Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Kiinnostaako lasiterassi? Näin teet oikeat valinnat

Kehyksetön terassilasitus
Kehyksetön terassilasitus valmistajan mallikuva

Kevätauringon lämmittäessä on korkea aika suunnata terassille. Kauden tosin voi aloittaa huomattavasti aiemmin ja jatkaa myös pidempään syksyllä, jos kotoasi löytyy lasitettu terassi. Lasitus tuo valtavasti lisää hyötyjä ja käyttötunteja terassillesi. Me suomalaiset valitettavasti olemme melko lyhyen kesän armoilla, mutta terassin lasitus pidentää mukavasti kautta.

Markkinoilta löytyy monia eri vaihtoehtoja lasiterassin rakentamiseen. Tässä artikkelissa käsittelemme eri vaihtoehtoja, mutta aloitetaan kuitenkin siitä, miksi sinunkin kannattaisi harkita terassilasitusta.

Lasitettu terassi – mitkä ovat sen hyödyt?

On monesti todettu, että lasiterassi nostaa asuntosi arvoa. Tämä johtuu siitä, että sen hyödyt ovat kiistattomat:

Lisää käyttöaikaa: Terassilasituksen avulla voit käyttää terassia huomattavasti enemmän vuoden aikana. Lasitus suojaa terassia sateelta, tuulelta ja kylmältä, mikä mahdollistaa sen käytön myös syksyllä ja talvella. Voit siis nauttia terassista pitkälle syksyyn ja aloittaa terassikauden aikaisemmin keväällä.

Helppo puhdistus: Lasitettu terassi on helppo pitää puhtaana, sillä lasit estävät lehtien, roskien ja pölyn pääsyn terassille. Lasit voidaan helposti pyyhkiä puhtaaksi tarvittaessa.

Lisää mukavuutta: Lasitus suojaa terassia tuulelta ja sateelta, mikä luo mukavamman ympäristön terassilla oleskeluun. Lisäksi lasitus vähentää melua ja pölyä, mikä tekee terassilla oleskelusta miellyttävämpää.

Suojaa huonekaluja: Lasitus suojaa terassilla olevia huonekaluja sateelta ja auringolta sekä pölyltä, mikä pidentää niiden käyttöikää. Lasitus voi myös vähentää tarvetta siirtää tiettyjä kalusteita tai tavaroita sisälle sateen ajaksi.

Terassin lasitus – Mitkä ovat Lasitehtaan tarjoamat vaihtoehdot?

Tarjoamme terassilasituksiin kahta eri vaihtoehtoa: kehyksellisen ja kehyksettömän lasituksen. Usein voidaan myös puhua puitteellisesta ja puitteettomasta lasituksesta. Näissä molemmissa on selkeät erot ja omat hyötynsä, joten sopivan tuotteen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Tästä pääset tutustumaan Lasitehtaan terassilasituksiin.

Ulkonäön suhteen selkein ero näissä kahdessa vaihtoehdossa on tietysti se, että kehyksellisen terassilasituksen laseissa on kehykset, kuten tuotteen nimikin kertoo. Joskus terassilta halutaan mahdollisimman esteetön näkymä ja silloin kehyksetön terassilasitus on suositeltava vaihtoehto.

Meidän kehyksetön terassilasituksemme on siinä mielessä erittäin kilpailukykyinen, että kyseessä on aito liukulasitus. Monet markkinoilla olevat puitteettomat terassilasit toimivat parvekelasituksen tapaan eli lasit käännetään auki toiselle reunalle seinää vasten. Meidän lasituksissamme lasit työnnetään yhdelle sivulle nippuun, joka tehostaa tilankäyttöä terassilla.

Kehyksellisen liukulasituksen suurin hyöty on siinä, että kehyksien ansiosta lasitus sulkeutuu tiiviisti eli sen ansiosta terassi pysyy tehokkaammin suojassa lumelta, vedeltä ja lialta. Toki kehyksettömäänkin terassilasitukseen on mahdollista asentaa muovitiivisteet lasien väliin, mutta moni asiakkaamme on todennut niiden huonontavan lasituksen ulkonäköä. Ajan saatossa kellastuvat muovitiivisteet eivät ole välttämättä toivotuin lisävaruste laadukkaalle terassilasitukselle. Tiiviyden suhteen on hyvä muistaa huolehtia riittävästä ilmankierrosta lasitetulla terassilla, sillä liian tiivis lasitus voi huurtua talvella.

Käytämme lasituksissamme karkaistua lasia, joten terassin lasitus on turvallinen. Pystymme myös toteuttamaan mitoituksen osalta varsin suurikokoisia lasituksia moniin kilpailijoihimme verrattuna. Mainittakoon esimerkkinä, että kehyksettömässä terassilasituksessa yhden lasin leveys voi olla jopa 180cm ja korkeus 330cm. Tämä nostaa Lasitehtaan terassilasit huippuvalinnaksi!

Lasitettu terassi vaatii huolellista suunnittelua ja mitoitusta. Kokonaisuudessa on hyvä ottaa huomioon talosi tyyli ja ympäristö. Molemmilla vaihtoehdoillamme saadaan toteutettua erittäin laadukas lasiterassi, jossa on mukana viettää normaalia pidempää terassikautta.

Lasiterassin hinta kiinnostaa monia ja saat meiltä hinta-arvion nopeasti lähettämällä karkeat mitat tämän linkin kautta. Terassilasit pystyy asentamaan itsekin ja tarjoamme asennuspalvelua PK-seudulla, Seinäjoella ja Vaasassa. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle unelmien terassi!

Terassilasitukset
Kehyksellinen terassilasitus
Kehyksetön terassilasitus 2022
Kehyksetön terassilasitus

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »