Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

5 ideaa peileillä sisustamiseen

Majakka peili taustavalolla. Valopeili sisustuksessa. Lattiapeili

Lasitehtaalla suunnittelemme ja valmistamme lasituotteita kotien sisustuksen piristäjiksi. Tavoitteenamme on koko ajan kehittää ja laajentaa valikoimaamme, sillä sisustajien odotuksetkin kasvavat jatkuvasti. Panostamme laajaan vakiomittaiseen valikoimaamme ja lisäksi toimitamme monia tuotteitamme mittatilauksena asiakkaiden omien mittojen mukaan.

Peileillä sisustaminen on oleellinen osa tämän päivän sisustustrendejä. Olemme huomanneet huikean kasvun peilien suosiossa. Sisustuspeili on helppo ja edullinen keino tuoda lisäilmettä ja tilantuntua koteihin. Peileillä voit sisustaa lähes jokaisen kodin tilan uudella tavalla. Tutustu tästä vakiomittaisen peilien valikoimaamme.

Peileillä sisustamisen mahdollisuudet ovat rajattomat ja niissä voit hyödyntää mielikuvitustasi juuri niin kuin haluat. Seuraavassa jaamme 5 ideaa peileillä sisustamiseen. Lisää sisustusideoita löydät varmasti myös Instagram-tililtämme. Tästä pääset Lasitehtaan Instagramiin.

Inspiroidu trendikkäistä sisustuspeileistä

Tämän hetken suosituimmat peilimme ovat mustakehyksinen peili ja puolikaaripeili. Molemmissa suositaan isoja kokoja. Suuri lattiapeili on todella näyttävä sisustuselementti, joka tuo tilaan mukavasti uutta tunnelmaa. Mustaa väriä käytetään paljon sisustuksessa ja lasi-/peilipintoihin se tuo upeasti lisäkontrastia. Puolikaaripeili tuo todella paljon pehmeyttä muuten kovaan lasipintaan. Se on myös klassinen ja arvokas valinta monenlaiseen sisustukseen.

Taustavalaistut sisustuspeilit

Suuri peili on aina todellinen katseenvangitsija. Kun hyödynnät peilissäsi taustavalaistusta, et saa ehkä enää katsettasi irti peilistä. Monet peilimme ovat saatavilla taustavalaistuna, joten voit luoda niiden avulla pehmeää tunnelmavaloa. Valaistuksen voit valita peilille tilausvaiheessa verkkokaupassamme. Lue lisää artikkelistamme valopeilejä koskien.

Peili tuo valoa pimeään tilaan

Peilin tuoma lisävalo ja tilantuntu on uskomaton. Yleisin palaute asiakkailtamme peiliä koskien on se, että lisävalon ja -tilan vaikutelma oli lopulta asiakkaalle positiivinen yllätys. Sisustuspeili kannattaa aina sijoittaa lähelle olemassa olevaa valoa, jolloin sen valoheijastukset kasvavat ja pimeämpikin tila valaistuu peilin ansiosta. Sisustuspeili on kuin ikkuna, joka tosin on huomattavasti helpompi asentaa. Lisävaloa voit vain korostaa edellä mainitulla taustavalaisulla.

Asenna monta pientä peiliä kollaasiksi

Vaikka suuret peilit ovatkin tällä hetkellä suosiossa, voit luoda näyttäviä kokonaisuuksia myös pienemmillä peileillä. Tässä pääset hyödyntämään mielikuvitustasi, sillä eri kokoisia ja muotoisia peilejä yhdistelemällä saadaan upeita kollaaseja. Voit luoda symmetrisen tai täysin epäsymmetrisen kuvion pienillä peileillä juuri kyseiseen tilaan sopivaksi. Tällöin voit luoda vakiomittaisillä peileillä täysin uniikin peiliyhdistelmän.

Hyödynnä peilien eri muodot

Suunnittele peilien hankintaa kohdetilan muotojen ja sen mahdollisten haasteiden kautta. Vaakamallisella peilillä pystyt tuomaan tilaan lisäleveyden tuntua. Pystymallinen korkea peili puolestaan luo vaikutelman alkuperäistä suuremmasta huonekorkeudesta. Hyödynnä myös sisustuspeilien eri muotoja yleisen tunnelman luomiseen. Pyöreä tai pyöreäkulmainen peili tuo tilaan pehmeyttä. Kantikas peili puolestaan korostaa ryhtiä ja särmikkyyttä. Luonnollisesti myös kotisi nykyinen muotokieli on syytä huomioida uuden peilin hankinnassa, jotta lopputulos olisi hallittu.

Valoa ja tilantuntua ei koskaan voi olla liikaa. Peilien hyödyntäminen on kenties helpoin keino kasvattaa kodin tiloja ja tuoda valoa sekä tyylikkyyttä koteihin. Peilien asentaminen on helppoa ja nopeaa. Mikäli kaipaat vinkkejä tuotteitamme tai asennusta koskien, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua mielellämme täydellisen peilin valinnassa.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »