Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Lattiapeili on uusi hitti sisustuksessa

Mustakehyksinen lattiapeili, jättipeili mustilla kehyksillä, suuri peili makuuhuoneeseen tai eteiseen

Täydellinen asukokonaisuus päällä. Vielä vilkaisu peilistä ja menoksi! Jotta saadaan 100% varmuus täydellisestä tyylikkyydestä, tarvitaan kokovartalopeili.

Suurikokoinen peili on käytännöllinen ja toiminnallinen esine. Se on myös erittäin tyylikäs sisustuselementti. Perinteisesti korkeita peilejä löytyy vaatekaappien ovista, mutta lattiapeili on tämän päivän hittituote sisustuksessa.

Lattiapeili – näin hyödynnät sitä kotisi tyylin mukaan

Suurikokoinen kokovartalopeili sopii monenlaiseen sisustukseen. Lasitehtaan valikoimista löydät monia vaihtoehtoja lattiapeileistä. Tarjoamme eri muotoja ja eri värisiä kehyksiä, joten löydät varmasti sinua miellyttävän vaihtoehdon verkkokaupastamme. Tutustu koko valikoimaamme tästä.

Jos suosit modernia tyyliä, ihastut varmasti mustakehyksiseen lattiapeiliimme. Tutustu tästä Aitta-peiliin mustalla slimline kehyksellä. Musta väri ei mene koskaan pois muodista. Onhan mustaa väriä nähty viime vuosina paljon keittiöissä tai vaikkapa muissa mustakehyksissä lasituotteissa, kuten liukuovissa tai lasiseinissä. Lattiapeili mustalla kehyksellä on huippuvalinta moderniin kotiin!

Klassisempi lämpöä henkivä vaihtoehto on puolestaan tammikehyksellinen lattiapeili. Tutustu tästä Aitta-peiliin tammikehyksellä. Käsityönä tehdyn peilin kehys on kaunista täyspuuta, jonka voit käsitellä haluamalla sävyllä. Voit hakea identtistä sävyä vaikkapa parkettilattiasi pariksi.

Mikäli kaipaat peililtä muita kuin suorakaiteen muotoja, suosittelemme sinulle joko puolikaaripeiliä tai Majakka-peiliämme. Tästä pääset tutustumaan puolikaaripeiliin ja tästä Majakka-peiliin. Puolikaaripeili kasvattaa suosiotaan valtavalla vauhdilla ja Majakka-peili on vieläkin persoonallisempi vaihtoehto. Kun tuot kotiisi ainutlaatuisia muotoja peilien avulla, voit olla varma, että kyse ei ole enää pelkästä toiminnallisesta tuotteesta vaan nimenomaan sisustusesineestä.

Majakka peili, muotopeili lattialla, jättipeili erikoismuoto
Majakka-peili asennetaan lattialle ja peilin takana on jalat

Miten lattiapeili asennetaan?

Lattiapeili tai kokovartalopeili on nimenomaan tarkoitettu koko asukokonaisuuden tarkistamiseen eli ne ovat suurikokoisia peilejä. Sopiva lattiapeilin korkeus on ihmisen pituus eli noin 180 cm tai enemmän. Valmistamme Lasitehtaalla jopa 230-250cm korkeita lattiapeilejä. On sanomattakin selvää, että suuren peilin asennuksen kanssa on oltava huolellinen.

Lattiapeili asennetaan nojaamaan seinää vasten. On kuitenkin äärettömän tärkeää muistaa, että peili pitää aina myös kiinnittää seinään yläosastaan, jotta se ei pääse missään olosuhteissa kaatumaan. Kiinnitys on kuitenkin tehty helpoksi, sillä peileissämme on valmiina ripustuskoukut, jolla lattiapeilin saa kiinnitettyä turvallisesti seinään.

Jos lattiapeilissä on kehykset, sen voi laittaa suoraan lattialle nojaamaan seinään. Mikäli peilissä ei ole kehyksiä, käytämme peilien takana jalkoja, jolla peilin saa säädettyä irti lattiasta 0-15mm korkeuteen. Silloin lattiapeili on kestävämpi ja vähemmän altis kolhuille.

Miten valita oikeanlainen lattiapeili?

Mieti ensin omaa sisustustasi. Tutki kodissasi olevia värejä, muotokieltä ja tietysti omia mieltymyksiäsi. Suunnittele peilihankintaa nimenomaan sillä silmällä, että kyseessä on enemmän kuin peili. Lattiapeili tuo todella paljon uutta ilmettä ja tilantuntua kotiisi, joten se on syytä nähdä sisustuselementtinä. Peilin koko kannattaa miettiä tilan kokoluokan ja tietysti kotisi asukkaiden pituuden kautta.

Suosittelemme myös hakemaan inspiraatiota ja suunnitteluvinkkejä Instagram-tililtämme, josta löydät paljoa kuvia toteutetuista kohteista. Tästä pääset Lasitehtaan Instagram-tilille. Kuvien kautta on helpompi hahmottaa eri tuotteiden eroja ja vaikutusta erilaisiin sisustuksiin.

Luonnollisesti voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos kaipaat lisätietoja tuotteita tai asennusta koskien. Autamme sinua mielellämme!


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »