Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Jättipeili ja sen sijoittelu kotona

Kaari peilit, muotopeili, puolikaaren muotoinen peili, design peili

Jättipeili on positiivisella tavalla silmiinpistävä sisustuselementti, joka tuo tilaan valoisuutta ja avaruuden tunnetta. Voit sijoittaa jättipeilin kotona monilla eri tavoin ja eri tiloihin, olipa käytössäsi sitten runsaasti tai niukemmin tilaa.

Yleinen käsitys on se, että jättipeili vaatii valtavasti tilaa tai suurien talojen suuria seinäpinta-aloja, mutta näin ei onneksi ole.

Jättipeili ja sen monet sijoitteluideat

Suurikokoinen peili on kiinnostava ja kaunis sisustuselementti, joka tuo lähes uuden ikkunan niin suuriin kuin pienempiin tiloihin. Kaipaamme erityisesti pimeämpinä vuodenaikoina lisää valoa ja avaruutta koteihimme. Energiatehokkuus on myös monen tavoitteena, jolloin peilien ja erityisesti suurten peilien hyödyntäminen keinovalon sijasta voi olla järkevää.

Jättipeilin voit sijoittaa kotona esimerkiksi:

Avaraan tilaan: kehyspeili lattialla

Jättipeili, peili kehyksillä, mustakehyksinen peili

Kun kotona on käytettävissä paljon avaraa tilaa, jättipeili sopii erinomaisesti lattialle seinää vasten nojaamaan. Valitse esimerkiksi kaunis kehyspeili, jonka voit asettaa tilavan olohuoneen nurkkaan tai makuuhuoneeseen. Kehyspeilin eteen voi sijoittaa esimerkiksi pienen maton ja nojatuolin, luoden näin kodikkaan ja tyylikkään lukunurkkauksen tai pukeutumistilan.


Pienempään tilaan: seinälle asennettu peili

Puolikaaripeili seinällä, peili seinällä, eteisen peili

Vaikka tilaa olisi rajoitetusti, jättipeilin voi asentaa seinälle, jolloin sen eteen voi sijoittaa sisustusesineitä tai vaikkapa pienen sivupöydän. Näin peili ei vie lattiatilaa, mutta sen heijastus luo silti avaruuden tuntua. Seinälle asennettu jättipeili sopii erityisesti eteiseen, jolloin se toimii sekä käytännöllisenä että koristeellisena elementtinä.

Mielikuvitustasi hyödyntäen: peili ja kalusteet

mustakehyksinen peili, jättipeili

Voit käyttää mielikuvitustasi ja sijoittaa jättipeilin niin, että sen edessä on jotain odottamatonta. Esimerkiksi nojatuoli jättipeilin edessä luo kutsuvan ja mukavan tunnelman, ja samalla se antaa pukeutumistilalle tai eteiselle tyylikkään ilmeen. Toisaalta peilin lähelle voi sijoittaa myös kasveja, kirjahyllyn tai vaikka tauluja, luoden dynaamisen ja eläväisen ilmeen.

Jättipeili Lasitehtaalta

Lasitehdas on erittäin suosittu ja asiakkaiden arvostama peilikauppa. Tutustu tästä linkistä Peilikauppaamme Peilien verkkokaupastamme löydät kaikki vakiokokoiset ja -malliset peilit ja niiden hinta on aina edullisempi kuin mittatilauksena teetetyssä peilissä. Peilikauppa on helpoin tapa hankkia trendikäs peili omaan sisustukseen. Kaikki peilit valmistetaan Porvoossa käsityönä ja jokainen peili on huolella valmistettu juuri sinulle.

Peili on siirtynyt kylpyhuoneista jokaisen kodin tilan sisustuselementiksi, ja me olemme pyrkineet vauhdittamaan kasvavaa kysyntää tarjoamalla monipuolisesti eri kokoisia ja -muotoisia peilejä jokaiseen makuun. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin lukemalla myös artikkelimme: Iso peili on modernin sisustajan valinta

On myös hyvä muistaa, että jättipeili ei ole aina kantikas. Peilikauppamme suosikkituotteita ovat muun muassa puolikaaripeili ja Majakka-muotopeili.

Tutustu tästä puolikaaripeiliin

Tutustu tästä Majakka-muotopeiliin

Muotojen lisäksi jättipeilin voi tilata omaan sisustukseen sopivaksi erilaisia kehyksiä hyödyntäen. Kestosuosikkimme Aitta-peili on saatavilla mustalla alumiinikehyksellä sekä tammisella kehyksellä. Näin suurikokoinen peili saadaan sopivaan täydellisesti niin moderniin kuin klassisempaan sisustustyyliin.

Tutustu tästä Aitta-peiliin tammikehyksellä

Tutustu tästä Aitta-peiliin mustalla slim-line kehyksellä

Mikäli et kuitenkaan löydä laajasta valikoimastamme sopivaa peiliä, vaihtoehtona on aina toiveidesi mukaan valmistettu peili. Ole meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä ja tehdään sinulle unelmiesi peili.

Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »