Puhelinnumero:+358 9 3152 3040 Sähköposti / Tarjouspyynnöt: myynti@lasitehdas.com

Valopeili modernisoi kylpyhuoneen

erikosimuotoinen valopeili, puoliympyrä, valopeili seinän vieressä

Kuka meistä ei kaipaisi hieman arjen luksusta tai spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen? Kaukana ovat ne ajat, jolloin joka kodin kylpyhuoneesta löytyi samanmallinen peilikaappi tylsällä valolla.

Nykyään valon merkitys sisustuksessa nähdään täysin uudella tavalla. Onneksi myös kehittyvät teknologiat ovat vieneet kotien valaistusta eteenpäin hurjaa vauhtia. Yhtä lailla peilien merkitys kotien sisustamisessa kasvaa ilahduttavasti. Valaistus ja peilit kulkevat myös luontevasti käsi kädessä, sillä molemmat auttavat tuomaan valoa, avaruutta ja oikeanlaista tunnelmaa koteihin. Niinpä on oikeastaan itsestään selvää yhdistää nämä kaksi elementtiä ja näin saadaan moderni huipputuote: valopeili.

Valopeili – päästä mielikuvituksesi valloilleen

Taustavalaistu peili kylpyhuoneessa antaa sinulle täysin uudenlaisen mahdollisuuden sisustaa koko tilaa. Saat Lasitehtaalta valopeilin lähes minkä muotoisena tahansa. Tutustu tästä valopeilivalikoimaamme.

Tarjoamme Lasitehtaalta sinulle tietysti perinteiset suorakaiteen ja pyöreän malliset valopeilit, jotka ovat vuodesta toiseen suosittuja. Haluamme kuitenkin rohkaista sinua uudistamaan ajatuksesi valopeilien muotoilusta. Tutustu tästä erikoismuotoiseen valopeiliin Tämä tuote osoittaa pätevästi sen, että valmistamme tosiaan led-peilejä lähes kaikissa muodoissa. Kylpyhuoneet ovat tunnetusti kotien tilojen pienimmästä päästä, joten persoonallisilla ja varsin suurikokoisilla valopeileillä voi tehdä ihmeitä näissä tiloissa. Kylpyhuoneen ilmeen uudistaminen peilin avulla ei ole aina ollut se ensimmäisenä mieleen tuleva idea, mutta nyt on korkea aika nähdä valopeili kirjaimellisesti uudessa valossa.

 Valopeili – miten valita oikea muoto

Mieti valopeilin muotoa kylpyhuoneen kokonaisuuden kautta. Onko pesuallas suorakaiteen vai pyöreän muotoinen? Minkälaista muotokieltä kaapistosi vetimet ovat? Mikään ei tietenkään estä yhdistämästä eri muotoja, mutta kokonaisuus on kuitenkin syytä pitää hallittuna. Luonnollisesti tilan koko vaikuttaa myös siihen, minkä kokoinen valopeili kylpyhuoneeseen kannattaa valita. Suosittelemme myös miettimään asennuspaikkaa ja peilin muotoa sen kautta, onko asennusseinällä esimerkiksi asioita, joita haluat piilottaa. Mikäli kylpyhuoneeseen seinällä on reikiä, kolhuja tai muita asioita, joita haluaisit katseilta piiloon, valopeili on siihen oiva ratkaisu. Nimenomaan erikoismuotoisilla valopeileillä voidaan hakea sellaisia muotoyhdistelmiä, joilla saadaan kaikki epäkohdat piilotettua.

Valopeili – mitä muuta kannattaa huomioida?

Mitoituksen suhteen kannattaa olla siinä mielessä tarkkana, ettei tilaan valitse liian suurta valopeiliä. Seiniin ja kattoon kannattaa jättää tilaa ainakin 5-10cm. Tällä varmistetaan samalla se, että led-peilin valo valaisee kauniisti peilin takaa. Peilin alareunasta kannattaa jättää tilaa vesipisteeseen vähintään 15-20cm. Valopeilin asennuksen suhteen siistein lopputulos saadaan silloin, kun sähköt tulevat seinästä peilin takaa. Kun halutaan kylpyhuoneeseen spa-tunnelmaa, valopeili on yksi parhaita ratkaisuja. Täydelliseen tunnelmaan kuuluu se, että valaistus on säädettävissä. Siksi suosittelemme myös harkitsemaan valopeiliin himmennintä. Tällöin tunnelmaa saadaan säädettyä jokaiseen tilanteeseen sopivaksi.

Sovitaan siis yhdessä, että nyt on aika unohtaa vanhat ja tylsät peilikaapit kylpyhuoneista. Valopeili on tätä päivää ja suosio on helppo ymmärtää. Isot peilipinnat ja tyylikäs valaistus vie kylpyhuoneen sisustuksen aivan uudelle tasolle. Onhan peileillä sisustaminen myös lähtökohtaisesti helpompaa kuin vaikkapa laatoitusten uusiminen. Vaikutus on kuitenkin valtava, kun panostetaan moderniin valopeiliin. Suosittelemme hakemaan inspiraatiota ja suunnitteluvinkkejä Instagram-tililtämme, josta löydät paljon kuvia toteutetuista kohteista. Tästä pääset Lasitehtaan Instagram-tilille. Kuvien kautta on helpompi hahmottaa eri tuotteiden eroja ja vaikutusta erilaisiin kylpyhuoneisiin.

Muistathan, että autamme sinua myös erittäin mielellämme, jos kaipaat vinkkejä tuotteista tai asennuksesta. Saat meihin nopeasti yhteyden ja autamme sinua pitkällä kokemuksellamme.


Sähköposti: myynti@lasitehdas.com

Tarjouspyynnöt
Sähköposti: myynti@lasitehdas.com
Kerrothan sähköpostissa aina mille paikkakunnalle lasit olisivat tulossa, niin ohjaamme kyselyt suoraan oikean alueen myyjälle. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla, lisätietoja tuotteista myös puhelimitse.

Kokemuksia Lasitehtaasta
Lasitehdas x Friends

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
Turku 02 724 8040
Tampere 03 433 1140
Muu Suomi 09 3152 3040

Showroom

Lue asiakkaidemme arvosteluja meistä

Noutovarasto
Avoinna:
ark. klo 8-16 tai sopimuksen mukaan
Kirjaltajantie 2
06150 Porvoo

Lasien ja muiden tuotteiden toimitusehdot.

instagram ikoni

Suomen Lasitehdas Oy © 2024
Pyydä tarjous »