mm. Kyseessä on todella vaikuttava sisustuselementti, joka kokonsa puolestakin on kuin suuri ikkuna.

Sisustajat ovat tuotteesta myös erittäin mielissään, koska Aitta-peili on saatavilla valkoisella, mustalla, messinkisellä tai tammikehyksellä. Sen voi siis yhdistää niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen.

Luonnollisesti löydät Lasitehtaan valikoimasta suuret peilit myös monissa muissa muodoissa. Esimerkiksi puolikaaripeili on tämän hetken yksi trendikkäimpiä peilivaihtoehtoja. Lue tästä artikkelimme puolikaaripeilistä. Puolikaaripeili on myös saatavilla suurikokoisena. Suurin vakiomitta on 900 mm x 1900 mm. Mikäli sinua kiinnostaa suuri peili omilla mitoilla, voit aina pyytää meiltä räätälöidyn tarjouksen. Löydät mittatilauslaskurit myös monien tuotteidemme tuotetiedoista.

iso puolikaari peili, kaaripeili suuri sisustajan trendikäs valinta
Puolikaari-peilin voi aentaa seinälle tai lattialle

Suuri peili antaa rajattomat käyttömahdollisuudet

Peili on tunnetusti toiminnallinen esine peilausta varten, joten sen luonnollinen sijoituspaikka on pukeutumisen yhteydessä. Suuri peili on täydellinen tuote makuuhuoneisiin tai pukeutumistilaan. Mikäli kodistasi löytyy tyylikäs walk-in-closet, iso peili kruunaa tilan täydellisesti. Suuresta peilistä koko asukokonaisuuden tarkistaminen onnistuu aina helposti.

Pukeutumisen lisäksi suuri peili soveltuu piristämään lähes kaikkia kodin huoneita ruokailutiloista kylpyhuoneisiin. Peilin avulla saat todellakin kotisi jokaisen tilan tuntumaan suuremmalta. Kun huomioit kotisi valaistuksen peilin sijoittelussa, pystyt heijastamaan valoa tehokkaasti peilin ympäristöön

Kapeat eteiset avartuvat suurien peilipintojen ansiosta. Iso peili tuo kaivatun lisäikkunan olohuoneeseen. Ruokailutila saa arvokkuuden tuntua ison peilin avulla. Kylpyhuoneessa suuren peilin avulla voi ehostautua samaan aikaan kaksi henkilöä vierekkäin. Kyseessä on siis monipuolinen kodin sisustuselementti, jonka käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Suosittelemmekin tutustumaan Instagram-tiliimme, josta löydät asiakkaidemme upeita toteutuksia. Tästä pääset tutustumaan Lasitehtaan Instagramiin.

Suuret peilit ovat löytäneet tiensä suomalaisiin koteihinsa ja niiden suosio on helppo ymmärtää. Ihmiset haluavat panostaa kotiensa sisustukseen. Suuret ja vaivalloiset remontit ovat kuitenkin kalliita ja hankalia toteuttaa. Peilien avulla koteihin saadaan täysin uutta ilmettä varsin pienellä kustannuksella ja vaivalla. Niinpä voimme lämpimästi suositella hyödyntämään asiantuntemustamme ja kokemustamme suurien peilien valmistajana. Mikäli kaipaat lisätietoja tuotteistamme tai peilien asennuksesta, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme sinua suunnittelussa ja oikean tuotteen valinnassa.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »