Etusivu » Peilikauppa » Vanha kaupunki -sarja » Aitta-peili tammikehyksellä

Aitta-peili tammikehyksellä

320,00 580,00 

  • Kaikki tuotteet lähtevät varastoltamme 1-3 arkipäivän sisään
  • Tilaukset kotiin toimitettuna alkaen 40€
  • Porvoossa käsityönä valmistetut kotimaiset peilit
  • Säästä tilaamalla vakiomittainen tuote
  • Tilaa huoletta, kaikissa tilauksissa Lasitehtaan täysi kuljetusturva

    Kaikki lähetyksemme on täysin vakuutettu. Jos peili rikkoutuisi kuljetuksen aikana, niin lähetämme heti uuden peilin sekä hoidamme kaikki paperityöt vakuutukseen liittyen.

Tammikehyksinen peili on käsityönä tehty ja kehys on kaunista, käsittelemätöntä täyspuu tammea. Peiliä on saatavana vakiona kolmessa eri koossa ja voimme valmistaa myös haluamasi kokoisen mittatilauksena. Suurin vakiokoko on 1150x2100mm (115x210cm) ja se on todella vaikuttavan kokoinen. Suurin koko sopii parhaiten lattialle seinää vasten nojaamaan, myös keskikoko 100x170cm toimii erinomaisesti lattiapeilinä. Kehyksen leveys ja syvyys on 20mm. Toimitusaika on nopea, yleensä peili lähtee meiltä kuljetukseen 1-3 arkipäivän sisällä. PK-seudulla tuomme peilit omalla autollamme ja muualla rahtiyhtiö hoitaa kuljetuksen.

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle pystyyn tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukuilla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu.

Vakiokoot
800x1350mm (80x135cm), 320€
1000x1700mm (100x170cm), 390€
1150x2100mm (115x210cm), 580€

Peilin voi noutaa meiltä Porvoosta tai tilata kotiinkuljetuksella. Toimitus on tien päähän/katutasoon. Asennamme myös peilejä PK-seudulla ja Porvoon alueella. Kysy lisää asennuksesta asiakaspalvelustamme myynti@lasitehdas.com

Varastossa

Klarna logo  Osta nyt, maksa kuukauden päästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lehtometsä | Henna (@talo_lehtometsa) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön MIRA SILFSTEN (@lifeofmirkku) jakama julkaisu

Peilin paksuus on 4mm ja väri kirkas. Peilin takana on turvakalvo, jonka tarkoitus on pitää mahdollisessa rikkoutumistilanteessa peili koossa niin, etteivät sirpaleet leviäisi.

Peilin takana on kiinnityskoukut (2 kpl). Kiinnitä peili aina vain näistä koukuista, se ei kestä kiinnitystä kehyksen reunasta. Koukut ovat oletuksena pystyasennusta varten, erikseen tilattaessa myös vaakasuuntainen asennus on mahdollinen.

Kehyksen syvyys seinästä ulospäin on 20mm ja leveys 20mm suoraa edestä katsottuna. Kehys on valmistettu tammesta ja se on täyspuuta.

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukulla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu. Valopeili asennetaan takana olevasta kehikosta mukana tulevilla koukuilla seinään.

Lataa asennusohje tästä.

Kotiinkuljetus sisältää toimituksen katutasoon, tien päähän. PK-seudulla ja Porvoon alueella hoidamme toimitukset pääsääntöisesti omilla autoillamme, muualle Suomeen kuljetukset hoitaa yleensä Schenker. Toimitukset vain arkipäivisin. Jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Meillä on tälle tuotteelle tarjolla myös asennuspalvelu PK-seudulla, Porvoon alueella ja Seinäjoen seudulla. Kysy lisää tästäkin asiakaspalvelusta.

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet mahdollisimmaan nopeasti 1-3 arkipäivän sisällä. Parhaimmillaan aamulla tilatut tuotteet lähtevät jo samana päivänä. Kuljetusaika isoimpiin kaupunkeihin on yleensä 1-2 päivää ja haja-asutusalueille pidempi. Noutona tilatut tuotteet voi yleensä noutaa jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Lähetämme viestiä kun tilauksesi on valmiina noutoa varten. Noudettuja tilattuja tuotteita ei ole pakattu.

Asiakkaidemme kokemuksia