Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Peili tammikehyksellä

puukehyspeili, tamminen kehys, jättipeili

Kodeissa käytettävien lasipintojen koko on kasvanut jatkuvasti. Oli kyse sitten ikkunapinnoista, terassilasituksista tai sisustuspeileistä, asiakkaamme kaipaavat koteihinsa koko ajan suurempia lasipintoja.

Moderneissa kodeissa käytetään korkeita tiloja ja avaruus on muutenkin päivän sana. Samaan aikaan, kun esimerkiksi ikkunoiden koko on kasvanut, markkinoilla oleva vakiopeilivalikoima on pysynyt melko pienikokoisena.

Lasitehdas tarjoaa tähän täydellisen ratkaisun. Suosittu Aitta-peilimallistomme on juuri täydentynyt uudella upealla tuotteella: Tammikehyksellisellä peilillä. Tästä tuotesarjasta löytyy ennestään huippusuositut mallit mustalla ja kultamessinkisellä kehyksellä. Nyt on kuitenkin siis vuoro tarjota teille myös peili tammikehyksellä. Tutustu Aitta-peiliin tammikehyksellä tästä linkistä

Lasitehtaan peili tammikehyksellä on monella tavalla vaikuttava kodin sisustuselementti. Pystymme valmistamaan peilejä erittäin suurikokoisina, jolloin ne todella vangitsevat katseen tilassa kuin tilassa. Aitta-peili tammikehyksellä on saatavilla vakiokokoisena jopa 1300 mm x 2200 mm mitoilla. Suurin koko toimii parhaiten lattiapeilinä seinää vasten nojaamassa. Keskikokoista 1000 mm x 1700 mm peiliä voi myös käyttää erinomaisesti lattiapeilinä. Huomioithan kuitenkin, että Aitta-peili tammikehyksillä on saatavilla ainoastaan suorakaiteen muotoisena.

Jos suuret lasipinnat ovat erittäin suosittuja tämän päivän kotimaisessa sisustuksessa, niin puun käyttö on yhtä lailla monen sisustajan mieleen. Puuta pyritään tuomaan suomalaisiin koteihin lähes kaikin mahdollisin tavoin. Niinpä tämä uutuustuotteemme puhuttelee ajan tasalla olevaa sisustajaa myös tältä osin. Tammikehyksinen peilimme on tehty käsityönä ja sen kehys on erittäin kaunista, käsittelemätöntä täyspuuta, tammea. Tämä mahdollistaa sen, että voit käsitellä kehyksen täsmäämään muiden kotisi puupintojen kanssa. Jos kodissasi on esimerkiksi parkettilattia, voit käsitellä tammikehyksellisen peilin samaa värimaailmaa noudattaen. Voit myös halutessasi tilata peilin meiltä Osmo Color -värivahalla käsiteltynä.

Peili tammikehyksellä on klassisen tyylikäs, arvokkuutta huokuva sisustuspeili. Se on kuin valoa tuova ikkuna ja suurikokoisena peilinä se muistuttaa kokonsa puolestakin avaraa ikkunaa. Sijoita tammikehyksellinen peili ruokailutilaan tai olohuoneeseen sohvan viereen ja kotisi saa hetkessä todellisen piristysruiskeen.

suuri peili tammisella kehyksellä, täyspuu kehys peili
Tammikehyksisen peilin voi asentaa seinälle tai lattialle

Aina kun puhutaan suurista peileistä, haluamme muistuttaa huolellisen asennuksen tärkeydestä. Vaikka peilimme ovatkin turvakalvoitettuja, on niiden asennuksessa oltava huolellinen. Peilin takana on kiinnityskoukut ja peilin kiinnitys onkin hoidettava vain niitä käyttäen. Peili ei kestä kiinnitystä kehyksen reunoista. Koukut on asennettu peilin pystyasennusta varten. Mikäli sinun on tarkoitus sijoittaa tammikehyksellinen peili vaakasuuntaisesti, ilmoita siitä tilausvaiheessa. Suurien peilien asennus lattialle seinää vasten on erittäin suosittua. On kuitenkin syytä muistaa, että peili saattaa silti kaatua, vaikka se saa tukea seinästä. Niinpä suuren vaatekaapin kokoinen peili pitää yhtä lailla kiinnittää seinään yläreunan koukuista, vaikka se sijoitettaisiinkin lattialle.

Kaipaako kotisi siis uutta ilmettä, mutta et ole halukas lähteä toteuttamaan vaikkapa suuria ja vaivalloisia maalausprojekteja? Lasitehtaan uusi peili tammikehyksellä voi olla sinulle täydellinen ratkaisu. Suosittelemme tutustumaan Instagram-tiliimme, jos kotisi on pienen päivityksen tarpeessa. Inspiroidu Lasitehtaan peileistä Instagramissa. Sieltä löydät valtavasti kuvia toteutetuista kohteista, ja kuvien avulla oman sisustustyylin ja oikean tuotteen löytäminen on helppoa.

Olemme tehneet myös varsinaisen tilaamisen helpoksi. Verkkokauppamme saa jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme selkeydestään. Lisäksi suurikokoiset peilit löytävät helposti tiensä kotiisi, sillä tarjoamme tuotteillemme nopean kotiinkuljetuksen. Luonnollisesti voit myös noutaa tuotteet suoraan tehtaaltamme Porvoosta.

Jos kaipaat lisätietoa asennukseen, toimitukseen tai tuotteisiimme liittyen, ota rohkeasti yhteys asiakaspalveluumme myynti@lasitehdas.com. Autamme sinua mielellämme.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »