Etusivu » Peilikauppa » Vanha kaupunki -sarja » Aitta-peili tammikehyksellä

Aitta-peili tammikehyksellä

290,00 590,00 

Tammikehyksinen peili on käsityönä tehty ja kehys on kaunista, käsittelemätöntä täyspuu tammea. Peiliä on saatavana vakiona kolmessa eri koossa ja voimme valmistaa myös haluamasi kokoisen mittatilauksena. Suurin vakiokoko on 1300x2200mm (130x220cm) ja se on todella vaikuttavan kokoinen. Suurin koko sopii parhaiten lattialle seinää vasten nojaamaan, myös keskikoko 100x170cm toimii erinomaisesti lattiapeilinä. Kehyksen leveys ja syvyys on 20mm. Toimitusaika on nopea, yleensä peili lähtee meiltä kuljetukseen 1-3 arkipäivän sisällä. PK-seudulla tuomme peilit omalla autollamme ja muualla rahtiyhtiö hoitaa kuljetuksen.

Peilin takana on ripustuskoukut, joilla sen voi ripustaa seinälle pystyyn tai asentaa lattialle seinää vasten nojaamaan. Koukuilla peilin voi silloin kiinnittää seinään, niin se ei kaadu.

Peilin voi noutaa meiltä Porvoosta tai tilata kotiinkuljetuksella. Toimitus on tien päähän/katutasoon. Asennamme myös peilejä PK-seudulla ja Porvoon alueella. Kysy lisää asennuksesta asiakaspalvelustamme myynti@lasitehdas.com